Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m_c_g

heyt be bir zamanlar DC kardesligimiz vardi hepiniz sattiniz beni bi ben kaldim DC li

http://img50.imageshack.us/img50/759/shot00102jq6.jpg

http://img72.imageshack.us/img72/1341/shot00103rc1.jpg

bir gece ansızın cata nın ucra köşesınde...

Olsada D.c olsa ustumuzdeki c grade jewe b grade set hersey emanet

• Gürol olur hepsi olur. Senin derdin item olsun:d. Hele bi sınavların bitsin hallederiz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: noskia

:)))) ula merto dc kardesligi hala devam ediye :) ama pegasusta devam ediye :)

hadi seni affettim ama anlamam ben fatih abi de dc light giyecek o kadar
  • israr ediyorsun ama demicemsana oğuza we ahmete bu kelimeyi kullnmıyacağım siz nekdr gayret etsenizde demiyeceğimsizler öle guzelsiniz sanki benim dememkte ısrar etiğim laf sizler icin konulmuş lugata:)))ama wala helal hakkını weriyosunuz:D ama o nab kelimesini kullanmıyacağım size karşı
  • ALOOO sizi ektim sanmayın
    ya hanımın rahatsızlığı geçmedi o yüzden ev işleri çok oluyor (çamaşır,bulaşık v.s) oyundan koptum biraz
    ama işler yoluna girer girmez ordayım
    resimleri isteyenler msnlerini pm atsınlar kendilerini tanıtıp resimleri mail yoluyla yolluyim.potosop mu yapiyosunuz ne yapıyosunuz gorelim şuraya toplu bir resmimizi koyamadık yaww

• Su anda Olan Fog ptmizden SS katim dedim
    Ellerinize Kollariniz saglik 1 titan 1 ptyi 1 titan obur ptyi fogta kasiyor
    Klanca kasiliyoruz Yarinki Siege 80 ol yetisecek arrow'lar Tum elementler havada ucusacak
     7x Abyss clan TRaProck özel topiği

• Arkadaslar hepinize tesekkurler kısa zamanda kasildik ben bu 10 lvl li ancak 1haftada alirdim 2gunde sayenizde aldim imza DİŞİKURT
  • beyler bu hafta pek ilgilenemedim forumla islerimden dolayi ama guzel fotolar ve ssler eklenmis. yakinda eklerim 1-2 calisma. emegi gecen tum arkadaslara tesekkurler ;)
  • FOG Cehenneminden bir goruntu daha kim bilir o kalabaligin icinde kac tane mob var ^_^
    http://img341.imageshack.us/img341/2249/shot00165qg9.jpg

Bu Da Baium icin Essek gibi fabric bloodladigimiz zaman
    http://img341.imageshack.us/img341/9785/shot00151jn0.jpg
  • Lo kirmanlar baium pvpsi dediniz de dün gayet basit bi şekilde gettik kestük geldük...Sanki mob keserken partiyi healliyomusun gibi geldi

Efsane cardinal farkımıdır acaba nedir Takius hazretleri de gayet memnun kaldi en önden gitti 1 kere öldürtmedim Traprock fedayisi bole olur o kadarrrrrrrr !

Cok yakinda çılgın bi tyrantla sahneye çıkacam sıkı durun Bi de hero olduk mu iş tamamdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guizmo -- 8 Haziran 2008; 8:42:58 >

• Ellerinize Saglik Hepinizi Koyduk Farkimixi Yine Yani
    Bugunku Siegeden kareler İlk basta korktum ama ilerde baya zevkli oldu
    BU ARADA NOBLESS'IDE TAMAMLADIK BUGUN TESEKKURLER HERKESE 6 AY KADAR GECIKMIS 1 QUEST

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 8 Haziran 2008; 21:10:23 >
  • hayrli olsun gurol.ama şimdi önünde daha büyük bir quest war şu sınawı hayrlısı ile hallet we guzel bir sonuçla dön
  • ooo tebrikler gürol!!!sınavda başarılar inşallah istedigin sonucu alirsin
    bu arada kesin donuş u yaptim artik full online
  •  7x Abyss clan TRaProck özel topiği
  • quote:

Orjinalden alıntı: noskia

[img=https://store.donanimhaber.com/d0/8d/1a/d08d1ac4cda25cfa43e8cdb60125b722.png]

abi yine problem oldu herhalde neyse dogrusu şu şekilde olacak

• la kirman bi çözemedin şu resim olayınısen gel ben sana kurbağalı golde anlatacam resim olayını bu arada 18 gün sonra çorludayız kukurimizin düğününde
  • quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ellerinize Saglik Hepinizi Koyduk Farkimixi Yine Yani
    BU ARADA NOBLESS'IDE TAMAMLADIK BUGUN TESEKKURLER HERKESE 6 AY KADAR GECIKMIS 1 QUEST

Ezikler.. Aqua splash ile keserim la hepinizi

aha zihniyete bak işte oglum senın derdin mi war bizle ilgili??sen daha çişini babanla birlikte yaparken biz RPG oynuoduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkcbck -- 11 Haziran 2008; 13:06:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

quote:

Orjinalden alıntı: £villiet

quote:

Orjinalden alıntı: MORFEUS

Ellerinize Saglik Hepinizi Koyduk Farkimixi Yine Yani

Ezikler.. Aqua splash ile keserim la hepinizi

aha zihniyete bak işte oglum senın derdin mi war bizle ilgili??sen daha çişini babanla birlikte yaparken biz RPG oynuoduk

Pfff 3-5 Birşey Derdimde Banned Oluyorum Sonra:S Sizinle Derdim Yokda. Şu Morphi'ye Uyuz Oluyorum:P Sadece Biraz Takılıyorum Olan Biten Budur.. Yukarıdan Bakıp Da Abartma Ufacık bir Latifeyi.

• morfeye takılacaksan özelden taklmaya dewam et burayı tartışma pltfrmuna cevrmeyelim lutfen
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.