Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

son söz...

7x Abyss clan TRaProck özel topiği

• quote:

Orjinalden alıntı: noskia

emin dokturmussun super bsey :)

tşkler , bugüne kadar clana 3 kurusluk faydam olmamis da olsa, bari clan ruhuna bi faydam olsun.
  • ulaa noob daggerciiiiii istersen no grade le vur yine ayni dmg i furursun sen is daggerda degil sende
  • O.O Tam Makarasınız Yaw
  • Merhaba moonliin ben sakaryali hindemitten tanidinmi beni newmoon clanından hatırlamıssındır herhalde server hakkında sunu soyliyeyim serverin pachi siteden indiriliyor onra bunun kendini ait bir setup kurulum dosyasi var yer sordugu zaman bilgisayarinda kurulu olan lineage2 klasorünü gösterecen sonra kurulumu yapıcan yesil bir update dosyasi olusturacak bunu calistir yeter update bitince iyi oyuna gir ben clanda disikurt niki ile oynuyorum hindemitten daha zevkli burasi emin ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

Merhaba moonliin ben sakaryali hindemitten tanidinmi beni newmoon clanından hatırlamıssındır herhalde server hakkında sunu soyliyeyim serverin pachi siteden indiriliyor onra bunun kendini ait bir setup kurulum dosyasi var yer sordugu zaman bilgisayarinda kurulu olan lineage2 klasorünü gösterecen sonra kurulumu yapıcan yesil bir update dosyasi olusturacak bunu calistir yeter update bitince iyi oyuna gir ben clanda disikurt niki ile oynuyorum hindemitten daha zevkli burasi emin ol

aylin abla senmisin?
  • Bence aylinin ta kendisi turkish moonlin= english aylin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tresurehunter

Bence aylinin ta kendisi turkish moonlin= english aylin

Merhaba bende bakkal osman efendi! Arkadaşlar şakamısınız ? eyvallah arkadaşınızı tanıdığınızı eşinizi dostunuzu bu forumda bulabilirsiniz ama geyik muhabbetinizi ya da bu tarz şeyleri yapmak için özel mesaj sistemini kullanın lütfen.

Burası adından anlaşılacağı üzere Traprock klanına ait sayfa.

Biraz sert çıktım belki yine kusuruma bakmayın diyorum ama lütfen yazdıklarınıza biraz dikkat edin. herşeyin bir adabı var.
  • cok seri expo kasyrduk serwer down :))) emincim disikurt clan memberdir
  • quote:

cok seri expo kasyrduk serwer down :))) emincim disikurt clan memberdir

Peki o zaman yanlış anlamışım. En içten özürlerimi sunuyorum.

bu arada rusça açıklama yapmışlar ingilizceye çevirdim google'dan şimdi türkçeye çeviriyorum. uyumazsam yayınlarım burada. işim anca bitti ancak gelebildim ama hevesim kursagimda kaldi :)

kısa özet geçeyim oyuna patch yapmislar :) orjinalle stabil hale gelmis, solo kasmak icin regeni arttirmislar vs.

bide bi ton düzeltme yapmislar vs vs :D server acildi bu arada :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 31 Mayıs 2008; 5:17:54 >
  • Affiniza siginarak yeni montaj calismami yayinliyorum. elimde fotograflarin orjinal boyutu olsa cok daha kaliteli bir calisma yapabilirdim gerci ama, elimdekiyle yetindim simdilik. fantezi dünyasi reel hayata tasinali cok oldu nasilsa diyerek reel hayati fantezi dünyasina uyarladiginiz fotografiniza bir dijital yorumda benden.

not: beğenmez ve kaldirmami isterseniz söylemeniz yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 31 Mayıs 2008; 13:15:03 >

• emın ben bılıyordum sende bu kadar buyuk bır potansıyel oldugunu...vallahı gulmekten gozumden yas geldı super olmus
    Sımdı burda eksık olan oyundan ss ler alıp ısımlerı uzerıne koymaka kaldı.. harıka olucak sonra bunları abyss ss sayfasına attıkmı sen makarayı seyret :)

• eyvallah aga :) istek olursa neden olmasin :)
  • eline sağlık emin:)))
  • quote:

eline sağlık emin:)))

Eyvallah aga.

Şimdi Traprock üyelerinden bir ricam var. herkes kendi charinin screenshot'ını ve kendi fotosunu burada yayınlarsa güzel bir çalışma yapacağım. ihtiyar heyeti ve gençlerbirliğinin iyice kaynaşmasına iyice katkıda bulunacağına eminim. ilk örnek benden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 2 Haziran 2008; 14:34:33 >
  • sen buraya msn yada mailini yaz sana her ikisinide gonderelim birlestirip aynı ebatta koy daha gusel durur hepsı klişe olunca
  • nihilanth@msn.com
  • Bu arada İbow +13 basti bugün...Makina dandik olduğu için ben yardimci oluyorum kendisine :P
    Sevgiler

• Taze oganım 12 dkcık önce bea al bi recor daha aba vurdum gözüne carnagenin Çılgın turkish Kaldı 3
    ekran kartı olamadiği için bi sarı ışık süzmesi var bende taa görmedim asıl rengını awsama inşşş

Tesekkurler ali abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 2 Haziran 2008; 15:52:29 >
  • hay masallahhhh hay masallah yuruuuuuuu devammmmm kırmızı gorecegzz :)
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.