Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Saol recoocum yaw typhoon hala yaşıyomu video yapmış gene inek yaw yokmu ado bu typ ları eskittiğiniz bi video koy şurayada ortam yeşersin acık
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

Saol recoocum yaw typhoon hala yaşıyomu video yapmış gene inek yaw yokmu ado bu typ ları eskittiğiniz bi video koy şurayada ortam yeşersin acık

şopar videolara nereden bakıyonuz..!!
    yada nereye atıyonuz,nerden indiricem,izlicem.
  • Valla gurol yukarı yazmış ama link yok sanırım Nese bizim clan uyelerı varsa video ekleyın buraya bende mevcut vıdeo yokta

Gürol typ ın video linkünü verirmisn dicem reklam olmasın sen bana pm den at istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 10 Mayıs 2008; 10:39:23 >
  • ulennnnn iki dakka susun beee..ventrillo..skype...msn...donanım ne kadder haberlesme yontemı varsa calıstırıyosunuz :))))) aha geldım olm...bundan sonra herkesın kelımesını sayıcam :)))
  • ibocan bu arada sana gonderdıgım modifiyeli SS i suraya bi eklede gozumuz senlensın :)
  • bi burda eksiktin :)))o burda boy gösterdi kirpo merak etme sen:)) la recoo sen gel senden ol falan isteyen yok (kasamassin haybeye zorlamamak icin)
  • bu arada bi tane d grade silah ench leme projem var su an kimseye gostermiyorum +12 oldu :)))) +16 da klan uyelerine sunucam tek baslarına boss kesıp zırt dıye c grade olsunlar :)))

enchant bir kismet işidir...kismetsizsen elleşme patlar elinde....adoooo...geliyo d grade cristaller hazır ol..a ve s grade alamadın kuduruyosun kahrından zaten bilyem :))))
  • kız noski surda charlarını tanıtmışsın nerde bunun supprtları
  • dur sana yenı bombayı yazayım ozaman sesınde kesılır nefesınde :)))) bakalım bu sana ne cagrıstırıcak :)

pegasus: lvl 79 grand gharavati/ lvl 40 sword singer :)))) mahalle baskısı var acmam lasımdı artık ( mahalleyı bılıyon dımı baskı yapan mahallenın menapox teyzesı :)))) adnanıye hanım :)))))))))
  • d grade +15 dager yaptım ogan ama 16 olmuyor denedim yok abi heralde ip den olmuyo ip 88 le başlayanlar +16 yapabiliyomus yalannnnnnnnnnnnnn
  • valla bana 12 den fazla bastırmıyo bu mahallelı bılıyosun o yuzden yorum yok ibocan...:))))
  • demon spliter+healt+7...

bloody tornado+focus+12

Dragon grinder+healt+5

ben bu charı sılaha bogdum...olyde adam kesemesse ben onun gıranda cukunu kesıcem demedı demeyın :))))
  • arkadaslar bu aksam saat 7 sıegesı sırasında bı ara kacıp Farm yapalım...noskıyle gelıcem bılgınıze

revlerın yarısı olyde rev pesınde her sıegede
  • Allah artırsın rekorlar bizden
  • quote:

Orjinalden alıntı: noskia

ulennnnn iki dakka susun beee..ventrillo..skype...msn...donanım ne kadder haberlesme yontemı varsa calıstırıyosunuz :))))) aha geldım olm...bundan sonra herkesın kelımesını sayıcam :)))

walla ben işteyim anca burdan seslenebiliom size :)

msn ve türevleri bannlı,açılmayor..
  • hahahhah recom benım...ben bu cenesı dusukler ıcın dedıydım ya :))) sen harıcsın :)
  • Hadi bende bugunden bir resim eklim:D.

• Ewt arkadas beklenen an sonunda geldi !!! İste bir Guizmo klasiği

Veeeeeeeeeee !!!!

Sonrasinda kutlamalar

Emeği geçen tüm clan arkadaşlarıma teşekkür ederim Çok çalıştık sabrettik nirvanaya ulaştık darısı başınıza Eh artık hediyemi isterim sayın başkanum Nice mutlu 80 lere !!

• tebrik ederim ismail. Clan depoda bish lv80 kitabi olcakti. Ben atmistim. Bi dene:d
  • Tebrixler valla 80 olmak heçte kolay degildir
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.