Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapalim valla :D sahilde 5 tane bira 2 fistik :D l2 konusuruz adnan abileri kiskandiririz :D bizde burda piknik yapcaz ..!
  • Benim yazdigimi kimse iplememis :D

Lazim olmadigini varsayiyorum o halde ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 5 Mayıs 2008; 18:47:46 >
  • clan skillerini acmak icin yario sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: M00STee

yapalim valla :D sahilde 5 tane bira 2 fistik :D l2 konusuruz adnan abileri kiskandiririz :D bizde burda piknik yapcaz ..!

Gidelim walla cekelim kafalari sonra onumuze geleni pklarız
  • Bu gmlerin rewler icinde kesnlkle charları war hatta wotka arkdslrı serwrin tadını bozacaklr öle ortada epic dağıtmak ne bileyim bana hoş gelmiyor.sizin toplntıyı 18.nde yaparsanız denk geliriz biz 18nde toplanacağız yerimiz güzel ülkmizn seçkin sehirlrnden sakarya merkez arzu eden arkdslrı bekleriz herkese kapımız acık.ama önceden gelecekelrini bildrmeleri çok daha iyi olur.rezarvsyon şartı var recoo ben sana okadr söledim kursa gerek yok oyunda geliştryosun inglzceyihatta burdaki inglzce calışmaları sonucunda okuldaki sözlüden 100 alanlar war senin gönlün gecmiş reco bu oyundan:))))

• Gm ii ce içine etti sapıttı var kesin bu revlerle kankalığı

Eskiden extremdede gm sıkıldıkca antharas cıkarırdı giran arenasında show yapar kapatırdı.Yada giran arenaya cagırırdı tek tokatla player yatırırdı
  • Yasin abi cok uzak memleketimizin seckin sehiri ama kardeslerinizi dusunup orta biyer olaydi :D gelirdik ama adnan abiye sozum olsun bursaya giderken bende gelicem !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Grejuva_tr

quote:

Orjinalden alıntı: M00STee

yapalim valla :D sahilde 5 tane bira 2 fistik :D l2 konusuruz adnan abileri kiskandiririz :D bizde burda piknik yapcaz ..!

Gidelim walla cekelim kafalari sonra onumuze geleni pklarız

ben bu gece incir altindayim :D herkesi pk lamaya hazirim gm mevzusu benimde canimi sıkmaya basladi allah bize sabir versin yada revleri full donatsin sira bize gelsin :D

• Bu arada sacma sapan cok mesaj yazdim kusura bakmayin clandan atilan fatihsultanmehmet nickli kullanici arkadasim oluo itemleri bana teslim edicek bir kac gun icinde clanwarehouse aticam yada elden teslim ederim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AsoK

Bu gmlerin rewler icinde kesnlkle charları war hatta wotka arkdslrı serwrin tadını bozacaklr öle ortada epic dağıtmak ne bileyim bana hoş gelmiyor.sizin toplntıyı 18.nde yaparsanız denk geliriz biz 18nde toplanacağız yerimiz güzel ülkmizn seçkin sehirlrnden sakarya merkez arzu eden arkdslrı bekleriz herkese kapımız acık.ama önceden gelecekelrini bildrmeleri çok daha iyi olur.rezarvsyon şartı var recoo ben sana okadr söledim kursa gerek yok oyunda geliştryosun inglzceyihatta burdaki inglzce calışmaları sonucunda okuldaki sözlüden 100 alanlar war senin gönlün gecmiş reco bu oyundan:))))

Yok walla yasso,
    içim falan geçmesi mimkin değildir.Kaç yıl oynadım bıkmadanda oynarım.
    Sıfırdan ne adamlar kastım fakat biraz kendime vakit ayırmaya karar verdim ondan.
    Yoksa gözümde tutuyo "Bilgehatun" um "R3CO" m ve tabiki sizler.
    Aslında akşamları bazen 1 saatlik vaktim oluyo fakat 1 saat yetmez abi tadı damağımda kalır
    sonrada kalkmak istemem bilgisayar başından bu sefer de uykuusuz kalır sabah işte dağılırım.
    Okçumu kasamadım zaten uyuz oluyom,beni rahatsız ediyo kasacam ama yakında.
    no grade daggerla 52 lvl AW kasmış adamız beaaa

• recooo hep efsane hep efsanee burda göster bakem bişilerr:)))herkes nezaman müsaitse gelir tabiki.ben sana o okcuyu kasamassin demiştim:)))
  • quote:

recooo hep efsane hep efsanee burda göster bakem bişilerr:)))herkes nezaman müsaitse gelir tabiki.ben sana o okcuyu kasamassin demiştim:)))

he yaa söledindi walla,
    kasarsın de barimde yolumuzu bulalım beaa.
    yogghsam kıskancclıkmı yapiiin
  • ışığı görürsem derim:)) ama şimdilik sen bu inglzceyi öğreneceksin diyorumoyuna geldgnde test yapacaz bakalım cidden kursun faydası olmuşmu sana
  • quote:

ışığı görürsem derim:)) ama şimdilik sen bu inglzceyi öğreneceksin diyorumoyuna geldgnde test yapacaz bakalım cidden kursun faydası olmuşmu sana

Yaww ismek in beleş kursu işte,
    ama fena değil bazı yanlışlarımı görmüş oldum.
    ne o yaso TOFL sınavımı yapıcan bana
    geçemezsem party yapmican galba benle

• saat 1 ve hala ant yok. Bugun de kısmet olmadı. Hafta sonuna artık
  • sen oyuna gelde gezdiririz seni alemlerde unutmuşsundur şimdi seningilizce rehberlik hizmetimizde mevcuttur
  • Recii hadi baba ya nerdesiniz senol aga yanımdaydı bu hafta sonu Gelinde bare muhabbet yapalim özledik şabangoyona

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 7 Mayıs 2008; 10:11:26 >
  • ayın 18 inde gelecek arkdaslr bana haber werirlerse sewinirim ona göre rezrwsyon yapacağız.gelmek isteyen herkes dawtlidir ama önceden haber werlrse sewinirim

bilmeyenler icin not::18 mayısta güzel yurdumuzun güzel mi güzel şehri olan SAKARYA da Traprock üyelri bir araya gelip piknik partisi yapacaktır.bu party için gorewe gerek yok yalniz onceden haber wermk lazım.cataya girebiliyormusunuz üye olmadan hayırr ee o zaman itiraz yok bildirimde bulunun bakem
  • Arkadaslar biriniz bana box'lari,hayvanlarin lvl'lerini vs gorebilmek icin gereken patch'i atabilir mi pls...
    psycykdely@gmail.com
  • updateri calıstır oto yapıor
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.