Şimdi Ara

7x Abyss clan TRaProck özel topiği (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.336
Cevap
5
Favori
49.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1-2 dosyalik biseydi galiba o kaybettim birisi yollayiverse pls :)
  • Anthon'un demek istedigi abbys'in auto updater'i. ne oldugunu bilmiyorsan başlat menüsünden programlarının bulundugu sekmeyi aç. oradan lineage ya da abbys adi altinda bi yerde olmasi lazim. herşeyi otomatik yapıyor kısa sürüyor. illa elle yapıcam diosan kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephiss -- 7 Mayıs 2008; 16:22:31 >
  • Bazı yerlerden TR dağılıyor gibi laflar kulağıma geliyor,öncelikle bizim dağıldığımız falan yok,sağlığımız sıhhatimiz ömrümüz yettiği sürece burdayız.Bu laflar sewrın ömrüyle de orantılıyaza girişlerde bu tarz online durumlrnda biraz azalma olabiliyor gayet normal.Ayrıca iş güç vb durumlr dolayısyla hafiften sıkıntı mevcut.Ama bunlar kimseyi aldatmasın biz buradayız.Ve son sözümde sağda solda bu tarz konusmalar yapan çakallara Akıllı OLUN!!!
  • Yaso 18 mayıs tarıhındekı organizasyon içün lvl sınırı varmı yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 7 Mayıs 2008; 16:51:27 >
  • war tabi 1 ve 80 aralığı şartı war 81 lvller gelemez:))
  • 18 mayıstaki organizasyona katılamıyacagımı bildiririm.
    çok istedim ama olmuyor üzgünüm artık bir dahaki organizasyona
  • quote:

Orjinalden alıntı: sup_tr

18 mayıstaki organizasyona katılamıyacagımı bildiririm.
    çok istedim ama olmuyor üzgünüm artık bir dahaki organizasyona

TAMAMDIRRRRRR GELİYEEMMMMMMMMMMMMMMMMM

• aynen Yasin abinin de soyledigi gibi yaza girisde final sinavlari vs oldugu icin online sayisinda ciddi bir dusus yasaniyor.ben de bu yuzden giremiyorum zaten ama az kaldi 1 ay sonra falan 7/24 oyundayim.sizlerin bilegine kuvvet,full droplu gunler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_c_g -- 8 Mayıs 2008; 13:01:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: twincept

Recii hadi baba ya nerdesiniz senol aga yanımdaydı bu hafta sonu Gelinde bare muhabbet yapalim özledik şabangoyona

şopar bakasın saate aala ışşştayımm.
    anleyısan ne damak isterım şinciii.
    teeee o kaaa diiim saaaa

şenol da tükkan değiştirdi yüzünü göremiyok,oyunada gelmiyo beni deli ediyorrr

• Aba kızanım az ara veresin dünya işlerine sonu yok sonuu yaranılmıyooo

şenol aga bomba ya buradaydı bu hafta sonu bende 3 hafta oldu yeni şube açtım ziyarete gelmiş saolsun oda yenı yer açmış gördum çok beğendim kıss Allah utandırmasın herkez ekmecinin peşinde beaa recii öptüm seni bekliyorum oyuna mazerat yok iki göbecik atıcaz taa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi twincept -- 9 Mayıs 2008; 11:38:22 >
  • supersiniz yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

quote:

Recii hadi baba ya nerdesiniz senol aga yanımdaydı bu hafta sonu Gelinde bare muhabbet yapalim özledik şabangoyona

teeee o kaaa diiim saaaa

dün Cango geldi uğradı ... geçende Günay ile Hasan geldiler...sende bi ara dükkanın önünden tyet geçtin :D ... yolun üşünce gel uğra benim işlerim çok goğun eve bile gece 2-3 gibi gidiyorum sabah 7 civarı kalkıyorum 1-2 hafta daha böle sürer sanırım....gel uğra bi çayımı kahvemi iç ulen :D .... İbocum tekrar hayırlı olsun dükkanın allah bol kazançlar versin holdingleşme yolunda büyük adımlar atasın :D .

• Ado şu benim nobless i bir yapta nobles teleport olayim :d
  • Abi saolasın ya tek rakibim teknosa sanada bol kazançlar. Hayırsız dimi abi bu recoo ah reco ahh
  • yapariz da barakielde biraz sıkıntımız var. en dusuk destroyer lv79:D

lv dusecez once
  • hehehehe vay anam vay orada yatıp kalkacaz artık
  • ahmetcim nablığını tescilleyeceksin yaniibocum recoo oyunu silmiş walaa kafasındaa habire bahene yapiyorr hala okcu kasacak :))))
  • bu arada yarın akşam siege war şöle 2 party olsak oralrda TR olarak giran semalrnda esmek warakşam 7de siege iligili arkdslra duyrulr
  • Typhoon Video yapmislar gene bizde 1ara karsilasmisik hot sprginste sonra 1de hako yu gordum Ama bizde husrana ugramislar party soe::
    Neyse izledim ettim guzel yapmislar gene Clanin alyy bakiyormu falan demisler sanirim Anladiniz Siz Onu

Lınki vermeyi unutmusum allah allah
    http://forum.theabyss.eu/?showtopic=107860
    indirmeye calisan olursa ara sira site topluk yapiyor 1kac kez deneyin geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 10 Mayıs 2008; 10:49:13 >

• quote:

Orjinalden alıntı: TomaDeadOne

quote:

Orjinalden alıntı: s4ym3r3c0

quote:

teeee o kaaa diiim saaaa

dün Cango geldi uğradı ... geçende Günay ile Hasan geldiler...sende bi ara dükkanın önünden tyet geçtin :D ... yolun üşünce gel uğra benim işlerim çok goğun eve bile gece 2-3 gibi gidiyorum sabah 7 civarı kalkıyorum 1-2 hafta daha böle sürer sanırım....gel uğra bi çayımı kahvemi iç ulen :D .... İbocum tekrar hayırlı olsun dükkanın allah bol kazançlar versin holdingleşme yolunda büyük adımlar atasın :D .

toma cumcumm kapıdan el ediom sana gel diye gelmedin beaaa,yanımda hatun var idi içeri girmeyek dedik işimiz vardı biraaz sanada gel gel diom özgür gibi yüzüme bakıon
    neyse uğricam sana geçerken bi ara bu sene içinde inşallah

ibocum yeni şuben hayırlı olsun kardeşim,Allah bol kazançlar nasip etsin.
    inşallah yolumuz düşer vaktimiz olur,uğramak isterim.haadi hayırlı işler,sakal hesabı

son sözümde yasso ya olsun.
    kardeşim bi vakit bulabilsem sadece okçu değil overlord bile kasarımda,
    şuara kafamı kaşıyamıyom.
    coming soon....

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.