arkadaşlar xxxxxx.7z.001.html uzantılı dosyaları indiriyorum rapidden ancak html olarak iniyor masaüstüne ve değiştiremiyorum bir türlü. 7 zip kullan diyor birleştirmek için ama olmuor. sabahtan beridir deniyorum ancak olmuyor. imkanı yok birleştiremiyorum. Bilen biri varsa lütfen yardım edin. diğer hjsplit winrar falan denedim.kafayı yiyecem.YARDIMMM
YARDIM LÜTFENNNN birisi varsa
Lütfenn
sonundaki html yazisini sil oyle gir sayfaya yine download edebilirsin bu bir.2.si sanirim flashget ile download ediyorsn ve ilk gelen ekranda bastigindan html olarak kaydediyor.. html olarak kaydedilen dosya ne isine yariyacak 2sn de ceker htmlyi.. uzantisi mesela osman part1.rar ise masaustunde gormen gerekende aynen osmanpart1.rar veya zip neyse odur.
dosyalari birlestiemeye gelince ise birinciden sonuncuya kadar ayni yere hepsini ac aaa bu dosya var degistireim mi sorusunada hepsine evet de o kadar kolay gelsin
ya hocam sorunu buldum. internete verirken html uzantılı vermiş yani senin anlayacağın dosyalar bozulmuş. başka kaynaktan indirirken bişey olmadı. çünkü bu kadar karışık olmaması gerek.yine de çok sağolasn.kolay gelsin
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >