Şimdi Ara

8.000 TL ' mi Aile'mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

8.000 TL ' mi Aile'mi ?

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2012)
Giriş
  • Aileni de al götür ingiltereye onlar da iyi kötü asgariyle çalışsa olabilir.Çoluk çocuk da olursa kaliteli eğitim ve ingilizceyle çok iyi yerlere gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aileden kastın annen baban mı yoksa karın çocukların falan mı?
  • aynı iş imkanı bende olsa hiç düşünmeden giderdim ingiltereye sonuçta ömrünün sonuna kadar annen ve baban ile yaşamayacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Traue -- 6 Haziran 2012; 1:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAMPAG£

4 yıl kalsan 384 milyar ediyor. range rower + ev alır sın

tabi 4 yıl boyunca öğünlerde poşet kemirmesi ve sokakta uyuması lazım
  • Konu çok boş bir konu. Gerçeklilik payı da yok. Aileni 2 sene bir görme şansın varsa, 2 senede bir iznin var dmektir... ÖYLE BİR İŞ YOK.

1 sene içerisinde mutlaka 2 gün boş vaktin olacaktır bir çok kez... O iki gün vakitte alırsın uçak biletini, ailenin yanına gelir ellerinden öper geri dönersin.

Yok eğer, 2 gün iznimi de aileme mi harcayacağım dersen, o senin hayırsızlığın... Ya da 2 gün için uçak biletimi alacağım ingiltereden Türkiyeye dersen, o da senin aç gözlülüğün, alla doyursun derim.

Ama 2 senede bir gün iznin olacağı bir iş yok, sallama.
  • Ailen zaten senin iyi bir meslek sahibi olmanı istiyor. İyi paralar kazanmanı istiyorlar. O yüzden senin onları 2 sene görmemen onları pek üzmez, seni de üzmesin kariyerinde devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vipreal

Burada uzun uzun İşin ne olduğunu anlatmıyacam. İş İngiltere'de Aile'mi 2 sene'de bir görme şansım var ...

Anket'e katılırsanız sevinirim, benim için çok önemli beyler ...

5-6 sene çalış , birikim yapıp türkiyeye gel , oradaki tecrüben sayesinde türkiyede yeterli maaşı alırsın
  • yurtdışında yaşamayı çalışmayı çok istiyodum taki yurtdışına çıkana kadar. çok aşırı milliyetçi bi insan değilimde, hakikatten olmuyor ya. bana göre değil sevdiklerimden uzakta yaşamak. biraz duygusal bir insansan çok zor bişey onu söyleyeyim baştan, yaşamayan bilemez.
  • Hocam ben senin yerine gidebilirim

6 ay yaşamışlığım var zaten.Her türlü yaparım ben orda.
  • İşin olmazsa kimse yüzüne bakmaz,ailen bile.
    Kesinlikle iş.
  • Böyle soru mu olur tabi ki 8.000 TL
  • yazın gittim harika bir ülke türkiyeye 100000000000000000 basar kalma burda git kurtar kendini.boşver ailenide telefon var msn var konuşursunuz ama git kendini kurtar.o parayla ingilterede çok rahat ve çok güzel geçinirsin ingilterede 2700 pound ile rahat geçinirsin ucuz çünkü
  • az paraymış.

devlet işinde yıllık 40.000 pounda çalışan mühendis abi vardı.

aylık 3.300 pound yapıyor.

seni kekliyorlar.
  • Ben olsam gitmezdim mantıken İngilterede 8 bin tl maaşlı işde çalışan Türkiyede en az 1500-2000 tl maaşla çalışabilir meslek neyse artık bu maaşda bence Türkiyede idare eder artmasada eksilmez işde .
  • Bak benim kuzenim 5 yıl rusyada mimarlık yaptı büyük birikim ile geldi iş kurdu. Hayatının fırsatı olabilir. ;)
  • benim için 8.000 TL.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

la biz burdan kurtulmak için planlar yapıyoruz adam gelmiş soruyor git hocam git kaç kurtar kendini ailenide görürsün 2 senede bir

o işi naptın reız
  • 2800 sterlin cidden iyi para. Ama emin ol İngiltere'de 8000 lira maaş ile geçineceğine Türkiye'de 5000 lira maaş ile geçin daha rahat edersin. İngiltere'de yaşam standartları bu ülkeden daha yüksek. Aile mi Para mı? konusuna gelirsek bence; Ailen tabii. Ama yaş'ınada bağlı biraz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

Konu çok boş bir konu. Gerçeklilik payı da yok. Aileni 2 sene bir görme şansın varsa, 2 senede bir iznin var dmektir... ÖYLE BİR İŞ YOK.

1 sene içerisinde mutlaka 2 gün boş vaktin olacaktır bir çok kez... O iki gün vakitte alırsın uçak biletini, ailenin yanına gelir ellerinden öper geri dönersin.

Yok eğer, 2 gün iznimi de aileme mi harcayacağım dersen, o senin hayırsızlığın... Ya da 2 gün için uçak biletimi alacağım ingiltereden Türkiyeye dersen, o da senin aç gözlülüğün, alla doyursun derim.

Ama 2 senede bir gün iznin olacağı bir iş yok, sallama.

Burda İş'in ne olduğunu açıklamadım. bilip bilmeden kendi kafana göre kalkmış öyle şey iş yok, şöyle yaparsın falan ? gideceğim yerde işler senin bildiğin gibi yürümüyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.