Şimdi Ara

8.000 TL ' mi Aile'mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

8.000 TL ' mi Aile'mi ?

(En Son Oy Tarihi: 9.9.2012)
Giriş
  • Burada uzun uzun İşin ne olduğunu anlatmıyacam. İş İngiltere'de Aile'mi 2 sene'de bir görme şansım var ...

Anket'e katılırsanız sevinirim, benim için çok önemli beyler ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vipreal -- 6 Haziran 2012; 0:41:00 >

• quote:

Orijinalden alıntı: vipreal

Burada uzun uzun İşin ne olduğunu anlatmıyacam. İş İngiltere'de Aile'mi 2 sene'de bir görme şansım var ...

Aslında zor bir seçim gibi görünsede öyle değil çünkü eğer gerçekten ailene bağlıysan para bunun önüne geçmesi lazım.Yok çok sıkı bir bağ yoksa ingiltere senin için altın tepside önüne konulan bir fırsattır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Lucky

quote:

Burada uzun uzun İşin ne olduğunu anlatmıyacam. İş İngiltere'de Aile'mi 2 sene'de bir görme şansım var ...

Aslında zor bir seçim gibi görünsede öyle değil çünkü eğer gerçekten ailene bağlıysan para bunun önüne geçmesi lazım.Yok çok sıkı bir bağ yoksa ingiltere senin için altın tepside önüne konulan bir fırsattır...
    ama şunuda düşün ingiliz parasıyla yani sterlinle 2,797 sterlin yapar buda sana ingilterede ahım şahım bir hayat sürdürmez. Mesele 8 binle türkiyede yaşaıyacaksan öenmli ingilterede o para hiç bişey oranın rezilliğini öçektiğine deymez burda girceğin normal bir iş ingilteredeki hayat standardını sana sağlar ayrıca memleket aile kavramları paha biçilemez. Geri kalan şeyler için visa.

• quote:

Orijinalden alıntı: karasimsek06

ama şunuda düşün ingiliz parasıyla yani sterlinle 2,797 sterlin yapar buda sana ingilterede ahım şahım bir hayat sürdürmez. Mesele 8 binle türkiyede yaşaıyacaksan öenmli ingilterede o para hiç bişey oranın rezilliğini öçektiğine deymez burda girceğin normal bir iş ingilteredeki hayat standardını sana sağlar ayrıca memleket aile kavramları paha biçilemez. Geri kalan şeyler için visa.

Alıntıları Göster
    trilyoner olsam ailemle yemedikten sonra benim için hiçbir değeri yok

• quote:

2800 sterlin ingiltere için gayet iyi para.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

trilyoner olsam ailemle yemedikten sonra benim için hiçbir değeri yok

Alıntıları Göster
    İşi seç iş ne bilmiyorum ama yükselme durumun varsa 3-5 yıla yükselirsin.Durumun daha iyi olur.Tabi eğitimini ailenin durumunu filan bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

citizen kötü para demedik ama ora için normal bir hayat standardı onu söyledik yani türkiyede 8 bin maaş alıp sürdüğün hayat standardı daha fazla olur ingilterede alcağın o paraya göre.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 Dolar 10 TL Ne Zaman Olur ?
    9 yıl önce açıldı
    Maks. 7 milyon TL'ye hangi araç?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayak_Arsızı

İşi seç iş ne bilmiyorum ama yükselme durumun varsa 3-5 yıla yükselirsin.Durumun daha iyi olur.Tabi eğitimini ailenin durumunu filan bilmiyorum.

Alıntıları Göster
    Eninde sonunda ayıralcaksın ailenden.Şimdiden git hovarda değilsen para biriktirir Türkiye'ye kesin dönüş yapar yaşarsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

quote:

citizen kötü para demedik ama ora için normal bir hayat standardı onu söyledik yani türkiyede 8 bin maaş alıp sürdüğün hayat standardı daha fazla olur ingilterede alcağın o paraya göre.

Bence 1500 pound bile olsa ingiltere için değer. Orda 1 sene bile yaşamak insana çok şey kazandırır diye düşünüyorum. Türkiyeye döndüğünde emin ol 8000 maaşı bile aramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Eninde sonunda ayıralcaksın ailenden.Şimdiden git hovarda değilsen para biriktirir Türkiye'ye kesin dönüş yapar yaşarsın

Alıntıları Göster
    la biz burdan kurtulmak için planlar yapıyoruz adam gelmiş soruyor git hocam git kaç kurtar kendini ailenide görürsün 2 senede bir
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Alıntıları Göster
    Citizen'i ilk defa forumda gördüm.
  • quote:

evli deilsen gidilebilir ucakla kac saat burdan ingiltere ailesi memlekette olup istanbulda calısına cok bide bu yandan düşün bir baska secenek 4 5 sene para biriktir kesin dönüş yap paran olur ıs kurarsın vs vs ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sucuklu Cacık

la biz burdan kurtulmak için planlar yapıyoruz adam gelmiş soruyor git hocam git kaç kurtar kendini ailenide görürsün 2 senede bir

Alıntıları Göster
    2-3 sene git para biriktir gel , ailende iyi yaşasın sende
  • quote:

Alıntıları Göster
    kardeş tek birşey söyleyeceğim
    o kadar iyi biryere kimse kolay kolay gelemez iyi düşün kararı kendin ver burada söylemeyle olacak iş değil sana 2 kapı vaad ediliyor hangisinden geçersen iyi olacak onu düşünmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dayak_Arsızı

Citizen'i ilk defa forumda gördüm.

Alıntıları Göster
    Türkiye'de ne iş yapıyorsun ne kadar alıyorsun ?

Bir çok insan eşini ailesini bırakıp yurtdışında çalışmaya gidiyor.Parasını harcamıyor ve yüklü miktarda parayla buraya dönüp parayı değerlendiriyor.Neden sen yapmayasın ? Tabi arada 2-3 milyar oynuyorsa sorun yok

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

2-3 sene git para biriktir gel , ailende iyi yaşasın sende

+1
  • quote:

Alıntıları Göster
    4 yıl kalsan 384 milyar ediyor. range rower + ev alır sın
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

kardeş tek birşey söyleyeceğim
    o kadar iyi biryere kimse kolay kolay gelemez iyi düşün kararı kendin ver burada söylemeyle olacak iş değil sana 2 kapı vaad ediliyor hangisinden geçersen iyi olacak onu düşünmen lazım

Alıntıları Göster
    ileride kuracağın aileyide düşünmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAlphaOmega

ileride kuracağın aileyide düşünmelisin.

Alıntıları Göster
    Gidip 10-15 yıllık sözleşme zorla imzalattırmayacaklarına göre, -ne tür iş olduğunu da bilmiyorum ama- gerektiği kadar kazanıp/kalıp* biriktirip-dönmelisin bence.
  • 2 sene sonra dondugunde aileni sag salim bulabileceginin garantisi varsa bir dakika durma ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.