Şimdi Ara

8.1 Cyan mı yoksa 8.1 gdr 1 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam. Nokia L 1020 sahibiyim. Bize henüz gelmedi ama çok kısa zamanda cyan gelir diye bir his var içimde. Kaç aydır cyanı beklerken gdr 1 geldi boş ver yüklemeyeyim dedim ama dayanamadım yükledim. Ve şu canlı klasörler özelliği çok çok ama çok hoşuma gitti ve bu özelliği kaybetmek istemiyorum. Ama cyanda da yanılmıyor isem hareketli resimler var. Bi ara pd de de vardı ama kaldırıldı cyanda tekrar aktif olacak dendi Nokia camera güncellemesinde. Oldu mu bilmiyorum ama oda beğendiğim bir başka özellik. Şu cyan sahibi olup da gdr 1 i de yukleyen karşılaştırma şansı olan arkadaşlarıma sorum. Cyan geldiğinde sizce cyana geçmeli miyim ? Diğer özelliklerin çalışırlığı verimliliği bana canlı klasörleri unutturur mu ? Boş yere telefona tekrar format atmak ta isetwmiyorum. Şimdiden teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cyan gelince GDR1'e bir şey olmayacakki. İkisi bir arada olacak. Siz sadece Cyan'ı bekleyin ve geldiğinde yükleyin
  • Yani cyanı yukleyip tekrar gdr1 i yuklersem ikisininde özelliklerini kullanacağım :)inşallah diyorum. Olursa benden sana bir kokoreç ısmarlama:)oda inşallah :)

• valla kardeşler bende geçen gun konu açtım L920 ile alakalı, halen gelmedi 8.1 bize ve artık biraz sonra betayı yukleyecegim microsoftun bu saçmalıgına kızgınlıgım her geçen gun artacagına betayı yukleyim de bari zaten beta mı tam surummu anlamadım arkadaş nisandan beri beta olurda koca turkiyede sadece 2 telefona mı verilir Allah aşkına ? Kaç gundur ha geldi ha gelecek diye beklemekten sıkıldım artık. kuruyorum betayı agustosun ortası oldu daha da beklemek istemiyorum
  • BordoFedai B kullanıcısına yanıt
    ayrıca 1020 ye cyan gelmiş ki :)
    Lumia 1020 Country variant 3051.50009.1424.0002 Available Available Available
    Lumia 1020 Turkcell 3051.50009.1424.0002 Available Available Available
    hadi hayırlı olsun :) bir 920 ye getiremediler şu guncellemeyi
  • 920 ye de geldi galiba bazı ülkelerde. Cyanı yükledim bu arada ama gdr 1 yüklemeyeceğim gibi.bunun interneti çok hoşuma gitt süper hızlı. Birde betadan tam surume geçmek format gerektiriyor artık format istemiyorum.3 ay daha bekleriz artık :)yada daha fazla. Nede olsa alıştık sabır etmeye kardeşim.

• Nokia cyandan sonra gdr1 için ayrı bir güncelleme başlatacak.cyanı alıp kullanın resmi sürüm daha iyidir.gdr1 beta halinde sorun çıkartabilir

• Şimdi cyan yuklediğimizde gdr1 kaybolacak yani ?

• Evet gidicek ama Nokia wp8.1 i cyan kod adıyla getirdiği gibi gdr1 i de başka bir kod adıyla sunacak.Ama uzun bir süre geçer heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.