Şimdi Ara

8.11 adc lerin durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bence bu yamayla birlikte adc oynanmaz hale gelmiş.

örneğin son oyun draven oynadım bildiğin çöp, o pasifle hiçbirşey yapılmaz. ezreal alın arakçı girin aynı goldu kasarsınız niye adama skill tutturup gold kasmak varken son vuruş atmak zorunda kalacaksın ki, üstelik dravenle bir kere öldüğünüzde biriktirdiğiniz pasifler çöpe gidiyor. haybeye oynanan bir şampiyon. off tank alın camille jax alın adam size 10 kere bile vursa iki kere vurup kesebiliyorsunuz (eşit gittiğinizi varsayıyorum). üstelik bu oyunda 3 kill alıp öne geçmeme rağmen üstünlük kuramadım. oyundan silseler yeridir. ancak karşınızda kendinizden düşük ligde bir oyuncu varsa iş yaparsınız (örneğin platsanız karşınızda silver oyuncu varsa iş yapar, onun dışında eşit şartlarda kesinlikle çöp bir şampiyon)

sen balta tutmaya çalış, bir baltanın düştüğü yere tıkla bir adama tıkla adam sana bütün skillerini çatır çutur indirsin sen anca yarı canını bile indiremiyorsun böyle saçma bir şampiyon olmuş yani, diğer adcleri de deneyip yazacağım bu konuya.

yeni item de baya op muş ha %10 hareket hızı veriyor dalga geçer gibi item çıkarmışlar, eskiden kaçamasan da hasar vuruyordun en azından şimdi hem hasar vuramıyorsun hem kaçamıyorsun o hareket hızını al ..ne sok rito

• Ben de mantıklı bir şeyler okurum sanmıştım. Yıllar önce değişen Draven pasifine değinmişsin nedense.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Ben de mantıklı bir şeyler okurum sanmıştım. Yıllar önce değişen Draven pasifine değinmişsin nedense.
    +1 Hatta konuya sezon başından beri oyunu adcsiniyi olan kazaniyor yazmaya girmiştim arkadas uçmuş biraz heralde yıllar sonra girdi oyuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rutzelq -- 1 Haziran 2018; 6:34:21 >
  • yeni çıkan itemle jhin baya güzel oluyor deneyin derim.
  • Adc ler bidmiş...

• 3-4 item tiviçle tank olmayan hedeflere 200 200 kritik atma keyfi . Önceden olsa rat ta ta açıp tarardık , şimdi ise vurmuyor adc ler
  • 6 yıldır adc oynayan birisi olarak, yeni item birazcık hafif kalmış ebediyi değiştirmişler tamam güzel fakat buildi ne şekilde yapacağımıza tam karar veremedim. yeni çıkan itemi ilk olarak alırsak sonrasında kritik çıkınca ilk item sadece atack veriyor azıcıkta atack speed iyi tamam ama neden kasalım o zaman ? kanasusamış ucuzladı tamam ama yine de alabileceğin bir durum olmuyor.. acilen düzenlenmesi gerek bu fırtınabiçenin, fightta zaten işe yaramıyor lane de kasana kadar lane bitiyor zaten. enteresan harbiden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lol e win 8.1 ile girme
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an en cazip adcler ezreal ve kaisa. çünkü buildleri değişmedi ve eski ezber sistemden devam. ap kaisa bayağı iş yapıyor ama en azından ikinci itemi alana kadar lane aşamasında eşit gitmesi gerekiyor öne geçerse ne ala ama şu guinnso tamamlanma aşaması tam kanser ediyor adamı.

lucian oynadım metaya girer özellikle early complar için bayağı tatlı olmuş.

şimdi herkes trist, cait gibi crit üzerine kurulan adc'leri bekliyor nasıl bi eşya düzeni mantıklı olur nasıl bi rün dizilimi filan diye. 1-2 haftaya oturur illaki.

konu ile ilgili ise draven konusunda haksızsın hocam. 1 maç önce karşımda vardı o kadar öne geçmeme rağmen adam çoşku ve şu fırtına biçen itemi ile 3 vuruyordu bana durumu gayet iyi durumda şu an.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krethuss

6 yıldır adc oynayan birisi olarak, yeni item birazcık hafif kalmış ebediyi değiştirmişler tamam güzel fakat buildi ne şekilde yapacağımıza tam karar veremedim. yeni çıkan itemi ilk olarak alırsak sonrasında kritik çıkınca ilk item sadece atack veriyor azıcıkta atack speed iyi tamam ama neden kasalım o zaman ? kanasusamış ucuzladı tamam ama yine de alabileceğin bir durum olmuyor.. acilen düzenlenmesi gerek bu fırtınabiçenin, fightta zaten işe yaramıyor lane de kasana kadar lane bitiyor zaten. enteresan harbiden
    6 yıldır adc oynayan bir başkası olarak, daha hiç oynamadim yeni yamada, ama değişiklikler hiç iyi değil. Son yarım sezondur iyi durumda olan adclerin karanlık çağı başladı yine. Dandik bufflarla dengelemeye çalışıp iyice mahvederler muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: kr3yzi

şu an en cazip adcler ezreal ve kaisa. çünkü buildleri değişmedi ve eski ezber sistemden devam. ap kaisa bayağı iş yapıyor ama en azından ikinci itemi alana kadar lane aşamasında eşit gitmesi gerekiyor öne geçerse ne ala ama şu guinnso tamamlanma aşaması tam kanser ediyor adamı.

lucian oynadım metaya girer özellikle early complar için bayağı tatlı olmuş.

şimdi herkes trist, cait gibi crit üzerine kurulan adc'leri bekliyor nasıl bi eşya düzeni mantıklı olur nasıl bi rün dizilimi filan diye. 1-2 haftaya oturur illaki.

konu ile ilgili ise draven konusunda haksızsın hocam. 1 maç önce karşımda vardı o kadar öne geçmeme rağmen adam çoşku ve şu fırtına biçen itemi ile 3 vuruyordu bana durumu gayet iyi durumda şu an.
    Çok doğru bir yorum olmuş. Krit adcleri muhtemelen zor zamanlar bekliyor, uzun bir süre ekstrem istisnalar olmadıkça oynanmazlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.