KidsandKods: Çocuklara Yazılım ve Kodlama Eğitimi KidsandKods.com.tr geleceğin teknoloji liderlerini bugünden şekillendiren öncü bir platformdur. Sitenin odak noktası, çocuklara yönelik kodlama eğitimidir. KidsandKods, çocuklara erken yaşlarda yazılım ve kodlama dünyasını tanıtarak yaratıcı düşünce ve problem çözme yeteneklerini geliştirmelerine yardımcı olur. Çocuklar için kodlama eğitimi, günümüzün dijital çağında kritik bir beceri haline gelmiştir. KidsandKods'un öğretim yaklaşımı, oyunlaştırma ve etkileşimli öğrenmeyi bir araya getirerek çocukları yazılım dünyasına adım atmaya teşvik eder. Eğitimler, öğrencilere temel kodlama prensipleriyle birlikte problem çözme ve mantık becerilerini kazandırır. KidsandKods deneyimli eğitmen kadrosuyla interaktif ve eğlenceli dersler sunar. Çocuklar, oyunlar, projeler ve interaktif aktiviteler aracılığıyla yazılımın temellerini öğrenirken, kendi dijital projelerini geliştirmeye başlarlar. Ücretsiz deneme dersi için : https://kidsandkods.com.tr/ucretsiz-deneme-dersi-basvuru Sosyal Medya Kanalları: instagram: https://instagram.com/kidsandkods |
8-15 yaş için kodlama dersleri.
-
-
Özüm'den Masallar, kanalımız bebeklere ve çocuklara yönelik oluşturulmuş, bir eğitim kanalıdır. Kanalımızda; uyku müzikleri, ninniler, çocuk şarkıları, eğitici videolar, animasyon, çizgi film, dinlendirici, gelişim videoları ve eğlenceli çocuk videoları yer alacak olup, minik seyircilerimizle buluşacaktır.
* 0-2 yaş arası bebeklerimiz için hazırlanmış, uykuya geçişi kolaylaştıran uyku müziklerinin yer aldığı gibi
* 3-12 yaş arası çocuklarımızın da severek izleyecekleri, kukla karakterlerin de yer aldığı eğitici ve eğlenceli içerikler
kanalımızda sizlerle buluşuyor olacak.
İyi Eğlenceler Çocuklar!
www.youtube.com/channel/UCRUmH12TqfwnGEkDklx1TSw
02 - 12 Yaş Arası Masal ve Eğitim Seti E-Kitabımız Shopier'de Satışa Çıkmıştır. Satın Almak İçin 📚➡️ www.shopier.com/ozumdenmasallar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X