Şimdi Ara

8.2 Neden Bu Kadar Tepki Aldı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim main karakterin olduğu realmde (Hellfire) bir memmuniyetsizlik var.

Sizlerin oynadığı realmlerde de durum böyle mi?

Sizin beklentilerinizi karşıladı mı?

Çok az kişi olumlu karşıladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 27 Haziran 2019; 21:21:16 >

• bende biraz hayal kırıklığı yaşadım. mechagon'da aptal bir rare farming var, böyle saçma bir oyun stili olamaz... questler çok çirkin.

tek memnun kaldığım nokta nazjatar'ın harita dizaynı ve atmosferik güzelliği. mechagon'da fena değil. ama content sıkıntılı gibi.

yok yani legion gibi güzel bir paket yapamadılar. 8.2 için umutlanmıştım, biraz canlılık getirdiğini kabul etmek gerekir ama nihai olarak yine olmadı, yine olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 27 Haziran 2019; 23:3:39 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Ben ilk gördüğümde Legion'da Broken Shore'ye geçiş canlandı gözümde.

Bende böyle bir his uyandırdı.Sonrası atmosfer harici hepsi sıkıcı gelmeye başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 27 Haziran 2019; 22:23:58 >
    BFA'yı ara bir paket olarak düşünmek ve dizayn etmekle hata etti Activiblizz, kaynaklarını diğer oyunlara aktarıyorlar, nasılsa bağımlıları oyunuyor diyerek sallıyorlar
    bu oyunu, Diablo da benzer bir şekilde terkedildi resmen...
    Azshara ve n'zoth (yani hikaye) hatırına oynuyor oynayan, yoksa BFA başından beri kötüydü, aptal grinding artifact sistemi ile oyunun hayranlarını da bezdirdiler. Class setleri gitti, raid için bir amaç yok, boss kes bir kere gör tamam artık...
    Mythic plus dungeon'a güveniyorlardı ama o da bekleneni veremedi bir türlü, gerçi oyuncuyu tek tutan şey bu m+ ve pvp şu an...
    Sözün özü, BFA Legion'ın gölgesinde kaldı.
    9.0 ile güzel şeyler olacak (Faction sistemi sona mı erecek yoksa, Horde ve Alliance'ın sonu gibi dedikodular var) fakat 2 seneyi çaldılar resmen..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

bende biraz hayal kırıklığı yaşadım. mechagon'da aptal bir rare farming var, böyle saçma bir oyun stili olamaz... questler çok çirkin.

tek memnun kaldığım nokta nazjatar'ın harita dizaynı ve atmosferik güzelliği. mechagon'da fena değil. ama content sıkıntılı gibi.

yok yani legion gibi güzel bir paket yapamadılar. 8.2 için umutlanmıştım, biraz canlılık getirdiğini kabul etmek gerekir ama nihai olarak yine olmadı, yine olmadı.
    bende tam tersi nazjatarı sevmedim. questler ciddi anlamda kötü . hani mechagon da idare eder nitelikte bana göre.

8.2 de iyi değil ya. birşeyler eksik.oynatmıyor kendini. BFA nın en büyük eksikliği bu explorer olma hissi mi yok. artık questlerin kötülüğünden mi, rep kasmanın işkenceye dönmüş olmasımı artık bilemiyorum ama birşeyler eksik gene.

• olm yapmayın ya... şu 6 aylık üyelik paketini alıp geri dönecektim oyunsuzluktan.
  • valla hiç dönme derim . ben burada genelde wow için pozitif yorumlar yaparım ama 8.2 den itibaren malesef yapamıyorum. bana göre 8.2 BFA nın kendisinden de kötü.
  • Valla arkadaşlar ben şubatın sonundan beri oynamıyordum tam da bu 8.2 ile dönerim diyordum burayı gördüm moralim bozuldu ne yaptılar mis gibi oyunuma be.
  • Bfa iki ay kadar oynayıp bıraktım. Legiondaki tadı vermedi. 8.2 de başlarım diye dusunuyordum ama yorumları okuyunca vazgeçtim. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında bu patch'in en kötü yanlarından birisi de quest dizaynı. sanırım son yılların en kötü quest dizaynı olabilir. adamlar haritada daily arayıp bulmamızı istiyor

yani haritanın tee bir ucunda daily quest var ve ben onu kendim arayıp bulacağım. öyle nerede daily var falan göstermiyor.

şu classic diye diye kafa ütüleyenler sonunda amacına ulaşmış gibi quest alıyorsun haritada yerini göstermiyor, geze geze denk gelirse bulman gerekiyor itemları falan. tam bir rezalet, yıl olmuş 2019 uğraştığımız şeylere bak.

wow'un da alternatifi yok, bir şekilde oynuyoruz

Abi eski Ceo larının yaptığı yeni söyleşiyi Türkçe'ye çevirip okudum.Titan dan bahsetti.Bütün ekibi neredeyse oraya kaydırmıştık ama başaramadık dedi.Yeni nesil bir mmorpg olacaktı ve yeni bir evrende geçecekti dedi.Bunun yerine overwatch a ağırlık vererek çok iyi bir iş yaptık dedi.

Warcraft'ın adı çok küçük bir yerde geçti.Titan warcraft'ın sonu olacakmış gibi geldi bana.Yapamadıkları için warcraft'a devam ediyorlar.

Gelir tablosunda da yıllık 1.9 milyar dolarda 1.7 milyar dolara gerilemişler.Warcraft'ın kan kaybı etkili olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 29 Haziran 2019; 19:49:31 >
  • Halen aktif 4 milyondan fazla subscribe’a sahip bir oyunu kolay kolay bitirmezler. Biz belki o gunleri goremeyiz. Wow’un gercekten lore kismi cok. 8.2 de world pvp kismini ben begendim acikcasi. Diger kisimlar biraz grind olmus. Casual oyuncular icin gear dizmek ya da rep kasmak baya bir zaman alacak.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Titan projesi baştan aşağı hataydı, nedense inat edip devam ettirdiler ve sonu hüsran, alpha'yı bile göremedi. Activision'ın baskısı böyle yarım yamalak işler yaptırıyor muhtemelen. Oraya harcadıkları kaynak sebebiyle Diablo öldü, WoW can çekişiyor. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olacaklar...
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Wow can cekiyor ama halen en cok oynanan mmorpg. Titan projesi; evet husran ile bitti. Activision sert politikalari yuzunden bayagi etkilendi Blizzard

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whatthehellwasthat kullanıcısına yanıt
    Oynamaya devam ediyoruz, 6 ay ara vermiştim 8.2 için tekrar başladım, Wotlk zamanlarındakinin 5/1'i kadar oyuncu anca vardır şu an, legion'da da 6 milyon civarına kadar çıkmıştı, BFA'da yarı yarıya düşmüş. Piyasada çok fazla mmorpg oyun var ve 2020'den itibaren yenileri geliyor, fakat Wow'un halen ciddi bir rakibi olmadığından kan kaybetse de oynanmaya devam edecektir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

aslında bu patch'in en kötü yanlarından birisi de quest dizaynı. sanırım son yılların en kötü quest dizaynı olabilir. adamlar haritada daily arayıp bulmamızı istiyor

yani haritanın tee bir ucunda daily quest var ve ben onu kendim arayıp bulacağım. öyle nerede daily var falan göstermiyor.

şu classic diye diye kafa ütüleyenler sonunda amacına ulaşmış gibi quest alıyorsun haritada yerini göstermiyor, geze geze denk gelirse bulman gerekiyor itemları falan. tam bir rezalet, yıl olmuş 2019 uğraştığımız şeylere bak.

wow'un da alternatifi yok, bir şekilde oynuyoruz
    2005 yılında oynamaya başladım wowu o zamanlarda olsam hala arayıp bulalım bütün gün haritayı karış karış gezelim ama malesef artık aile iş derken akşamları max. 1-2 saatim var ve asla zamanımı günlük görev ararken harcayamam bu yamaya kadar böyle değildi yahu, eğer sistem artık bu olacaksa benim gibi olanlar oynamayaz wowu kesin.

• alkanerkn A kullanıcısına yanıt
    Öyle abartılacak bir durum yok aslında, yine haritada görev yerleri gösteriliyor. :) Vanilla gibi değil yani. Görevi aldığınız, yapacağınız bölge ve teslim edeceğiniz yerler işaretli.
    Sadece 1-2 daily questin yeri için haritanın öbür ucuna gidip görevi almak gerekiyor, önceden köylerde veya kamplarda topluca alıp gidilirdi...
  • Uçma achiv açmak kolay değil sanırım, kimse bahsetmemiş?
  • Evet günlük yeni haritalardaki q ları aksatmadan yapıp rep kasmak gerekiyor. Zorlayıcı tarafı fazla rep kasmak için ekstra bir şeyin olmaması. Aksatmadan q ları yapmaya çalışacağız artık yapacak birşey yok.
  • flying i actı insanlar,tabii deli gibi rep farm yaparak. Ben daha honored in yarasındayım 2 yeni faction la.

Bence BFA nın kotu olmasının sebebi content vs. degil, classlar berbat. legionda 7.2 tamamen çöp bir patchdi. tek guzel yanı Mage tower vardı.

Bu arada m+ populerligini kaybetmesinin sebebi aptal Blizzard e-sport icin dungeon sistem degisikligine gitmesi. En azından legion da dungeonlar zevkliydi. BFA da ise bir halta benzemiyorlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.