Şimdi Ara

8.2 Neden Bu Kadar Tepki Aldı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kolay aslında, tabii Pathfinder 1'i yapmış olmak şartıyla. :) Şu an patchin ilk haftasında honored'ın ortalarına geldi herkes, 1 - 1,5 haftaya kalmaz uçanları seyrederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Kolay aslında, tabii Pathfinder 1'i yapmış olmak şartıyla. :) Şu an patchin ilk haftasında honored'ın ortalarına geldi herkes, 1 - 1,5 haftaya kalmaz uçanları seyrederiz.
    ben şimdiden uçanları görüyorum yer yer. sanırım bir yolunu buldular bu işi hızlandıran.
  • Uçmak bir yana bu fps düşüşlerini ne yapacağız ? Hiç bu kadar fps kaybı yaşamamıştım.Görevlerde 12-20 arası dolaşıyor.

Addonların güncellenmemesi ve güncellenenlerinde sorun çıkarması ayrı bir dert.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 3 Temmuz 2019; 14:8:34 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Wow'un alternatifi yok hemi ? Wow cular dungeon yapa dursun, yeni soluksuz mass pvp videomuzu bırakayım şuraya belki faydamız dokunur kafası karışık kardeşlerime.

https://youtu.be/2rJFNPpLUPU

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Mechagon'da jetpackler var :) uçabiliyorsunuz ama mountsuz.
  • Aynı kalitede alternatifi yok deniyor ama mmorpg yüzlerce var, yenileri de yolda. Şu an ESO ve FF14 zaten WoW'la eşit gibiler...
  • quote:

Mechagon'da jetpackler var :) uçabiliyorsunuz ama mountsuz.
    Biliyorum hocam jetpackleri ama ben mountla uçan gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Wow'un alternatifi yok hemi ? Wow cular dungeon yapa dursun, yeni soluksuz mass pvp videomuzu bırakayım şuraya belki faydamız dokunur kafası karışık kardeşlerime.

hocam kendin yazmıssın "mass pvp" diye.. wow oyuncularının buyuk cogunlu oyunu zaten dungeon ve raid icin oynuyor. malesef dungeon ve raid konusunda alternatif yok FFXIV dısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onvious

hocam kendin yazmıssın "mass pvp" diye.. wow oyuncularının buyuk cogunlu oyunu zaten dungeon ve raid icin oynuyor. malesef dungeon ve raid konusunda alternatif yok FFXIV dısında

Alıntıları Göster
    Orası öyle
  • Khoradasein kullanıcısına yanıt
    Pvp siz mmorpg gözümde topaldır
  • Lineage 2 ile wow kıyaslamak ta iyimiş he. herhangi bir uzak doğu mmo su wow un w si ile kıyaslanmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stormfang

Saf pvp yapmak için guild wars 2 her açıdan yeterli bir oyun. Başka bir oyuna gerek yok

WoW'u pve amaçlı, gw2'yi pvp amaçlı oynuyorum. WoW'un pvp'si bence oldukça kötü. Lineage 2 tabii eski efsanelerden, bir sözüm yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Saf pvp yapmak için guild wars 2 her açıdan yeterli bir oyun. Başka bir oyuna gerek yok

WoW'u pve amaçlı, gw2'yi pvp amaçlı oynuyorum. WoW'un pvp'si bence oldukça kötü. Lineage 2 tabii eski efsanelerden, bir sözüm yok

Alıntıları Göster
    Guild wars'da NCSoft'un. Lineage 2 den mekanikler barındırıyor fakat l2 kadar dolu degil. Bi ara düşündüm başlamayı sonra polülasyon az gelince gözüme vazgeçmiştim.

• çöp çünkü
  • Kilrogg serverında alliance rogue oynuyorum ilvl 411. Her savaşta Horde townu domine ediyor ve savaşı kaybediyoruz. Horde rasyosu 5 e 1 falan heralde. Hem quest hem pvp alliance olarak yapmak pek mümkün değil.

Bunun dışında yeni bölgede her gün aynı questleri veriyor. Hele ki 5 tane şundan 20 tane bundan questleri çok fazla ve sıkıcı.

8.2 den umutluydum ama 3-5 wow sever toplansak daha iyisini yapardık heralde 2 güne sıkıyor aynı rutin.

Pathfinder 2 yi açıp ara verebilirim şahsen.
  • adamlar grind azmış gibi daha da çok grind eklemiş

aptal bir yarış var oyunda herşeyi daha önce yap daha çok yap yapmadan durma yap yap yap..

sıkıcı bir hal aldı hemde aşırı

şu günlük questler o kadar itici ki. anlatılamaz.

5 tane seaweed bul, her item ile 1 kez etkileşime gir. yani tüm mapi dolan dur... bir de milletten önce atla zıpla önce yapmaya çalış yapınca küfür ye..

bu kadar vizyon dolu olur bir firma..

uçma resmen eziyet bu kadar zaman bekle pet savaşı yapan adam senden günler önce uçmaya başlasın..

pvp yi zaten düzeltmeyeceklerine ant içimişler siz hala bir şey ler mi değişir bekliyorsunuz?
  • quote:

sen bunu yazmadan 4 gün önce başladı millet uçmaya
    Dün itibarıyla ben de görmeye başladım, contract + rep için her şeyi yapmış olmalılar. :)
  • :) Doğrudur, ben de şöyle bir bakmıştım ne var ne yok diye.
  • Ne olmalıydı sizce?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.