Şimdi Ara

8.3 Ne Zaman Çıkar? (Açıklandı: 14 Ocak 2020)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kesin bir tarihi olmadığını biliyorum fakat eminim çoğu kişi az çok tahmin ediyordur ne zaman çıkacağını veya bir yerlerden sızıntı vardır da benim haberim yoktur o sebeple açtım konuyu.

8.3 patch'i ne zaman çıkar acaba retail de? Buna göre planlamalar yapmak istiyorum.

Ben ocağın ikinci haftası çıkar diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz merak ediyorum. Ayrıca blizzardın kesin bir tarih vermemesi ayrı bir sinir edici durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 20 Aralık 2019; 9:30:37 >

• Early 2020 yazıyor. Ocak veya Şubat. Daha da geç kalamaz çünkü Shadowlands çıkacak yıl içerisinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020 Ocak ayı başında çıkacağı söyleniyor ama net bir şey yok henüz.
  • Herkes ocak ayı diye tahmin ediyor bencede ocak 15i geçmeden çıkacaktır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim Şubat ayı 2.haftaya bile sarkabilir.
  • buyuk ihtimalle yıl dönümü etkinligi bittikden 1 hafta sonra cıkabilir.
  • biraz daha bekleseymişim blizzard duymuş sesimizi hemen açıkladı :D

14 Ocak 2020'de çıkacakmış 8.3 tahminler az çok tuttu sayılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

biraz daha bekleseymişim blizzard duymuş sesimizi hemen açıkladı :Dhttps://www.wowhead.com/news=301852/battle-for-azeroth-patch-8-3-visions-of-nzoth-releases-on-january-14th?webhook&fbclid=IwAR3EaQP_nPKR0yy0gBDi84Lg2DvIezbatfdukj5lDrr1YzrjWUnPjpzOlZM

14 Ocak 2020'de çıkacakmış 8.3 tahminler az çok tuttu sayılır.
    Aynen tam tutturmuşuz umarım güzel bir içerik olur mechagnome ne açsak diye düşünmek için 1 ayım var :)...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CB1111 -- 20 Aralık 2019; 9:56:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CB1111

Aynen tam tutturmuşuz umarım güzel bir içerik olur mechagnome ne açsak diye düşünmek için 1 ayım var :)...

Alıntıları Göster
    yeni patch'de mechagon'un mythic+sının gelmesine sevindim bende çok güzel dungeon normalde. 2 ayrı dungeon olarak gelecek herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.