< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
8.5 + saat çalışanlar bunu nasıl yapıyor? (2. sayfa)

-
-
Kolay gelsin. öncelikle konu linki bırakayım: https://forum.donanimhaber.com/yks-2023-jroptog-genel-analiz--156103744
11 12 saat ve üstü dönem dönem çalıştım. Öncelikle bol bol su iç, arada bir yürü ve rahat bir yerde oturduğuna emin ol. günlük yürüyüşlere çıkmak çok yararlı.
sıkı bir programdansa daha esnek olabileceğin bir program seç. Kendim için konuşacak olursam, program 12 de bitiyordu ama ben 2 ye 3 e kadar devam ediyordum.
Gece saatleri önemli, gürültü az iletişim az vs vs. odaklanmak için birebir.
kütüphaneye, çalışma salonlarına vs gidiyorsan bırak. yalnız çalışmayı öğren.
etütlerden önce ne yapacağını yarım saat düşünmemek için önceden günün planı hazır olsun. yine saat saat değil öncelik sırasına göre esnek bir liste oluştur sadece.
odağının iyi olduğunu düşünüyorsan derse devam et.
sorularda çok takılıyorsan odağının bozulması normal. bunun bir çözümü yok sanırım, kendini zorlayacaksın. Soruları hızlı hızlı çözüp bitirirsen odağın bozulmaz.
11 12 saat test çözmek çok sıkıcı. bol bol ders değiştir sadece soru çözüyorsan.
konu çalışıyorsan konu anlatımı + test zaten. kısa notlar çıkartmayı unutma.
masadan kalkmamayı zaten alışkanlık haline getirmişsin.
telefon kullanım saatlerine bak. tuşlu kullandım ben. aradaki saat çalışmaya gitti.
bol bol müzik.
11 12 saat çalıştığım zamanlar 6 6.30 saat uyuyordum.
Bu zamanlardan 8 saat ve üstü çalışmak tehlikeli biraz
11 12 saat çalışan birinin verimli olmasını bekleme:) yüksek netler yapan biri için verimli olmak biraz zor. Öğrenilecek bir şey kalmamışsa napabilirsin?
11 12 saat çalışmayı niye istiyorsun?
günlük tekrar, 30 dakika kitap, uykuya hazırlık, 30 dakika diş bakımı?
günlük tekrar??
sabah öğle akşam gibi bir ayrım olmamalı. 11 12 saat çalışmak için devamlı çalışman lazım. arada dinlenmeler vs, 20 dakika gibi görünsede tekrar derse geçmek vs zaman alır odağını dağıtır. molalar yine masa yakınında küçük aktiviteler olmalı veya tek blok halinde yürüyüş tarzı vs.
benim için bir süre sonra ders çalışmak harici bir şey aklıma gelmiyordu. yüksek saatlere çıkmanın kilidi bu.
Deneme çözmek süreyi arttırmak için iyi bi yöntem. deneme çözerken odak kolay kolay dağılmıyor.
Bu kadar uzun süre çalışıyorsan verimlilikten düşmek sorun değil. Dün çalıştığını hatırlamyaan yok zaten. Aynı konunun, sorunun üstünden 5 10 defa geçince her türlü aklında kalıyor. Hatta tek sefer işleyip kalıcı olduğuna inananlardan daha da iyi oturuyor.
Şimdiki kafam olsa bu kadar çalışmazdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jroptog -- 23 Kasım 2023; 0:21:41 >
-
Hocam uzun uzun yazmışsın çok sağ ol.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
emmi o daha çok dikkat dağıtır ak ahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk defa legolas
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
valla moruk sabah 6 gibi millet kütüphanesine gidiyorum hem yer kapmak için hem de kek yemek için sonra akşam 7ye 8e kadar duruyorum öyle yapınca otomatikman 8.5 saati geçiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
youtube
Bir dizeydi belki duygularımızı açığa çıkaranEmeği Geçenler Seslendiren: Eyüp OKUMUŞKapak Görseli: Ömer EKMEN Video Tasarım: Merve Nur YILMAZ #nazımhikmet#ma...https://m.youtube.com/watch?v=S1l6KYO9USo&pp=ygUXbWFraW5hbGHFn21hayBpc3RpeW9ydW0%3D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X