40 Yılın başı altı üstü 300$cık aldım.Başımıza gelen.... Neyse ben alırım sorun değil yeterki düşsün.. Ben ve benim gibiler gelin hele |
8,50 tl den $ alan lar konuya.
-
-
Dolar düşermi ya allasen -
quote:
Orijinalden alıntı: MaxPayne87
Dolar düşermi ya allasenCuma güü bi 200$ daha alıcam bak nasıl düşüyor?
-
Ekonomistlere gore 8.50 dip seviye -
hükümet istifa edene kadar yada erken seçim olana kadar almaya devam edin. seçim sonrası seçilen yeni bir hükümet zamanı birkaç puan daha artış olur. ondan sonra düşmeye başlar. Tahterevalli gibi meret ülke battıkça dolar yükseliyor.
-
Adamlar hedefimiz falan yok dedi korkmak mantıksız -
Up -
8.50 den aldık 8.40 indi.
8.58 den aldık 8.35 indi.
Dolar düşücekse sebebi benim.
Ben alana kadar bekleyin.
-
Trade piyasasında böyle insanlar vardır, aldığı 100-200 birim ile piyasayı tersine çevirdiğini düşünenler.
Bitcoin almaz almaz 16 bin dolardan alır, sonra derki ben aldım düştü.
Gider dolar alır 8,58 den, sonra derki ben aldım düştü.
Aynı şeyi düşünen milyonlarca insan var ve sizin sayenizde diğerleri kazanıyor. Hepsi bu.
-
Beklenmedik ilginç ve sert düşüş var. Hayırlısı. Ytd.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Kasım 2020; 17:37:52 > -
8.11 TL'den aldık bakalım, hayırlısı
-
-
Geçmiş olsun biraz beklicez -
arkadaşlar neden böyle heyecanlı acelecisiniz ?
3-5 günde satmak için alıyorsanız zaten hata ediyorsunuz...
-
Eğer milyonlarınız yoksa dolar ve altında kazanmak ya da en azından alım gücünüzü korumak için beklemek durumundasınız.
Anlıyorum, düştükçe panik oluyorsunuz ama TC'nin zibilyon tane çıkmazı var.
-
doların kötü bir huyu var. gördüğü tl karşılığını mutlaka yine görür. yani düşsede yine yükselecektir. cari açık, ithalat yapma zorunluluğu (enerji, bazı temel yarı mamül ve gıda ürünleri), olmayan turizm gelirleri, kısa vadeli yüksek borçluluk, eksi bakiyedeki ana kasa, sonuç tl değer kaybetmeye devam edecek.
-
8,05 den satmıştım,keriz yerine konduk ama . :)
-
5,9'dan 8,5'a bir anda çıkan dolar 7-7,5'lerde sabitlenir bence. Olağan üstü bir durum vardı, panik köpüğü eriyor şu an. Ülke & dünya normalleştikçe daha da düşer hatta. Ha dediğin gibi tekrar 8,5'lar görülür mü, çok uzun vadede belki evet. YTD
-
quote:
Orijinalden alıntı: samtualTrade piyasasında böyle insanlar vardır, aldığı 100-200 birim ile piyasayı tersine çevirdiğini düşünenler.
Bitcoin almaz almaz 16 bin dolardan alır, sonra derki ben aldım düştü.
Gider dolar alır 8,58 den, sonra derki ben aldım düştü.
Aynı şeyi düşünen milyonlarca insan var ve sizin sayenizde diğerleri kazanıyor. Hepsi bu.
Hehehehe.Nasıl bitirdim doları ama.İnanmıyodun bide.
-
Bir kaç güne alıyorum.Hazırlıklı olun 7 tl lere inecek.
Benzer içerikler
- benzin istasyonu aylık kazanç
- 750 tl ile nasıl zengin olunur
- fiziki gümüş veren bankalar
- 400 bin tl param var nasıl değerlendirebilirim
- cihat e. çiçek özgeçmiş
- yapay zeka ile borsa tahmini
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X