Şimdi Ara

8 ~ 8 plus zamlandi.!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 8plus 11.3.1, yuzde 95 pil omru, sifir cizik, 17 ay garantili sizce bu tel ne kdar eder?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Artık millet olarak ihtiyacımızın kat be kat fazlası olan hiçbir şeyi (telefon, araç vb. herşey) almamayı ve özentilikten kurtulmayı öğrenmemiz lazım. 8-10 bin tl'ye telefon nedir arkadaş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lansmandan önce arkadaşımla media marktta geziyorduk. iPhone 8'in fiyatı 4600 falandı satsam mı diye düşündü hatta.Sadece 2 saat sonra 6500 olmuş.İnsan gerçekten hayret ediyor.
  • Şuan Teknosa’ds 8 Plus stokları tükenmiş. Fiyat 7500 lira olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2F4BE4979

8plus 11.3.1, yuzde 95 pil omru, sifir cizik, 17 ay garantili sizce bu tel ne kdar eder?
    5700 liradan az etmez Hocam Ona göre fiyat koyun. Satacaksanız fiyatların tam oturması için en az 2 hafta bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CE32AA123 -- 13 Eylül 2018; 5:20:40 >
  • Gayet normal. Antika değerli olur :)

Not: ip7 sahibiyim. Bu antika beni daha 3 sene götürür.
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    Hocam elinizde varsa zaten kullanın dediğiniz gibi 3 sene götürür . Lafım bu saaten sonra iphone 7 alacaklara 5 bin liraya donanım olarak çok daha güzel cihazlar var bknz: p20 pro

• Yeni fiyatlarla iPhone almak gerçekten çok zor. ip7 alalı 1 yıl oldu. O zaman indirim kuponuydu, kredi kartı puan kazanımı vs. ile 2950TL gibi bir rakama geldi.

Ki ip7 almadan öncede 3.5 yıl ip5 kullandım. Normalde 4 yıl gibi aralıklarla telefon değiştiriyorum ve Türkiye garantili cihaz tercih ediyorum ama artık bitti.

İleride telefon alırken yurt dışından alırım. Şu an %54-%55 vergi var. İleride bu vergiler daha da artar mı bilmiyorum.

iP8 Plus ABD fiyatı 699USD. Eyalete göre vergiler değişmekle birlikte vergisi yüksek olan bir yerden (%10) aldığımı varsaysam 770USD olur fiyatı. Kayıt vs. ile 5000-5100TL yapıyor.

Apple Türkiye fiyatı 7500TL. 2500L fark var. Vergiyi düşünce fiyatlar örtüşüyor. O parayı yol parasına verir gider gezerim.

Android uzun zamandır kullanmadım. Android cihaz alacak olsam hiç kasmadan Xioami, Lenovo gibi üreticilerin cihazlarını alır geçerim. Taş gibi telefonları var. ip8 Plus vergisi ile bile güzel bir cihaz alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 13 Eylül 2018; 9:58:12 >

• bende de 2 ad 8plus 64gb kapalı kutu faturalı var, bu fiyatları görünce kullanmayı düşünmüyorum açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: capacitor

bende de 2 ad 8plus 64gb kapalı kutu faturalı var, bu fiyatları görünce kullanmayı düşünmüyorum açıkcası...
    Düşünmeyin bence de

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.