Şimdi Ara

+8 ---> +9 Helppppppp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://img161.imageshack.us/img161/7954/sro2009071701234312.jpg

Dün akşam +7 silahıma bi Astral bastım ve gittim +8 denedim geçti...

Şimdi +9 denerken yeni bir Astral mi basmalıyım yoksa şu ankinin işlevi hala sürüyor mu?

• Astral basmana gerek yok.
  • + biraz bekle derim , yanınca pişman olma
  • Bence 9 yapmana gerek yok. Şimdi o sos +5 gibi parlıcak 3-4 hafta sonra.
  • benim hayatta dötüm yemez +9 basmaya

• quote:

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

benim hayatta dötüm yemez +9 basmaya

ben +6 ya yemiyo
  • Bence o kadar + basmaya hırs yapacağına git bir statlarını düzenle silahının.Phy reinf %0 yani silah +0 gibi birşey isterse +10 olsun...
  • Derler ya Korkanın Çocuğu Olmaz Diye Çocuğunun Olmasını İstiyosan Bas Gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xapheon

Bence o kadar + basmaya hırs yapacağına git bir statlarını düzenle silahının.Phy reinf %0 yani silah +0 gibi birşey isterse +10 olsun...

%80phy attack ve çok iyi olmasada hatırı sayılır bir critical var. bunlar phy reinforce için riske atılmaz özellikle %80 phy attack kolay bulunan birşey değil
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xapheon

Bence o kadar + basmaya hırs yapacağına git bir statlarını düzenle silahının.Phy reinf %0 yani silah +0 gibi birşey isterse +10 olsun...

hayatında hiç reinforceun direk atağı değiştirdiğini gördün mü dene bakalım benim %100 reinforcelu staffımla %22 reinforclu staffım aynı atağa sahip reinforce'un aman aman bir görvi yok sadece 0001-0004 arasında 4 e yaklaştıyor gayet iyi bir physi var riske gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FilimAdamı -- 17 Temmuz 2009; 14:30:22 >
  • reinforce attağa direk etki etmez. her silahın üstünde herhangi bi attack için iki tane değer vardır. silah o değerler arasında bir dmg verir. reinforce ise o iki değer arasının daha yüksek bi seviyede olmasını sağlar
    ya bu demek oluyorki tek skill ile reinforcenin önemi anlaşılmaz en az 10-15 attak yaptığında toplam verdiğin dmgde önemli bir rol oynar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ophiafagus -- 17 Temmuz 2009; 14:29:14 >
  • Bas Bas Garanti Olsun Diye 1 Astral Daha Bas
  • Ophiafagus arkadaşımızın verdiği bilgi hem doğru hem yanlış. Attack rating tartışsaydık doğru idi yazdıkları.
    Ama phy reinforce str bir çarda direk attackı yükseltir. Denemeden ön yargıda bulunmayın. 61% phy reinforce yaklaşık +1 kadar farkeder. Silahın attackına değil çarın adının yanında açılan attacka direk etki eder.
    Tavsiyem %0 lık taşlarla deneme yapmanızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 17 Temmuz 2009; 15:32:11 >
  • Bende +8 bastım bow uma. Sırf roc update te yeni parlama sistemini görmek için.
    http://www.rev6.com/player/saturn/bedlam.html
    Ben astral kullanmadım ama dikkat edin astralın çalışması için immortal sayısından 1 eksik olması lazım.
    Yani 2 immortal varsa 1 astral işe yarar. 4 immortal varsa 3 astral olmalı gibi.
    1 immortal 1 astral varsa astral işe yaramaz.
    Roc update gelir gelmez +9 deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 17 Temmuz 2009; 15:46:42 >
  • Hatta hemen bir deneme yaptık forumdan Serc@n arkadaşımızla
    90+2 %22 mag olan bir harp üzerinde
    Mag reinfoce %12 iken çarın toplam magic attackı 4067-4919
    Mag reinfoce 61% iken 4145-5015 oldu magic attackı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 17 Temmuz 2009; 16:31:25 >
  • 1.si harpta phy reinforce olmaz 2.si yeni bi sitem gelmediyse bende denedim 2 staffıdma mag atack %22 iken birinin reinforce %22 idi diğerinin %100 atackları aynı idi
  • Alışkanlıkan olmuş hata olmuş düzeltiyorum şimdi. Mag attack benim çar str olduundan alışkanlıktan öyle yazmışım.
    Dikkatli oku silahın değil çarın mag attackı artıor. Lütfen herhangi bir silahla denemeden olmaz diyede yazmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedlam -- 17 Temmuz 2009; 16:32:41 >
  • bence +8de kalsın legend 4 plus roc ta +8ler müthiş parlıcak
  • zaten anlatmak istediğimde o çok büyük bir fark oluşturmuyor onun için phy 80 i riske etmeye değermi
  • %0 lık taşlarla deneme tavsiye ettim bende. haklısın phy ve mag attack değerleri daha zor değişiyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.