önceden yanımda siparişi teslim olduktan sonra hemen 5 GB internet geliyordu. Şimdi ise siparişim teslim edileli 3 gün olmasına rağmen gelen giden yok müşteri hizmetleri 15 gün içinde tanımlanır diyor. Bu vodafone iyice tozutmaya başladı üstüne yatacak galiba |
8 Adet Milka 100gram 30 Lira . İlk Sipariş Vodafone 50/20 ile (5. sayfa)
-
-
Acil ihtiyacın varsa 2.5 tl lik e pinler var 24 saat diyor ama 12 saatte felan yükleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Skt merak edenler için 07.2023
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben iştahla yerim avrupayı bura sanıyolar ürünlerde virüs olacak birileri bunları el altından satacak fabrikayı adamın başına yıkarlar ürünüde ceo ya neyse.
6-7 aydır her ay alıyoruz zaten, yeni birşey gibi yazmanın anlamı ne, faturalı vodofane ise 30 tl iade ediyor
-
Bu üründe 50/20 kaldırıldı galiba sepette düşmüyor bende
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni üyeliğe veriyordu ama..
link uygulamaya yönlenmiyor sorun nedir
Yeni üyeyim hiç siparişim olmadı sepette düşmedi otomatik
Siparişler geldi skt temmuz 2023
Başlık sayesinde buzlukta unuttuğum milkaları hatırladım, aylar önce almıştım bu kampanyadan buzluğa atmıştım ilk bir iki haftada 2-3 tane alıp yemiştim sonra çıkmış aklımdan başlığı görünce ben almıştım ne oldu onlar diyerek buzluğu açıp kurcaladım 5 tane buldum.
-
Teşekkürler bende sipariş geçtim
benı aradılar bugun alışverişiniz nasıldı memnunmusunuz diye 0580 numaradan
15 tl ındırım kodu veriyoruz dedi
verdıklerı kodu denedim hatalı çıktı :D
Bugün geldi, ben beğendim. Tadı güzel.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cikolata gayet güzel bende beğendim. Alacaktım yine kaldırmışlar sanırım satıştan.
Vodafone yanımda uygulamasında Mondelez'in tüm ürünleri satıştan kalkmış sanırım. Mondelez Vodafone yanımda üzerinden iyi satış yapıyordu. Neden tüm ürünler satıştan kalktı acaba
Zarar ettiği için olabilirquote:
Orijinalden alıntı: hamemo
Vodafone yanımda uygulamasında Mondelez'in tüm ürünleri satıştan kalkmış sanırım. Mondelez Vodafone yanımda üzerinden iyi satış yapıyordu. Neden tüm ürünler satıştan kalktı acaba
Ürünleri direk satıştan kaldırmak yerine fiyatları arttırabilirdi. Umarım Vodafone yanımda üzerinden tekrar satış yapmaya başlarlar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X