2 gün geçti,hala hazırlanıyor. Bir sefer siparişimi iptal etmişti Yanımda sebepsiz ve nedensiz..O zamandan beri gıcığım vodofone yanımda ve market uygulamasına. |
8 Adet Milka 100gram 30 Lira . İlk Sipariş Vodafone 50/20 ile (4. sayfa)
-
-
Benimkiler Aras kargo ile ulaştı
SKTT: 23.07.2023
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 5 Ekim 2022; 12:31:44 > -
Arkadaşlar geçen gün Milka'nın çokça ürününü Salmonella sebebiyle geri çağırttığı haberi çıkmıştı. Bu ürünler onlardan olmasın sakın? Ben çok şüphelendim vallahi. Çünkü normalde Milka çikolata nereden baksanız 15 lira falan tanesi. 1/4 fiyat bana bunu hatırlattı.
-
Kinder değil miydi hocam o
-
Hocam Mondelez grubunun her ürününde çıktı neredeyse Milka da dahil.
-
Evet doğru diyorsunuz ben almadım valla 30 liraya düşecek diye risk alamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O yüzden bu fiyattan veriyor hocam zaten. Babasının hayrına indirim yapacak hali yok.
-
Bunu baştan söyleseydiniz keşke, almazdım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
7-8 ay öncede almıştık bundan o zaman geri çağırma olayı varmıydı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Haber doğru.
3 ay önce aynı çilekli Milkaları çocuklar yemişti de en küçüğün ateşi çıkmıştı neyseki hastanelik olmadan iyileşmişti...
-
Kinder'de çıkmıştı. Kinder ve Mondelez'in bir bağlantısı yok.
mondelēz ınternational, ınc.Markalarimiz | Mondelēz International, Inc.https://www.mondelezinternational.com/Turkey/Brands -
Gene dolmuş fahri gıda mühendisleri. Tamam en çok siz biliyorsunuz en sağlıklı siz besleniyorsunuz, içindekiler bölümünü bitek siz okuyabiliyorsunuz, bir kara cahiliz. Bırakında yaşayalım.
-
Geri çağırma haberi Avrupa da yalnız,burda satılan Milka'lar burda üretiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben bi oturuşta hızla tabletin yarısını götürüyorum. Vücudum " tüm tableti yiyerek dengemi bozma" demese, tüm tableti götürürdüm. 3 ay önce bi sıkıntı yaşadım mı hatırlamıyom. Tek sıkıntı yumuşacık tableti yerken, sanki ağzında kum varmış gibi katur kutur seslerin çıkmasına neden olan taş gibi sert öğütülmüş kuru çilek parçaları idi. Bu yüzden bir daha asla diyorum...
-
aşırı şekerli.
çikolata ile alakası yok.
ucuz diyede ne bileyimm..
yiyecekseniz bitter alın.
-
Tamam bitter alalım, bu fiyata bitter linki atar mısın?
-
En son yediğim Milka çileklinin menşeisi Almanya idi ve marketten almıştım. Tabii her ne kadar Almanya'da üretiliyor olursa olsun Türkiye'ye özel içeriği Almanya'da satılan ile farklı oluyor.
-
Alanlar şimdi iştahla da yiyemez. Bakmayın siz bir lokmada hepsini yuttum diyenlere
-
Maalesef bu çilekli yoğurtlu bizdede hiç beğenilmedi.
Bir kere çilek aroması cok baskın, bu nedenle çikolata tadının önüne geçiyor.Şeker oranıda aşırı yüksek, bu sebeple yerken insanı kesiyor.
İçindeki beyaz bölüm çok kalın yani fazla.Ben bu beyaz bölümü atıp dıştaki çikolatayı yiyorum.o zamanda geriye 25-30 gram sade çikolata kalıyor.
Çilek yoğurdu içine hiç koymasalar, sade çikolata olarak üretseler inanın inanılmaz güzel olacakmış.
Bu arada ben milkalar içinde milkinis modelini öneririm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi economist52 -- 6 Ekim 2022; 0:54:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X