Şimdi Ara

8 AĞUSTOS PROGRAMINA YÖNELİK TAHMİNLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar.Bazı sorunlardan dolayı 1 aylık bir ara vermiştim foruma tekrar geri gelmek istedim.

TAHMİNLER

118 Randers - Vestsjaelland : KG VAR 1.60

İki takımda açık futbolu seviyor karşılıklı goller konuşur bu maçta.

----------------------------------------------------------------------------

135 Zwolle - Utrecht : KG VAR 1.40

Hollanda liginin açılış karşılasmasında iki takımın ağları havalanır.

134 Troyes - Tours : KG VAR 1.65

Aralarındaki her maç karşılıklı gol olmuş ve iki kaliteli ekip.Sağlam hücum hatları var tam tersine de çok kötü defansları var ilk maçlarına nazaran
    böyle bir kanıya vardım.

150 Blackburn - Cardiff : ÜST 1.70

İki kaliteli takımın mücadelesinde en az 3 gol bekliyorum.

147 Reims - Paris St Germain : 2-3 gol 1.75

PSG deplasman maçları genelde 2-3 gol bitiyor.Geçen senenin tablosunu isteyen inceleyebilir.Ayrıca üst oranı 1.60 olan maçlar 2-3 golleri göz kırpar

Arkadaşlar BANKO denilen birşey yoktur.Sadece tahminler üzerine çalışırız ve kazanmaya bakarız iddaada.Bunu unutmayın lütfen.Ayrıca kendinizi üzmeyecek meblalar atın kuponlara.BOL ŞANSLAR HEPİMİZE.

• axr0n A kullanıcısına yanıt
    Bol sanslar hocam takipteyim yarin oynarim eyvallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cardiff var 1.55
  • arkadaşlar bazı internet sitelerinde bugunku soma turnuvasının iddaa oranları verilmiş ama iddanın sitesine giriyorum macları bile bulamıyorum mac kodunu vs bilen varsa bana atabilir mi bence çok iyi oranı var turnuvayı kım kazanırın
  • Elinize sağlık hocam teşekkürler güzel bir paylaşım olmuş 2 macınızı aldım ...
  • Ne demek arkadaşlar sadece tahmin bunlar.Herkese bol şans..Ayrıca cardıff mantıklı var olabılır
  • 4 de 0 olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.