Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Sinavin bu hafta olduğunu yeni öğrendim. Derslere gitmedim hic calismadim. Ne onerirsiniz?

son 3 ayın cıkmıs sorularını coz hocam haziran ağustos kasım coz yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

quote:

Sinavin bu hafta olduğunu yeni öğrendim. Derslere gitmedim hic calismadim. Ne onerirsiniz?

Tamamdir. Bu aksam zaman bulabilirsem cikartayim cozerim yarin falan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Tamamdir. Bu aksam zaman bulabilirsem cikartayim cozerim yarin falan.

en gözeli hocam başarılar kasmayın sakın soruları anlayarak cozun yeter.bol bol deneme yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 2 Aralık 2013; 18:58:07 >

• Bende 8 aralıkta gireceğim sınava. Yazılı sınavdan korkmuyorum asıl korkum direksiyon sınavı direksiyon hakimiyetim iyi öğretmene düz vites bilmiyorum dememe rağmen adam şile yolu üzerinden ümraniye - yenidoğan yaptırdı ve geri döndürdü aracı 2 kez stop ettirdim o da ışıklarda ancak geri kalanını çok beğendi o yüzden keşke otobanda sürdürseler bana. Ayrıca stop edince direkt bırakıyorlar mı bazıları bırakmıyor diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguyes95

Bende 8 aralıkta gireceğim sınava. Yazılı sınavdan korkmuyorum asıl korkum direksiyon sınavı direksiyon hakimiyetim iyi öğretmene düz vites bilmiyorum dememe rağmen adam şile yolu üzerinden ümraniye - yenidoğan yaptırdı ve geri döndürdü aracı 2 kez stop ettirdim o da ışıklarda ancak geri kalanını çok beğendi o yüzden keşke otobanda sürdürseler bana. Ayrıca stop edince direkt bırakıyorlar mı bazıları bırakmıyor diyor

kasmana gerek yok ben yokuşta 3 kere istop ettirdim bide geri geri yokuş cıkarken 1 kere ettirdim sinyal vermedm takip mesefesine uymadım geçtim ama hocaları kafaya bağladım ben muhabbetimiz cok iyidi :D
  • oguyes95 kullanıcısına yanıt
    Direksiyon Sınavı Değerlendirme Formu ' na bir göz at...

Genel sürüş hakimiyetine bakarlar , Emniyet kemerine bakarlar , hız sınırına uyup uymamana bakarlar , Paralel park edebilmene bakarlar , aracın temel ekipman ve kumanda kollarını bilip bilmediğine bakarlar , sinyallerin 1 kez tolere edilebilir,2.sinde kalman muhtemel.

Normal şartlarda stop etmenin toleransı kesinlikle yok.Ancak bazı çooook iyi niyetli komisyon hocaları görmezden gelebiliyor.O da sana denk gelirse...

Sınavda rampa kalkışı , paralel park ve dikey park etme gibi zorlayıcı şeyler de var.Sürekli bir dur-kalk halinde olacaksın.Geçebilmen için iyi bir eğitim alman gerekiyor :)

• Arkadaşlar bu linktede çok kısa ve net işimize çok yarayacaktır

http://www.ehliyetokulu.com/m1.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 3 Aralık 2013; 16:45:38 >
  • bugün direksiyon kursumun son günüydü arabayı stop etmiyorum rampada da kaldırıyorum ancak araba bazen tekleyebiliyor. Problem olur mu?
  • oguyes95 kullanıcısına yanıt
    la yok bi bok oldugu yok ama hocanla aranı iyi tutman lazım benden sonra ki kız bindi sınıf arkadaşımdı 10 metre ileride döndürdüler siyal vermedi diye tek seferde indirdiler ondan sonra ki cocuk istop ettirdi diye indirdiler kursun %70 kaldı sınavdan
  • Neyse bari bende hiç çalışmamıştım son 4-5 ayın sorularını çöziyim.
  • direksiyon hocamla konuştum gayet iyi kullanıyorsun geçersin dedi çok sıkışık trafiğe falan girdim problem olmadı rampada aracı kaçırmadım inşallah geçeriz
  • arkadaşlar sadece son 2 senenin sorularına bakın yeterli
    çoğu aynı ve benzeri çıktı hep

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, hem yazili hem de uygulamadaki 5 hak olayi var ya , acaba bu haklar arka arkaya 5 hak mi?

Yani diyelim ki yaziliyi geçtik ; uygulamada kaldik - gitti cepten 1 sinav- bundan sonra ki haklarim siradaki gelen uygulama sinaviyla mi devam mi ediyor? baktim ben bir sonrakine hazir hissetmedim kendimi sinav harcini yatirmadan-gidecek mi cepten 1 tane?- bir sonrakine girmek istesem?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jidame

Arkadaşlar, hem yazili hem de uygulamadaki 5 hak olayi var ya , acaba bu haklar arka arkaya 5 hak mi?

Yani diyelim ki yaziliyi geçtik ; uygulamada kaldik - gitti cepten 1 sinav- bundan sonra ki haklarim siradaki gelen uygulama sinaviyla mi devam mi ediyor? baktim ben bir sonrakine hazir hissetmedim kendimi sinav harcini yatirmadan-gidecek mi cepten 1 tane?- bir sonrakine girmek istesem?

hepsi gider kardeşim sen kursa bağlı bir orencisin bu nasıl bir soru ya :D bütün haklar gidiyor süper mario gibi düsün :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 5 Aralık 2013; 11:48:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Neyse bari bende hiç çalışmamıştım son 4-5 ayın sorularını çöziyim.

cöz kanka cözünnn
  • fatih_-_ F kullanıcısına yanıt
    katılıyorumm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jidame

Arkadaşlar, hem yazili hem de uygulamadaki 5 hak olayi var ya , acaba bu haklar arka arkaya 5 hak mi?

hepsi gider kardeşim sen kursa bağlı bir orencisin bu nasıl bir soru ya :D bütün haklar gidiyor süper mario gibi düsün :D

ya ben anlatmadım ya sen anlamadın

• jidame kullanıcısına yanıt
    yyani kardeşim uygulama sınavıyla devam ediyorsun o zaman girmek istemiyormusun hhazırmı hissetmyrsn hakkın gidiyor evet istesende istemesende parayı yatırmasanda 5 hakkından 4 hakkn kalır girmezsen otomatik olarak her hakkın yanıyor tekrar yazılı sınava girersin 5 kez onuda geçemezsen kursa 600 tl odersin..hepsinde dongu boyle
  • yaz başkan benide yaz. 2 kasim sorularini cikartim yarinda arkadaştan geri kalan 2 sinav da sorularini . çözüp sonra test kitapciklarini cumartesi çözücem ama . kendime güvenim sifir. cunku mahalede kalmadan geçen yok bi arkadaş son hakini kullaniyor :D dosya yakan dolu etraf ama burda okuduklarim rahatlati beni sinava son 2 gün kala adam gibi caliscaz gibi daha dorusu 1 gün .
  • Ben de daha ne bir derse gitti ne bir soru çözdüm ne de bir sayfa kitabı okudum. Cuma-cumartesi bakıcam biraz yeter heralde ben güveniyorum kendime. Bakalım umarım ters köşe olmayız
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.