Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DUBLO

yaz başkan benide yaz. 2 kasim sorularini cikartim yarinda arkadaştan geri kalan 2 sinav da sorularini . çözüp sonra test kitapciklarini cumartesi çözücem ama . kendime güvenim sifir. cunku mahalede kalmadan geçen yok bi arkadaş son hakini kullaniyor :D dosya yakan dolu etraf ama burda okuduklarim rahatlati beni sinava son 2 gün kala adam gibi caliscaz gibi daha dorusu 1 gün .

Fazla takma ama boş da bırakma o kadar zor değil son 3 sınav sorularına baksan çözsen geçersin ben kasımda girdim sınava pazartesi elimde ehliyet sıkmayın canınızı.
  • ya bu geçmiş sınav sorularında yeni müfredat, 6. grup tarzı şeyler var onlar ne? ben b sınıfı ehliyet için giricem. sadece b nin sorularını çözmem yeterli olur dimi?
  • Hala motor ve ilkyardım calismadim hic. Trafik kisminin da yarisina baktim verdikleri kitaptan. Cikmislari da cozmedim. Araba surmeyi de bilmiyorum.

Allah sonumuzu hayir etsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Hala motor ve ilkyardım calismadim hic. Trafik kisminin da yarisina baktim verdikleri kitaptan. Cikmislari da cozmedim. Araba surmeyi de bilmiyorum.

geçen sene rahat tahat hazırlanırken almadık şimdi sürünüyoruz :/
  • bizim direksiyon sınav tarihi ne zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

Hala motor ve ilkyardım calismadim hic. Trafik kisminin da yarisina baktim verdikleri kitaptan. Cikmislari da cozmedim. Araba surmeyi de bilmiyorum.

bildiğin ölmüşsun sen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım sadece yarın çalışacağım umarım yeter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parn kullanıcısına yanıt
    geçersiniz kasmayın ya
  • Çıkmış sınav sorularını çözuyorum. Lakin sorular bir yeni sisteme göre birde eski sisteme göre var. Biz hangisine göre giriyoruz? Belirli bir kuralı var mı? Yoksa sınavda hangisi denk gelirse mi? Bilgi sahibi birisi cevaplarsa ona göre birine çalışacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opinion -- 7 Aralık 2013; 1:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gutikarizma

geçersiniz kasmayın ya

1 aydır boyle diye diye ne bir sayfa kitaba baktim ne bir derse gittim ne bir soru çözdüm ne de bir kere direksiyona oturdum bakalim ne yapıcaz pazar gunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Opinion kullanıcısına yanıt
    kardeşim yeni sisteme bakın diyoruz haziran ağustos kasım bir iki kere sorulara göz gezdirin inanın aynısı geliyor diyoruz amaa anlamıyorsunuz yeni müfredettan giriyorsunuz korkmayın kolay hepsi ya aklı başında selim insan kalmaz bu sınavlardan direksiyon kolay abartıyorlar kanmayın bu kadar..belli kuralı yok 4 kitapcık dağıtıyorlar onu sansına gelirse onu işaretliyorsun yapıyorsun cıkmıs sorulara baktın konu calısmayınn offfoff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 7 Aralık 2013; 2:03:09 >

• kardeşim halledersiniz diğer işlerinize bakın boşverin bu işleri tecrübe sabittir ben direksiondan rezildim bile kalırdım diyordum o gün sınavda hatip indirdim geçtim önemli olan direksiyon dersini hocanla pekistir tazeleş eri..ondan sonra teorigi salla dedigm gibi haziran ağustos kasım bakın cıkmıs osrulara

• quote:

kardeşim yeni sisteme bakın diyoruz haziran ağustos kasım bir iki kere sorulara göz gezdirin inanın aynısı geliyor diyoruz amaa anlamıyorsunuz yeni müfredettan giriyorsunuz korkmayın kolay hepsi ya aklı başında selim insan kalmaz bu sınavlardan direksiyon kolay abartıyorlar kanmayın bu kadar..belli kuralı yok 4 kitapcık dağıtıyorlar onu sansına gelirse onu işaretliyorsun yapıyorsun cıkmıs sorulara baktın konu calısmayınn offfoff

Şimdi en son olan sınav kıtapcıklarına baktım. hem yeni sisteme göre soru kitapcıgı var hemde eski sisteme göre. benım kafamı karıstıran yeni sistem gelemsine ragmen son sınavda kime soruyorlar eski sisteme göre soruları? yani ben sınava girdiğimde bana hangisi denk gelirsemi?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

quote:

geçersiniz kasmayın ya

1 aydır boyle diye diye ne bir sayfa kitaba baktim ne bir derse gittim ne bir soru çözdüm ne de bir kere direksiyona oturdum bakalim ne yapıcaz pazar gunu

bütün dh forum sürücü adaylarının pazar günki teorik 8 aralık teorik sınavında başarıla dilerim umarım herkes kalmadın direk geçer direksiyonuda geçersiniz..

hayır kardeşim öyle eski sistem yok ya..yeni sistem var yalnızca 60 soruluk olandan eskiyi meskiyi ... edin simdii alal karıstırmayın onu sadece yeni sistem varrr yeni müfredat olan 2 kasım da sorular basılırken bircok kisinin aklını caydırıcı celdirmek icin solendi..sakın sadece ve sadce hata oldu sadece yeni müfredat var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gutikarizma -- 7 Aralık 2013; 2:14:04 >
    son 3 ayın yeni sistemin soruları gelir eskileri plakları boşver simdi uzaklarda zeki müren gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

quote:

geçersiniz kasmayın ya

mert halledersin bu sınavda güveniyrm hepinize.. ne derler calısan değil calısmayan demir ısıldarmıs ayın elemanıyım ben ne icersiniz salep bende ıhlamurr

• son sınava eski sisteme göre giren oldumu?
  • Direksiyon sınavında başarılı olanları yani arabayı sürmeyi bilenleri geçirsinler bilmeyenleri geçiripde kazaları iyice arttırmasınlar herkese başarılar.
  • A2 ehliyetine sahip olanlar bu sınava girdiğinde sadece motordan mı sorumlu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.