Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu başlık altında toplanalım bilmediğiniz merak ettiğini şeyleri yazabilirsiniz tecrübeli arkadaşlar da sorularımızı cevaplarlar umarım. Herkese şimdiden başarılar diliyorum ben umarım hep birlikte güzel bir şekilde atlatırız bu sınavı. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Captain -- 15 Kasım 2013; 12:29:14 >

• yazbeni :D

edit : sinav 8 aralikta olabilirmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ENİGMA. -- 13 Kasım 2013; 9:04:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-3 cıkmıs sorulara bakın yeter kasmayın bu kadar
  • Evet arkadaslar sinav 8 araliga alinmis.

• 2 kasım grub başkanı olarak bi acıklama getireyim aklınız varsa calışmayın cok boş işler 5.sınıfa giden kuzenime çözürdüm cıkmış soruları 30 doğru yaptı :D
  • Arkadaşlar 20 kasıma kadar sınav ucretlerini yatirmaniz gerekli unutmayin

• evet kankam doğru soluyor uğrasmayın en son haziran agustos kasımı cozun yeter hakikaten kasmaya değmez :D:D:D:D:
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • neden 8 aralığa alındı acaba bu sınav için uçak bileti aldık yanıcak mı şimdi biletler
  • gutikarizma kullanıcısına yanıt
    aynen dostum çalıştığım dakikalara lanet ediyorum şimdi :D
  • ROMA1927 kullanıcısına yanıt
    14-15 Aralık tarihlerinde Açıköğretim fakültesi ara sınavları var.

Tarihler çakıştığı için bu 14 Aralık 2013 de tapılacak MTSA sınavını 08 Aralık 2013 tarihine çektiler.

Düzenleme MEB tarafından yapıldı.Kesin tarih bu...
  • beyler yarın dersler başlıyor benim derslere katılmasam nolur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: holypages

beyler yarın dersler başlıyor benim derslere katılmasam nolur?

Bizimde geçen hafta başladı ben gelmesem sıkıntı olur mu dedim devam zorunluluğu yok dediler ama yine de kursuna sor sen
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt3558

quote:

Orijinalden alıntı: holypages

beyler yarın dersler başlıyor benim derslere katılmasam nolur?

Bizimde geçen hafta başladı ben gelmesem sıkıntı olur mu dedim devam zorunluluğu yok dediler ama yine de kursuna sor sen

eyvallah sorucam
  • yaz benide hocam :)
  • Bende yarın harcı yatırıcam benide yazın :)
  • 8 Aralık Ehliyet Sınavına girecek sürücü adayları için Ehliyet Sınavında çıkmış sorular ile hazırlanmış sorulara çalışabilirsiniz. Ehliyet Testleri yeni yönetmeliğe göre hazırlanmıştır. Sınava girecek şoför adaylarına başarılar.

http://www.ehliyetsinavi.com.tr/ehliyet-testi

• Kayitlar devam ediyor mu ?

• aaaa baya erkene alınmış heyecanlandım bak şimdii yaa :) Ben derslere gitmiyorum testler çözüyorum ve şu adamın videolarını izliyorum. eski video ama iş görüyor. http://www.youtube.com/watch?v=mNOtllRI0_Q

He bu arada işyerinden bir arkadaşta araba sürmeyi öğretiyor... çok zevkli :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szgnsr -- 21 Kasım 2013; 18:13:25 >
  • Haftaya sınava girecek kimse yokmu yaaa
  • Sinavin bu hafta olduğunu yeni öğrendim. Derslere gitmedim hic calismadim. Ne onerirsiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.