Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kan bağış merkezinden sağlık raporu ve kan grubu kartı alınabiliyor değil mi son soru yazmıştım ama merak ettim :P

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 26 Ocak 2014; 22:21:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOZTUNC

quote:

Orijinalden alıntı: ThePhantomAgony

quote:

Orijinalden alıntı: ebu13

son soru :)) kan grubumu biliyorsam ama kan grubumu belirten bi kağıdım yoksa ehliyet için illa ki kan grubumu belirten bi kağıt mı almam lazım

Evet alman şart.Kan grubunu bilmiyen nadirdir zaten yinede istiyorlar.Benim kimliğin üstünde yazmasına rağmen bile istiyorlar.

Peki kan grubu kartını sağlık ocağından alabiliyor muyuz?

Evet sağlık ocağından ücretsiz alabilirsin.
  • özele gittim 80 tl dediler amma kazık atıyolar devlet hastane ücreti 50 tl yi aşar mı
  • dosyalar hala hazır değil arkadaş nedir bu ya
  • Ben bugün gittim emniyete 2 saat sonra ehliyetimi verdiler.
  • Arkadaşım , bilmiyorsan yanlış yönlendirme !!!

1-Hiç bir sağlık ocağı 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren sürücü adayları ve iş başvuruları için sağlık raporu düzenleyemez,yasaklandı...
    2-Sağlık ocaklarında kan gurubu ölçen cihazdan olması muhtemel değil.Nadiren mevcutsa ölçtürebilirsin.Genel olarak düşünürsek bu da mümkün görünmüyor,sağlık ocağından kan gurubu kartı alamazsın diyelim.
    3-Kimlik üzerinde kan gurubunuz yazıyorsa trafik şube ayrıca kan gurubu kartı istemez,zaten resmi belgede var olan bilgidir.

@ebu13 Devlet hastahanesinde sürünürsün.Sana tavsiyem kızılaya git...Ortalama 50 TL fiyata alabilirsin raporunu.Ya da sürücü kursuna başvur,mutlaka anlaşmalı kurumları vardır.Oraya gidersin...
  • Prozacc kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım,yanlış yönlendirme!!!

3.maddede belirttiğin kimliğinde kan grubun yazıyor ise kan grubu kartı alman gerekmez ifadesi tamamen palavra.Ben geçen hafta aldım ehliyetimi.İlk gittim memura bütün belgelerimi verdim(kan grubu kartı hariç çünkü kimliğimde yazıyordu.)Ordaki memur kabul etmedi ve kan grubu kartımı alıp diğer gün tekrar gittim emniyete.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyali3559 kullanıcısına yanıt
    :))

Memurun işgüzarlığıymış.

Ben sürücü kursu işletiyorum.Bu işi iyi bildiğimi sanıyorum.İstisnalar kaideyi bozmaz..Senden zoraki istedikleri bir evrağı herkesten isteyecekler diye birşey yok.Şayet ülkemizde "tipini beğenmez zorluk çıkartır" gibi bir kavram var.Bu işler böyle...

Gayet net söylüyorum.Kimliğinde kan gurubu işlenmiş olan bir adaydan emniyet müdürlüğü ayrıca kan gurubu kartı istemez...
    Arkadaşlar Kimlikte Kan Grubu Yazıyorsa Karta gerek yok kanıtıta aşağıdaki resimde :)

E Emniyetten randevu alırken gerekli evraklar bilgiler yazıyor görseli ekliyorum.

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu
  • bugün eğitim ve araştırmaya gittim 2 3 saat bekledim ama 15.5 tl verdim özeldekiler 80 tl 125 tl istiyodular :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prozacc

Arkadaşım , bilmiyorsan yanlış yönlendirme !!!

1-Hiç bir sağlık ocağı 1 Ocak 2014 tarihinden itibaren sürücü adayları ve iş başvuruları için sağlık raporu düzenleyemez,yasaklandı...
    2-Sağlık ocaklarında kan gurubu ölçen cihazdan olması muhtemel değil.Nadiren mevcutsa ölçtürebilirsin.Genel olarak düşünürsek bu da mümkün görünmüyor,sağlık ocağından kan gurubu kartı alamazsın diyelim.
    3-Kimlik üzerinde kan gurubunuz yazıyorsa trafik şube ayrıca kan gurubu kartı istemez,zaten resmi belgede var olan bilgidir.

@ebu13 Devlet hastahanesinde sürünürsün.Sana tavsiyem kızılaya git...Ortalama 50 TL fiyata alabilirsin raporunu.Ya da sürücü kursuna başvur,mutlaka anlaşmalı kurumları vardır.Oraya gidersin...

Sen şakamısın olm?Daha cuma günü gittim sağlık ocağına kan grubu kartı aldım.Sağlık raporu konusunu bilmiyorum onu alalı 2 ay oldu en az onuda sağlık ocağından almıştım.2014'de alınmıyormuş o değişmiş artık.Bence sen birşey bilmiyorsun.Boş beleşten sallama millete.Sağlık ocakları kan grubu kartı veriyor kardeşim merak etme.Ayrıca şıunuda söyleyim arkadaş mesajında sadece kan grubu kartı alınıyormu yazıyordu bende ona evet dedim sonra mesajını değiştirmiş sağlık raporuda eklemiş zaten ben ondan alıntı yaparken değiştirmeden onceki mesajı yazıyor çık yukarıya bak boş beleşten sallıyacağına.Allahım ne insanlar var şu ülkede ya hepsi banamı denk gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePhantomAgony -- 28 Ocak 2014; 14:46:30 >

• ThePhantomAgony T kullanıcısına yanıt
    Sen önce haddini bil terbiyesiz !!!

Yaşın başın kaç ki bana oğlum diyorsun.Ben bu işi yapıyorum.Ben bu işi senden daha iyi biliyorum.Senin karşılaştığın bir istisna herkese geçerli olacak diye birşey yok dedim ancak idrak etmede büyük sorunların var sanırım.Bu terbiyesizliğini de ergen yaşına veriyorum...

Yazdıklarımı bir daha oku.Anlamazsan birkaç defa daha oku.Anlayana kadar oku.Anlayınca özür dile , anlayamıyorsan bir daha yazma...
  • quote:

Sen önce haddini bil terbiyesiz !!!

Yaşın başın kaç ki bana oğlum diyorsun.Ben bu işi yapıyorum.Ben bu işi senden daha iyi biliyorum.Senin karşılaştığın bir istisna herkese geçerli olacak diye birşey yok dedim ancak idrak etmede büyük sorunların var sanırım.Bu terbiyesizliğini de ergen yaşına veriyorum...

Yazdıklarımı bir daha oku.Anlamazsan birkaç defa daha oku.Anlayana kadar oku.Anlayınca özür dile , anlayamıyorsan bir daha yazma...

Bu işi yapman benden daha iyi bildiğini ifade etmiyor.Bak bilmiyorsun.Sen yukarıdaki yazılanları okuyup cevap verseydin tartışmazdık bile.Arkadaş kan grubu kartı sağlık ocağından alınırmı diye soru sordu bende ona evet alınır dedim.Sonradan mesajını değiştirip sağlık raporunu eklemiş sende hemen atlamışsın.Ayrıca şunuda söyleyeyim milleti yanlış bilgilendirip kesinlikle tcde kan grubun yazıyorsa kan grubu kartı gerekmez deme.Adam gider emniyete isterler görürsün o zaman ki istiyorlar senin anladığın yok bu işten.Herşeyi sağlama almak için gidip sağlık ocağına kan grubu kartını ücretsiz alabilir 2 dk sürmez .Sen bu işlerle ilgileniyorsun her koşulu söylüyeceksinki milleti yanlış bilgilendirmeyecen.Ben hata yaptığım insandan özür dilerim ama senin gibi adamlardan dilemem.Hadi bakalım yaşın istersen 50 olsun.Güle güle .Boş boş konuşup cevap verme yaptığın işi bilmiyorsun daha.

• İyi oku iyi anla...

1-Sağlık ocaklarında kan gurubu ölçmek için teçhizat bulunmaz.Bazı sağlık ocaklarında bu teçhizat olabilir.Bunlar istisnadır,senin şansına...Yani senin gittiğin sağlık ocağı bu evrağı verebiliyor diye her yer verebilir diye birşey yok.Bu konuyu anla önce.
    2-Arkadaş birkaç mesaj üstte paylaşmış.Emniyet Genel Müdürlüğü randevu sisteminde açıkça yazdığı gibi "Kimlik,pasaport vb. evraklarında kan gurubu yazılı olan vatandaştan ayrıca kan guburu kartı istenmez" diye.Buna rağmen diretiyorsun ya.Ne diyeyim...Memur sana kıllık yapmış,herkese yapar sanıyorsun.
    3-Yaptığın hatayı,küstahlığını ve terbiyesizliğini kabullenmiyor üstüne hala hatanı diretmeye kalkıyorsun.Bu da karaktersiz olduğunu gösterir ki ben bu forumda konu "Ehliyet" olduğunda ilk fikri alınan,ilk soru sorulan adamım.Beni ve bildiklerimi yargılamak senin haddine değil !!!

Diyeceklerim bu kadar.Diğer arkadaşlar kimin haklı,haksız olduğunu görebilecek kabiliyettedirler.Kararı onlara bırakıyorum...

Ben de forumda öyle okuyup kan grubu kartı almamıştım fakat memur kesinlikle gerekiyor dedi.belki başka bir yerden alsaydım inat etmezlerdi burası türkiye.bence siz her olasılığa karşı kan grubu kartı alın.ayrıca sizden iyi biliyorum gibi bir iddiam yok siz sürücü kursu sahibiyseniz tabiki benden daha iyi bilirsiniz fakat 2014de yönetmelik değışmış olabilir.iyi akşamlar

Not:Karşıyaka Emniyet Müdürlüğünden çıkarttım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyali3559 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi.İstisnalar kaideyi bozmuyor.Normal şartlarda mavi dosya kullanılır ama bizim emniyet pasaport zarfı kullanıyor.Bazı yerlerde E-Devletten alınan sabıka kayıtlarını geri çevirdiklerini de duyduk.Bunlar yönetmeliğin han verdiği halde uygulanmadığı durumlar,istisnalar...
  • quote:

İyi oku iyi anla...

1-Sağlık ocaklarında kan gurubu ölçmek için teçhizat bulunmaz.Bazı sağlık ocaklarında bu teçhizat olabilir.Bunlar istisnadır,senin şansına...Yani senin gittiğin sağlık ocağı bu evrağı verebiliyor diye her yer verebilir diye birşey yok.Bu konuyu anla önce.
    2-Arkadaş birkaç mesaj üstte paylaşmış.Emniyet Genel Müdürlüğü randevu sisteminde açıkça yazdığı gibi "Kimlik,pasaport vb. evraklarında kan gurubu yazılı olan vatandaştan ayrıca kan guburu kartı istenmez" diye.Buna rağmen diretiyorsun ya.Ne diyeyim...Memur sana kıllık yapmış,herkese yapar sanıyorsun.
    3-Yaptığın hatayı,küstahlığını ve terbiyesizliğini kabullenmiyor üstüne hala hatanı diretmeye kalkıyorsun.Bu da karaktersiz olduğunu gösterir ki ben bu forumda konu "Ehliyet" olduğunda ilk fikri alınan,ilk soru sorulan adamım.Beni ve bildiklerimi yargılamak senin haddine değil !!!

Diyeceklerim bu kadar.Diğer arkadaşlar kimin haklı,haksız olduğunu görebilecek kabiliyettedirler.Kararı onlara bırakıyorum...

Kimse sana sormuyordur bence bu bilginle emin olabilirsin.Birşey bilmediğin halde diretiyorsun kan grubu kartı istiyorlar.Burada herkes kendini sağlama almak zorunda sen istemiyorlar diyorsun emniyete gidip istediklerinde adamları tekrardan uğraştıracaksın yanlış bilgilendirme yapma.Arkadaşlar buna güvenmeyin kan grubu kartınızı alın sonra tekrar gitmek zorunda kalırsınız benden söylemesi.Arkadaşların çoğu bana hak veriyor zaten sen takıl kendi kafana göre hala istisnalar kaideyi bozmaz diyor ya.Burda milletin işi görülsün diye olabilecekleri söylüyoruz sen adamların işini zora sokuyorsun haksız olduğun zaman susmayı bilmiyen birisin belli.Kendi yaptığın işi bilmiyorsun daha hadi bakalım güle güle milleti yanlış bilgilendirme.

• ThePhantomAgony T kullanıcısına yanıt
    Senden çok özür dilerim.Hata bende...

Hata bende ki cahil bir ergene laf anlatmaya çalışıyorum...Pes...
  • quote:

Senden çok özür dilerim.Hata bende...

Hata bende ki cahil bir ergene laf anlatmaya çalışıyorum...Pes...

Özrün kabul edildi.Bir daha bilmediğin şeyler hakkında yorum yapmazsın.
  • tartışma hakarete dönüştü arkadaşlar lütfen bu tartışmayı burada sonlandırın sizi tanımıyorum ama adam gibi adama yakışmaz bu sözler.bu gereksiz tartışmanın fayda sağlayamayacağı da çok açık
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.