Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

ne randevusu yahu ben direkt gittim emniyete verdim dosyamı kart parasını çıktım bugün, yarın öğleden sonra gel al dediler

Hangi şehir ? istanbulda pek öyle işlemiyor malesef randevu alsan bile ehliyet 1 hafta sonra çıkıyor ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrcnd

quote:

ne randevusu yahu ben direkt gittim emniyete verdim dosyamı kart parasını çıktım bugün, yarın öğleden sonra gel al dediler

Hangi şehir ? istanbulda pek öyle işlemiyor malesef randevu alsan bile ehliyet 1 hafta sonra çıkıyor ortalama

Yalova
  • quote:

quote:

quote:

Yalova

İstanbulda öyle olmuyor malesef :(

Bu sabah 9.30 da denedim 20 ocak 2013 da dolu

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yalova

İstanbulda öyle olmuyor malesef :(

Bu sabah 9.30 da denedim 20 ocak 2013 da dolu

ben aldim bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende dosyamı aldım kurstan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dexter61

Arkadaşlar sonuçlar belli olunca geçememişim şok oldum Hiç hatam yoktu özellikle her şeye dikkat ettim. Gruptan bir kaç arkadaşa sordum 6 kişiyi geçirmemişler onlarda sırf erkekmiş Ne yapmalı bilemedim sabahtan beri sülalesi gitti o komisyonun

bir dahaki sinav ne zaman ?

• quote:

Orijinalden alıntı: kmlsnmz.

quote:

Arkadaşlar sonuçlar belli olunca geçememişim şok oldum Hiç hatam yoktu özellikle her şeye dikkat ettim. Gruptan bir kaç arkadaşa sordum 6 kişiyi geçirmemişler onlarda sırf erkekmiş Ne yapmalı bilemedim sabahtan beri sülalesi gitti o komisyonun

Kalanlar için bugün sınav var fakat sizi çağırmadılarsa kurstan sizinki bugün değil demektir.Haftaya bugün veya pazar olur büyük ihtimal ile

-------

Randevu sabah 9 itibari ile mi alınabiliyor yoksa gece 12 den sonra mı bu sabah yine kontrol ettim fatih emniyet müdürlüğü 20 ve 21 dolu

• quote:

quote:

quote:

Kalanlar için bugün sınav var fakat sizi çağırmadılarsa kurstan sizinki bugün değil demektir.Haftaya bugün veya pazar olur büyük ihtimal ile

-------

Randevu sabah 9 itibari ile mi alınabiliyor yoksa gece 12 den sonra mı bu sabah yine kontrol ettim fatih emniyet müdürlüğü 20 ve 21 dolu

yo ben gectim zaten sadece ogrenmek istedim

• HARÇ KONUSUNA VE EHLİYET ALMA SÜRECİNE AÇIKLIK GETİRELİM ...

Sürücü kursuyla işiniz tamamen bitti , sertifika dosyanızı teslim aldınız.

İlk adım : Zıraat Bankası , Halkbank veya İş Bankası

Bu 3 bankadan birine TC kimlik numaranızla birlikte ehliyet harcı yatırmalısınız.Güncel harç tutarlarına BURADAN ulaşabilirsiniz.,(Harcı kuruşu kuruşuna yatırmalısınız)

İkinci adım : Emniyetten randevu alma... Randevu linki için BURAYA tıklayabilirsiniz.
    (Yeni yasa gereği istediğiniz trafik şubeden ehliyetinizi alabiliyorsunuz.Sürücü kursunuz İstanbul'da olsa dahi gidip Ankara'dan ehliyeti çıkarttırabilirsiniz...Bunun yanında E-Randevu sistemi her sabah saat 09:00 da otomatik olarak açılır...)

3.Adım : Randevu saatinde emniyet binasına gidilir.Sıraya göre parmak izi verilir.Parmak izi çıktısı ile birlikte dosyanızı vezneye teslim edersiniz.Dosya teslimi sırasında 107.50 TL Ehliyet Kart Bedeli ödersiniz.

Yoğunluğa göre 1-7 gün içerisinde ehliyetinizi gidip teslim alabilirsiniz...

HARÇ TUTARI İÇİN ÖRNEK :

1-B sınıfı sertifikanız var...Bunun için bankaya 346,70 TL ödediniz.Trafik veznesine de 107.50 TL kart bedeli ödediniz.Toplamda 454,20 TL ödemiş oldunuz.

2-B+A2 sertifikanız var.Bunun için bankaya B-346,70 + A2-115,10 TL vrgi ödediniz.Trafik veznesine de 107,50 TL kart bedeli ödediniz.Toplamda 569,30 TL ödemiş oldunuz.

Geçen adayları tebrik ediyorum.

Sınavda başarısız olan adaylar için ise bir sonraki sınav tarihi 1-2 Şubat 2014 olarak belirlendi.

Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prozacc -- 18 Ocak 2014; 17:41:28 >

• 8 aralıkta girdiğim sınavın direksşyon sınavına bugün girdim.Tabi biraz geç girdim ama bazı arkadaşlar 2 hafta önce filan girmişler.Komisyonlar iyiydi baya sabahdan beri çile çektiklerini ilk defa düzgün bir sürücü bulduğunu söylediler.Baya iyi geçti park'ı çok iyi yaptım.Vitesi 3 'e bile attırmadılar yavaş gitmemi söylediler.Az önce aradım geçmişim hiç heyecan yapmayıp kendine güvenen kişilere karşı farklı tavırlar sergiliyorlar sanırım.İnşallah herkes ilk sınavlarında geçer.
  • ThePhantomAgony T kullanıcısına yanıt
    tebrikler hocam :) birsey sorcam direksiyon sınavında kursta eğtim gördünüz arabaylamı girdiniz yoksa farklı bir araçmıydı ? birde park olayını anlatırmısınz ? iki duba arasımıydı yoksa farklı birsey ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jessie2012

tebrikler hocam :) birsey sorcam direksiyon sınavında kursta eğtim gördünüz arabaylamı girdiniz yoksa farklı bir araçmıydı ? birde park olayını anlatırmısınz ? iki duba arasımıydı yoksa farklı birsey ?

Eğitim aldığım arabayla girdim dostum.Park konusuna gelince normalde 2 duba arasına park ettiriyorlar.Güzergaha 2 tane duba koymuşlar.Benim önümdeki araç 2 duba arasına girerken sorun yaşadı stop filan ettirdi beni beklettirmediler geçtik orayı ileride 2 araba arasına park ettirdiler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

-------

yo ben gectim zaten sadece ogrenmek istedim

Kalanlar için Şubatın ilk haftasıymış sınav

• Arkadaşlar ben ygs için il dışına çıktım ve ehliyet almak için ehliyet kursuna başvurdum sağlık raporu almam lazım herhangi bi sağlık ocağına gidip ordaki doktora görünüp sağlık raporu alsam,adresede bulunduğum ildeki adresimde değilde nüfusta ikamet ettiiğim yeri yazarsam bi sakıncası olur mu
  • Sağlık ocakları ve aile hekimleri 1 Ocak 2014 itibariyle sağlık raporu vermeyi bıraktı...Başka biryerden alman gerkiyor.Ayrıca adres olarak nereyi yazdığın önemli değil...
  • prozacc kullanıcısına yanıt
    daha 2 hafta önce tanıdıklar almış sağlık ocağından ehliyet için sağlık raporu
  • :))

2 hafta önce 2013 yılındaydık...
  • bizim dosyalar hala hazır değil yaa
  • Prozacc kullanıcısına yanıt
    2014 ilk haftasında almışlardı sağlık raporunu bana vermezler mi :(
  • Şansını denemekten çekinme.Bir ihtimal verirler.Ama çok da heveslenme...
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.