Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrcnd

Direksiyon Sınavını geçip kurstan dosyasını alan var mı ?

ben alcam yarin cikali 3 gun falan oldu alamadim nakit bulamadigimdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorkem.IX

quote:

Hayırlı olsun hangi şehirdi acaba
  • Adamlar ehliyetleri alıcak nerdeyse biz daha direksiyon sınavına giremedik Pazar günü 11.30da bir sıkıntı çıkmaz umarım.
  • quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun hangi şehirdi acaba

Yalova

• quote:

Bende önümüzde ki hafta içi alıyorum dosyamı
  • dosyalar bir iki haftayı bulur diyor kurs
  • Ben de 8 Aralık'ta girmiştim sınava. 28 aralıktada direksiyon sınavım oldu. Çok şükür geçtim ve 20 lira karşılığıdün dosyamı aldım kurstan. :)
    Ben sadece 4 gün günde 3 saatten ders alarak geçtim o sınavı. Daha önce hiç kullanmamama rağmen geçtim. Kasmayın rahat geçersiniz. Gerçi ben biraz şansla en iyi parkımı ve en iyi rampa kalkışımınsınavda yaptım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.İ.N.G -- 10 Ocak 2014; 12:05:07 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazar günü saat 10'da sınavım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

Ben de 8 Aralık'ta girmiştim sınava. 28 aralıktada direksiyon sınavım oldu. Çok şükür geçtim ve 20 lira karşılığıdün dosyamı aldım kurstan. :)
    Ben sadece 4 gün günde 3 saatten ders alarak geçtim o sınavı. Daha önce hiç kullanmamama rağmen geçtim. Kasmayın rahat geçersiniz. Gerçi ben biraz şansla en iyi parkımı ve en iyi rampa kalkışımınsınavda yaptım :D

20lira nedir be oha Benden 10 istediler sonra veririm dedim onu da vermedim zaten polise vereceğimiz paralara zam gelmiş.

• Beyler bir de dosyamızı aldıktan sonra nereye ne kadar para harcamamız lazım toplam, tam ve kesin bilen var mı aranızda?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K.İ.N.G

Ben de 8 Aralık'ta girmiştim sınava. 28 aralıktada direksiyon sınavım oldu. Çok şükür geçtim ve 20 lira karşılığıdün dosyamı aldım kurstan. :)

20lira nedir be oha Benden 10 istediler sonra veririm dedim onu da vermedim zaten polise vereceğimiz paralara zam gelmiş.

Valla 30-40 isteyenler var. Direksiyon sınavında 80 alan yerler var. Ben 40 verdim direksiyon sınavı için mesela çokta batmadı 20 lira açıkçası :D

• Arkadaşlar çok acil aranızda B+A2 alacak olan var mı ?
  • direksiyon sınavından geliyorum geçtim sanırım ne zaman alırım ehliyeti

• U donusunde 1'e diye 3'e atarak kalkis yapmisim ama 2 metre sonra ikiye attim :)) tek hatam buydu iki duba arasina park etmen 2 dk surmedi hoca valla helal olsun dedi yokusta kalkmak cocuk oyuncagi zaten sonuc gecmisin ullleeeyyyynnn :DdDffss:Ds

• ben dosyamı aldım bugün de,posta pulu ile zarf alacakmışım,bunun hakkında bilgisi olan var mı,aldıktan sonra nereye vericez bunları yav ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

ben dosyamı aldım bugün de,posta pulu ile zarf alacakmışım,bunun hakkında bilgisi olan var mı,aldıktan sonra nereye vericez bunları yav ? :)

Şehrine ait emniyetten online randevu sistemi varsa oradan randevu alıcan yoksa sabahın köründe gidip sıraya gireceksin sana benden tavsiye yanında kan grubu kartınıda götür lazım olabilir.Ha bide bankaya harcı yatırdın mı ?
  • 18 ocakta girecek olan arkadaşlar SİNYAL VE GERİ PARK ETME olayını sorunuz yapanlar %80 geçiyor.Diğer geri kalan şeylerde trafiktekği hal ve hareketleriniz bunu bana komisyon dedi.EE tabi bundan önce EMNİYET KEMERİ ve ARKADAKİ İNSANLARLA KONUŞURKEN DİKİZ AYNASINDAN bakmak...
  • Geçtim arkadaşlar
  • Yeni döndüm direksiyon sınavından. Sıfır hata ile sürdüm ilk defa o kadar iyi park ettim. Sınavdan sonra durum nedir diye sordum komisyona seni de bırakırsak herkes kalır dedi adam Geçtim yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

Yeni döndüm direksiyon sınavından. Sıfır hata ile sürdüm ilk defa o kadar iyi park ettim. Sınavdan sonra durum nedir diye sordum komisyona seni de bırakırsak herkes kalır dedi adam Geçtim yani

o cumleyi babam bana kurmustu senkalirsan kimse gecemez diye

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.