Şimdi Ara

8 Aralık Ehliyet Sınavı Grubu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
519
Cevap
1
Favori
18.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav 4-5 ocaktamı 11-12 ocaktamı anlamadım bi anlatın şu işi
  • quote:

Orijinalden alıntı: konya2018

Sınav 4-5 ocaktamı 11-12 ocaktamı anlamadım bi anlatın şu işi

4-5 ocakta girende mevcut 11-12 ocakta da size bilgi gelmediyse sizinki 11-12 ocakta olacak demektir
  • benim sınavım da 4 ocakta,sabah 10:30 da
  • beyler benim direksiyon sınavı kağıthane hasbahçe taşlı yoldaymıs nasıl gidebilirim? kursu aradım kadın anlatamadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyali3559

beyler benim direksiyon sınavı kağıthane hasbahçe taşlı yoldaymıs nasıl gidebilirim? kursu aradım kadın anlatamadı

Bizim de aynı yerde fakat bizi kurs kendisi götürüyor dönüş bize aithttp://www.buradanoraya.com/ işinizi görür
  • quote:

beyler benim direksiyon sınavı kağıthane hasbahçe taşlı yoldaymıs nasıl gidebilirim? kursu aradım kadın anlatamadı

Nerde oturuyorsun ?
  • AhmetAlabay A kullanıcısına yanıt
    yeşilpınar
  • biz sınavı olduk ehliyeti çıkartacam neredeyse bu hafta kalanlar için mi bu bahsettiğiniz sınav?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemehmet

Arkadaşlar ben direksiyon sınavına 5 ocakta gireceğim ama kurs direksiyon sınavı için 75 lira istedi bu para sizde de aynı mı?

ben 40 verdim mhp li heralde bizim kurs
  • geldim sınavdan,hiç hata yapmadım,pazartesi öğrenecekmişim bakalım :)
  • Sınava sabah 9:10 da girdim, 0 hata ile sürdüm. Müfettiş iyiydin dedi bu akşama sonucumu öğrenicem sanırım hadi bakalım
  • Bende 1 de direksiyon sınavına girip 2-3 gibi eve geldim

Sadece 1 tur attık sürüşüm zaten iyidi 20 dk da sınav tamamlandı.Park etme yoktu sadece geri gitme vardı.Geçip geçmediğimi 6 da öğrenebilirmişim sormaya gerek yok
  • Yemin ediyorum gittiğim kursa gitmeseydim keşke millet sınava giriyor.Bizim sınav 18ine ertelenmiş.Şaka gibi Ehliyet sınavına 8 aralıkta girdim direksiyon derslerim 26 sında filan bitti direksiyon dersinden 1 ay sonra direksiyon sınavına giricem pişman oldum yemin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhantomAgony

Yemin ediyorum gittiğim kursa gitmeseydim keşke millet sınava giriyor.Bizim sınav 18ine ertelenmiş.Şaka gibi Ehliyet sınavına 8 aralıkta girdim direksiyon derslerim 26 sında filan bitti direksiyon dersinden 1 ay sonra direksiyon sınavına giricem pişman oldum yemin ediyorum.

Benim durum da aynı şekilde Daha erteleme haberi gelmedi inş 11-12 ocakta girerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Captain

quote:

Yemin ediyorum gittiğim kursa gitmeseydim keşke millet sınava giriyor.Bizim sınav 18ine ertelenmiş.Şaka gibi Ehliyet sınavına 8 aralıkta girdim direksiyon derslerim 26 sında filan bitti direksiyon dersinden 1 ay sonra direksiyon sınavına giricem pişman oldum yemin ediyorum.

Benim durum da aynı şekilde Daha erteleme haberi gelmedi inş 11-12 ocakta girerim.

Bende 11-12 sinde olucaktım.Bugün kursa taksiti yatırmak için gittiğimde söyledler.12sinde yeni ehliyet sınavı varmış 18'ine alındı diye şaka gibi valla :)

• Aradım sordum ve geçmişim arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden, 10 gün içinde dosyam hazır olucakmış ve ehliyetime kavuşucam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burunısıran

Aradım sordum ve geçmişim arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden, 10 gün içinde dosyam hazır olucakmış ve ehliyetime kavuşucam :)

Neler yaptırdılar açıklarmısn biraz park yokuşta dur kalk tarzı şeyler ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burunısıran

Aradım sordum ve geçmişim arkadaşlar hayırlı olsun şimdiden, 10 gün içinde dosyam hazır olucakmış ve ehliyetime kavuşucam :)

Neler yaptırdılar açıklarmısn biraz park yokuşta dur kalk tarzı şeyler ?

Valla oturdum arabaya taktım anahtarımı, ayna kontrolü, koltuk ayarı falan verdim çıkış sinyalimi çıktım işte. Park yaptırdılar iki duba arasına yol üstünde yer ayarlamışlar orada. Yokuşta durdurdu, kaldırdı. Birde yolda giderken radyoyu kurcalar gibi yapıp dörtlüleri yaktı, dikkatimi ölçmek için ben tabi hemen kapadım aa pardon elim çarpmış dedi sonra. Bu kadar yani

• Hatasız tamamladım,hoca geçtin dedi.Belgeler ne zaman gelir acaba?
  • quote:

Hatasız tamamladım,hoca geçtin dedi.Belgeler ne zaman gelir acaba?

Kursa göre değişmekte İstanbul fatih de 10 günde dosya hazırlanmakta 10 günde emniyet den kimlik alınmakta tabi kursa ve emniyete göre değişmekte süreler
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.