Şimdi Ara

+8 Avedon mu +8 Hb mi +8 raptor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
13.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3ü arasında kaldım yardım ederseniz sevinirim üçünden birini alacağım.

Ephesustayım avedon 9.5gb , Hb 8gb Raptor 3.5 gb

• +8 hb avedon varken raptor u ele bence 2 si arasında ben hb diyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lvl 59 Takılar dual we , +1 ske belt +1 wp ve dual diamon ring 8 chitin set var raptoru eledim ave ve hb arasında kaldım
  • avedon derim ben çünkü hb nin int bonusu warriora yaramıyomuş.
    avedonda ise hp ve mp bonusları var
  • hb nasil 8 gb la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

hb nasil 8 gb la

evet 8gb
  • oynamayı biliyorsan axe kombosunu avedon akar gider
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +6 Lycoan Staff Mı +9 Wood mu ?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adam gibi oynamasını bilene raptor yeterde artar bile.Yok daha seri vurayım dersen avedon. sansıma inanırım dersen hb.
  • Comboma güvenirim
  • Hell Breaker ya da Raptoru tercih ederdim. Hatta direk raptor diyeyim.. Aramizda ayri bir bag var çünkü :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardreamsan kesinlikle AVE
  • Merhaba. +8 Chitin set ile +8 Raptor kullanılmayacağından tercih Avedon olmalıdır. Nedeni ise verdiği HP ve MP bonuslarının ardream için çok önem taşımasıdır. Priestlerin Dread Shield'in de AxeDefans bulunsa da, diğer oyuncularda daha az kullanımı görülür. Mesela EUKO'da bir Ardream karakterine Iron Set takamassınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: southgate

Merhaba. +8 Chitin set ile +8 Raptor kullanılmayacağından tercih Avedon olmalıdır. Nedeni ise verdiği HP ve MP bonuslarının ardream için çok önem taşımasıdır. Priestlerin Dread Shield'in de AxeDefans bulunsa da, diğer oyuncularda daha az kullanımı görülür. Mesela EUKO'da bir Ardream karakterine Iron Set takamassınız.

+8 ave mi +8 hb mi +8 raptor mu derken +9 ii aldım bak şu Allah'ın işine
  • quote:

Orijinalden alıntı: Düşbaz

quote:

Orijinalden alıntı: southgate

Merhaba. +8 Chitin set ile +8 Raptor kullanılmayacağından tercih Avedon olmalıdır. Nedeni ise verdiği HP ve MP bonuslarının ardream için çok önem taşımasıdır. Priestlerin Dread Shield'in de AxeDefans bulunsa da, diğer oyuncularda daha az kullanımı görülür. Mesela EUKO'da bir Ardream karakterine Iron Set takamassınız.

+8 ave mi +8 hb mi +8 raptor mu derken +9 ii aldım bak şu Allah'ın işine

Açıkcası +9 itemlar bir çok +8 itemdan üstündür. Bu yüzden bahsettiğiniz silahlar arasında en iyisi +9 Iron Impact'dir.

• kaca aldin ii yi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

kaca aldin ii yi ?

12gb + iron belt verdim
  • yıl 2013 2014 olacak hala knight oynuyorlar ya la böyle bir konuyu başka forumda 2007 yılında + 8 raptor mı +8 hb mi diye açmıştım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aléister Crowley

yıl 2013 2014 olacak hala knight oynuyorlar ya la böyle bir konuyu başka forumda 2007 yılında + 8 raptor mı +8 hb mi diye açmıştım

• quote:

yıl 2013 2014 olacak hala knight oynuyorlar ya la böyle bir konuyu başka forumda 2007 yılında + 8 raptor mı +8 hb mi diye açmıştım

2008'de oynamıştım en son 2 ay önce başladım, 2 aydır eski sevgilime kavuşmuş gibiyim
  • quote:

Biz hala oynuyok :))))

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.