Şimdi Ara

8 aydır geliştirdiğimiz oyunun Steam sayfasını açtık. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
326
Cevap
20
Favori
27.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
666 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Real engine programıyla herkez oyun yapabilir . 1 milyon dolara kadar ücretsiz kullanabiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    Bu seferde öbür türlü de saçma, bilgisayar mühendisliği dışında 4 sene istemediğin bir bölüm okuyacaksın mezun olunca yazılım işine girdiğinde de üniversiteyi boşa okumuş olacaksın yani neresinden tutarsan tut mantıksız.. Önemli olan o işi sevip sevmenen gerisi hikaye...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eerdaalll0001.

Fiyat ne kadar acaba

Fiyat 20 TL. İlk hafta %10'luk bir çıkış indirimi var. 18 TL'ye geliyor.

• Bashare kullanıcısına yanıt
    Gayet uygun 👍

• tek kişilik bir oyuna göre 20 tl çok yüksek bir rakam

• Oyunlarla hiç alakam olmamasına rağmen sizi desteklemek adına hesap açıp listeye ekledim ve konuyu öne çıkarttım. Umarım başarılı olursunuz.

• @TulparHAN Çok yüksek? Tavsiyeniz nedir?

@opencode Çok sağolun hocam. Yaptıklarınızın anlamı bizim için çok büyük.

• Binanın çatısı çok göze batıyor.Biraz surface imperfections kullanırsanız daha iyi olur bence

• Elinize sağlık gençler. Oyunlarla çok alakası olmayan bir öğretmenim. Sizin gibi gençlere ihtiyacımız var. Tiktoklarla uğraşacağınıza bir ürün ortaya koyuyorsunuz genç yaşınızda. 20 tl bir paket cigara parası. Oynamasamda alacağım:)

• Örnek olması açısından çok önemli birşey yapmışsınız inş tr de şu yazılım zinciri kırılırda belki ülkeyede döviz girişi sağlanır çünkü yeni pazar elle tutulan ürünler değil oyun olmasa dünyanın en iyi ekran kartın olsa ne olur dimi

• Ekledim kardeşim hayırlı olsun

• Oyununuza 20tl uygun fiyat. Sadece emeğiniz daha fazla eder. Bu forumda sadece altyazı için o para veriliyor. Siz oyun artı türkçe altyazı vermiş oluyorsunuz. Sadece bundan anlayan bir kitle var da ondan böyle yazdım.

Hayırlı olsun şimdiden merakla bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bashare kullanıcısına yanıt

Bakmayin siz ureten elleri yeren, meyve veren ağacı taşlayan AKP'li kafasina. 18-20TL gayet uygun rakamlar. Tayyip sayesinde yakında sadece 2$, mobil oyun fiyatı resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hulkibey -- 8 Kasım 2020; 0:47:7 >
  • Hayalimi gerçekleştirmişsiniz bravo. Hem de 8 ayda bu kadar az kişi ile çok iyi bir iş çıkarmışsınız. Lütfen yılmadan devam edin. Her yazılım amatörce doğar güncelledikçe profesyonelleşir. Şu ülkeyi kalkındırırsa yazılım sektörü kalkındırır. Başarılar dilerim.

• Tebrik ederim yolunuz açık olsun başarılar dilerim

• Projeniz hayırlı olsun ama Türkçe dil desteği vermediğiniz için ben asla desteklemem

• The developers describe the content like this:

Violence and Blood.

Şayet korku öğeleri içeriyorsa, SHN Survival Horror Network'e ücretsiz verin, bir walktrought videousu çekerse satışına büyük katkı olur. 331 Bin aboneleri var ve yalnızca adventure/horror tarzı oyunlara yer veriyorlar. Sırf onların videolarından görüp aldığım bir sürü oyun oldu.

Youtube'dan ulaşabilirsiniz.

• Konuyu öne çıkardım hocam. Umarım emeğinizin karşılığını alırsınız.  

• Samimi olmanızı sevdim Oğuzhan yaptığınız bir sanat eseridir umarım yeni işlerde de görürüz sizleri oynarız. Geliştirir büyürseniz bir tane platform ya da aksiyon rpg oyunu bekliyorum sizlerden :)

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.