Şimdi Ara

+8 dual shard&+8 shard +7 dv??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Charıma item yapcamda sizce +8 dual shardmı daha iyi yoksa +8 shard +7dv mi daha iyi ve bu itemler cypherde ne kadar ediyo

• lvl in kaç öncelikle onu söylemelisin
  • dual shard 65- ye shard+dv 65+ ya daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1V4SL1a -- 16 Nisan 2007; 17:39:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: S1V4SL1a

dual shard 65- ye shard+dv 65+ ya daha iyi olur

+1
  • Kesinlikle Dual +8 Shard
  • lvl ım 59
  • o itemlerden +8 shard +7 dv iidirde onlar cyhper da cok para ediyo ne kdar paran var bilmem ama onları almak zor ZzZz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SELLİNG +8 MD
    17 yıl önce açıldı
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ardream da dv bi işe yaramaz
  • Para önemli değil ne kadar eder onu söyleyin yeter
  • quote:

Orjinalden alıntı: KiNgOfAsAs

Para önemli değil ne kadar eder onu söyleyin yeter

Bu ne demek şimdi para önemli değil ne kadar eder söyleyin ( shard +8 dual 350 ytl ediyor ben satmiyorum yanlış anlaşilmasin, geçen alacaktim araştirdim )

edit: harf hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federaL -- 16 Nisan 2007; 17:53:12 >
  • OKS ye hazirlaniom ben yaz içim item yapcam baya bi para biriktirdim merak ettim hangisi daha iyi olur ve ne kadar eder
  • 59 lwl de dv alman pek dogru olmas dual +8 shard al daha iyi.
  • Millet önceden karne hediyesi , sınav hediyesi bisiklet isterdi şimdi gb yle item istiyor. Gülerim ağlanacak halimize..
  • dv süpriz bi silah damageleri değişiyor ben andreamda 1500 bile vurduğum oldu ama senden hp alması kötü birsey çünkü ben andreamda 30 candan bile döndüğüm oluyor onun için dual +8 shardı tercih ederim...
  • quote:

lvl ım 59

duaL +8 SharD
  • Bir arkadaşım bana dark vane ve hb gibi silahların 2 kere 1000 damage koyarsa 3. de 3000 damage koyacağını söyledi bu dogrumu dogrusya 60 lvl da fln mı oluyo
  • quote:

Bir arkadaşım bana dark vane ve hb gibi silahların 2 kere 1000 damage koyarsa 3. de 3000 damage koyacağını söyledi bu dogrumu dogrusya 60 lvl da fln mı oluyo

arkadasinin adi Ziya miydi?
  • Ardream için dual shard +8
  • quote:

Bir arkadaşım bana dark vane ve hb gibi silahların 2 kere 1000 damage koyarsa 3. de 3000 damage koyacağını söyledi bu dogrumu dogrusya 60 lvl da fln mı oluyo

Arkadaşına söyle fazla film izlemesin kardeşim yok öyle bir şey sallıyor.
  • dv gibi sliahlar vs de işe yarar critical atakları ççok yüksektir daima en iyi damage i verir en iyi damage dediğim senin vurabildiğin en iyi 10k vurursun 20k vurursun gibi biş değil yer yer adamı kilitler 13 dex bi extradı +65 rouge ye şarrttır eğer pk düşkünü ise
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.