Şimdi Ara

+8 dual shard&+8 shard +7 dv??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Charıma item yapcamda sizce +8 dual shardmı daha iyi yoksa +8 shard +7dv mi daha iyi ve bu itemler cypherde ne kadar ediyo

• lvl in kaç öncelikle onu söylemelisin
  • dual shard 65- ye shard+dv 65+ ya daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S1V4SL1a -- 16 Nisan 2007; 17:39:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1V4SL1a

dual shard 65- ye shard+dv 65+ ya daha iyi olur
    quote:

Orjinalden alıntı: S1V4SL1a

dual shard 65- ye shard+dv 65+ ya daha iyi olur

+1
  • Kesinlikle Dual +8 Shard
  • lvl ım 59
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

Kesinlikle Dual +8 Shard
    o itemlerden +8 shard +7 dv iidirde onlar cyhper da cok para ediyo ne kdar paran var bilmem ama onları almak zor ZzZz
  • ardream da dv bi işe yaramaz
  • Para önemli değil ne kadar eder onu söyleyin yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiNgOfAsAs

Para önemli değil ne kadar eder onu söyleyin yeter
    quote:

Orjinalden alıntı: KiNgOfAsAs

Para önemli değil ne kadar eder onu söyleyin yeter

Bu ne demek şimdi para önemli değil ne kadar eder söyleyin ( shard +8 dual 350 ytl ediyor ben satmiyorum yanlış anlaşilmasin, geçen alacaktim araştirdim )

edit: harf hatasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi federaL -- 16 Nisan 2007; 17:53:12 >
  • OKS ye hazirlaniom ben yaz içim item yapcam baya bi para biriktirdim merak ettim hangisi daha iyi olur ve ne kadar eder
  • quote:

OKS ye hazirlaniom ben yaz içim item yapcam baya bi para biriktirdim merak ettim hangisi daha iyi olur ve ne kadar eder
    59 lwl de dv alman pek dogru olmas dual +8 shard al daha iyi.
  • quote:

OKS ye hazirlaniom ben yaz içim item yapcam baya bi para biriktirdim merak ettim hangisi daha iyi olur ve ne kadar eder
    Millet önceden karne hediyesi , sınav hediyesi bisiklet isterdi şimdi gb yle item istiyor. Gülerim ağlanacak halimize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: s3alking

Millet önceden karne hediyesi , sınav hediyesi bisiklet isterdi şimdi gb yle item istiyor. Gülerim ağlanacak halimize..

Alıntıları Göster
    dv süpriz bi silah damageleri değişiyor ben andreamda 1500 bile vurduğum oldu ama senden hp alması kötü birsey çünkü ben andreamda 30 candan bile döndüğüm oluyor onun için dual +8 shardı tercih ederim...
  • quote:

lvl ım 59
    quote:

lvl ım 59

duaL +8 SharD
  • Bir arkadaşım bana dark vane ve hb gibi silahların 2 kere 1000 damage koyarsa 3. de 3000 damage koyacağını söyledi bu dogrumu dogrusya 60 lvl da fln mı oluyo
  • quote:

Bir arkadaşım bana dark vane ve hb gibi silahların 2 kere 1000 damage koyarsa 3. de 3000 damage koyacağını söyledi bu dogrumu dogrusya 60 lvl da fln mı oluyo
    quote:

Bir arkadaşım bana dark vane ve hb gibi silahların 2 kere 1000 damage koyarsa 3. de 3000 damage koyacağını söyledi bu dogrumu dogrusya 60 lvl da fln mı oluyo

arkadasinin adi Ziya miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyktKsv

quote:

lvl ım 59

duaL +8 SharD

Alıntıları Göster
    Ardream için dual shard +8
  • quote:

quote:

Arkadaşına söyle fazla film izlemesin kardeşim yok öyle bir şey sallıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

quote:

arkadasinin adi Ziya miydi?

Alıntıları Göster
    dv gibi sliahlar vs de işe yarar critical atakları ççok yüksektir daima en iyi damage i verir en iyi damage dediğim senin vurabildiğin en iyi 10k vurursun 20k vurursun gibi biş değil yer yer adamı kilitler 13 dex bi extradı +65 rouge ye şarrttır eğer pk düşkünü ise

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.