Merhaba Arkadaşlar Elimde +7 DMG Basılmamış Elıxır ve Bir Adet Trina Var .. +8 e Basmak İstiyorum Yapmam Gerekenler ne Önceden Neler yakmama lazım YardımmlarınızI bEKLİYORUM...
şans
quote:
Orijinalden alıntı: ::ConsTanTine::
şans
HİÇ BASMA PİŞMAN OLURSUN
Evet tamamem şans derim Benden sana tavsiye sakın basma yanarsa oyunu ırakacak kadar üzülürsün!!!
quote:
Orijinalden alıntı: KıngAssassin
Evet tamamem şans derim Benden sana tavsiye sakın basma yanarsa oyunu ırakacak kadar üzülürsün!!!
Bişi daha bende 2 tane +7 wizard staff yaptım damage basılı ikisinide gece saat 04:.. da bastım kimse yokken 2 side yandı
quote:
Orijinalden alıntı: KıngAssassin
önden Complete yak varsa 2 tane falan MD falan yak bir sürü bişi yak işte sonra bas
quote:
Orijinalden alıntı: HolyPower
önden Complete yak varsa 2 tane falan MD falan yak bir sürü bişi yak işte sonra bas
bende +1 elixir var onu trinasız buş suz direk class kagıdına gore bassma +2 ye yanarmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: _VermillioN_
dua et ve bas
Basma bilem bana ver bana +7 bile yeterrr.. Şaka bi yana trina ile kesin +8 basarım diye guvunme.. düşün pişman olaağın birşey yapma bencee
quote:
Orijinalden alıntı: ReaL_kilic
Basma bilem bana ver bana +7 bile yeterrr.. Şaka bi yana trina ile kesin +8 basarım diye guvunme.. düşün pişman olaağın birşey yapma bencee
Alıntıları Göster
Bence ilk başta elbise yak çitin gibi fln sonra bi kaçtane slamander fln yak sonra bas derim ama yakma şasında war yanii :(
quote:
Orijinalden alıntı: CocCii
Bence ilk başta elbise yak çitin gibi fln sonra bi kaçtane slamander fln yak sonra bas derim ama yakma şasında war yanii :(
Alıntıları Göster
başta çitin filen baya bi eşya yakman gerek sonrada biraz bekle birisi eşya yakınca bas ama şans işi ne diim
quote:
Orijinalden alıntı: Dra1n
başta çitin filen baya bi eşya yakman gerek sonrada biraz bekle birisi eşya yakınca bas ama şans işi ne diim
Alıntıları Göster
denemeye değmez olması çok küçük bi ihtimal çünkü
quote:
Orijinalden alıntı: Kajmeran_
Alıntıları Göster
bence basma arkadaş 4 tane +7 raptor aldı +8 yapcam die trinayla bastı hepsi yandı
quote:
Orijinalden alıntı: Kajmeran_
Alıntıları Göster
2 trina lazım.
+7 Chitin (en az 3) +7 SS(salamander staff) +7 Complete(2 tane yeterli bence) +7 MD(Trina ile) yanarsa +7 ES Trina ile. yüksek ihtimal olacaktır. fakat üstteki itemlerden her hangi biri +8 olursa hiç devam etme,sat onu,kalan itemleri de sat +8 ES ın kralını alırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: soulhunter92
2 trina lazım.
+7 Chitin (en az 3) +7 SS(salamander staff) +7 Complete(2 tane yeterli bence) +7 MD(Trina ile) yanarsa +7 ES Trina ile. yüksek ihtimal olacaktır. fakat üstteki itemlerden her hangi biri +8 olursa hiç devam etme,sat onu,kalan itemleri de sat +8 ES ın kralını alırsın.
Alıntıları Göster
Kesinlikle Basma Basmak İçin Önden Trina İle +7Elixir Daha Yakman Gerek Anca Öyle 3-4 tanede Chitin
quote:
Orijinalden alıntı: .Uqu®.
Kesinlikle Basma Basmak İçin Önden Trina İle +7Elixir Daha Yakman Gerek Anca Öyle 3-4 tanede Chitin
Alıntıları Göster
2 kez adamlar yaksın 2 kırmızı ışıktan sonra bas garantili ben +6 ms yaptım +1 den o taktikle
quote:
Orjinalden alıntı: __yOuNg__DeWiLd__
Merhaba Arkadaşlar Elimde +7 DMG Basılmamış Elıxır ve Bir Adet Trina Var .. +8 e Basmak İstiyorum Yapmam Gerekenler ne Önceden Neler yakmama lazım YardımmlarınızI bEKLİYORUM...
Sorduğun Soru Kimse Olumlu yanıt vermez.
quote:
Orijinalden alıntı: ShampionCesuR
quote:
Orjinalden alıntı: __yOuNg__DeWiLd__