Şimdi Ara

+8 fp setmı yoksa +7chıtın setmı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu arada DD unıq diil uniq itemlerede baglı dıcektım
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

gövde ve pantolon citin gerisi fp olsun en iyisi

neden şekil olsun diyemi

şekil olsun die deil.hem atack hem defans olsun die öle
  • +8 fp.Bir rogue için attack daha önemlidir ama karşına mage çıkınca kötü olur +8 fpleri giy yanındada chitin gövdelik ve pantolon bulundur mage çıkarsa hemen giy onları
  • Orjinalden alıntı: ass_power

+8 fp.Bir rogue için attack daha önemlidir ama karşına mage çıkınca kötü olur +8 fpleri giy yanındada chitin gövdelik ve pantolon bulundur mage çıkarsa hemen giy onları

bi anlam veremedim
  • ben cz ye hiç gitmedim bence fp +8 giy attak daha iyi adam senin kesenekadar sen onu kesersin zamandan kar edersin
  • beyler minor combo vs kalmadı defansa önem vermek gerek hatta ben hp takılardanda yararlanıorum +8chitn set yada +7set giy +8fp iibişeye benzer ama 1vs1de fpli yatar
  • quote:

Orjinalden alıntı: D@n93rMert

Ya da mc_emrah'ın dediği gibi,hem atack hem defans dersen,pauldron ve pads chitin olsun,diğer kısımlar helmet,gauntlet ve boots da fp olsun.

o zaman 90 hp vermenin ne manası var? pouldron ve pads chitin olursa diğerleride olsun
    82 hp ver direk +8 fp setleri tak
    en iyisi.
  • dd varsa +8 md alamıyosan +8 fpyi tavsiye ederim ama dd mutlaka şart fp için yoksa hiç bi anlamı kalmaz iyi vurusun ama iyide yersin. dd yoksa +7 chitin set daha mantıklı
  • +8 FP FAVORİMDİR.. DELİ ATACK VERİYO MESELA BEN 63 LEWEL +8 FP SET LE ATAGIM 1458.. TAKILARDA GUZEL AMA
  • Bence +7Chitin
  • quote:

Rogue isen Tartışmasız FP.. Bırak +7 Chitini Bankada +7 shell Setim Duruor.. Ama ÜZerimde +8 FP Set Var =)
    ayneenn
  • +8 fp ıle atagın 100 e kadar artacak ote yandan
    +7 chıtın ıle def 30 - 40 kadar azalıcak
    bana sorarsan fp set gıyerım takıların ve daggerların saglamsa bi battle prieste 1000 vurcagına 1250 cıvarı vurursun
  • +8 fp hp 82 yap tam bir paper gibi olursun defansin düşük olabilir ama it gibi vurursun eline +7dual shard aldin mi czde onune kim gelirse kesersin benden tavsiye fp +8
  • bizamanlar fp asasindim ve dd wardı 64 lwl de elimde +7 shard wardı dual ve ap 1660 faln dı

suan +7 shell settim wwar dd li ap 1585 ama neden se fp li assinlr bana en fazla 550 vruyo

ben dd li ve fp li asaslara rahat 800-850 vura bilyorum yani

4ever chitn ve ya shell

bu arada 300 ac ile defasnsın 880

adit : yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^^Nike_ -- 23 Ağustos 2006; 23:29:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadulayev

quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

gövde ve pantolon citin gerisi fp olsun en iyisi

neden şekil olsun diyemi

ne şekli be gövde ve don daha çok defans verir
  • Rogue'de okçu isen +8 Fp derim Assasian için Chitin ya da Shell derim Hatta Okçu için 82 Hp yeter Fp

bence okçu için ideal...
  • bende para olsa (diesdeyim yardımlarınızı beklerım ) +8 fp gıyerım :D
  • Bence chitinleri tak . Bende şu an fp var . Zamanında +6 chitin set giymiştim ama attack çok azalıyo diye vazgeçtim . +7 FP ler attack veriyo ama bazen tek atıyolar . Bende fp lilere tek atıyorum ama chitinli geldimi tek atamıyorum . Hiçbir zaman şunu unutma ölmezsen öldürürsün ...

Edit : Ama şuda var öldürürsen ölmezsin ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***@rmour*** -- 24 Ağustos 2006; 0:20:29 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: koray_mat

Unıq ıtemlerıne baglı mesela arkımda +7 dd kafalık var half plade fp paper +8 gelen 800 vuruyo max bu gıdene 1300 cakıyo

zuahaha +7 dd mi
  • no bence +6 chitin bende priestim +8 fp sete +7 chitini tercih ettim defannce aşırı artıyo chitinle ve +7chitinede şu an +6shell tercihe diyorum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.