Şimdi Ara

+8 fp setmı yoksa +7chıtın setmı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler +8fp ve +7 chıtın setım var ama hangı setı kullanacagıma bı karar veremıyom sızce hangısını kullanmalıyım +8 fp gıyınce cok delı bı atak oluyo ama defansta barız bı sekılde dusuyo 2 arada 1 derede kaldım yorumlarınızı beklıom

• kardeşim bende bi aralar o sıkıntıdaydım bak sana bir tavsiye +8 leri sat +7 leri kullan defans olmazsa cz de gelen 1200 wuruyo iden 1300 wuruyor çabuk yatarsın
  • +8 FP !
  • +7 chitin set defans her zaman lazımdır atağın 50 aşağı olsun nolcakki
  • Rogue ve priest için fp,warrior için chitin.
  • gövde ve pantolon citin gerisi fp olsun en iyisi
  • Czde Ks yapıcam en son spıke'ı ben cakıp npleri toplıcam dıyorsan fp +8 set giy derım.Ama yok ben deli gibi tek başıma kesıcem(Ve sonunda ölürsün Malesef ) dersen chıtın +7 set giy derım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende istresem +8 fp set aparım ama +7 chitin set bence çok daha iyi
  • yani bunu düşünemiycek ne var kardeşim defans lazım olan yerler durumlar bellidir işte... svaşta cz de veya güçlü yaratıkları kesen partilerde (troll mesela) +7 citinleri çek.. diğer durmlarda +8 fpleri.. +8 fp bende çok tercih ederim çok iyi atak veriyo.. özellikle okçuysan ... uzaktan yanına yaklaştırmadan inidirebilmek için birebir :)
  • lvl 62 ye kadar +8 fp set
    62 den 66 ya kadar +7 chıtın set
    66+ ıcın de shell gıymek gerek bence
  • Ya da mc_emrah'ın dediği gibi,hem atack hem defans dersen,pauldron ve pads chitin olsun,diğer kısımlar helmet,gauntlet ve boots da fp olsun.
  • +7 shellerin ayaga dusmesi ile en fakir oyuncu bile shell alabilecek duruma geldi.Boyle bi durumda mantik 'kodu mu oturtmak' degil 'once ayakta kalip sonra oldurmek' olmalidir..(bence)

Edit:imla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EatItPunk -- 23 Ağustos 2006; 13:00:15 >
  • fazla def. verenler chıtın az verenler fp
    yani
    pauldron+ pads chıtın
    gaunlet + helmet+boot fp
  • Rogue isen Tartışmasız FP.. Bırak +7 Chitini Bankada +7 shell Setim Duruor.. Ama ÜZerimde +8 FP Set Var =)
  • rouge lar için atack çok önemli deil. +7 chitin giy.alabilirsende üstünde ve pantolonu +6 shell giy bence !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc_emrah

gövde ve pantolon citin gerisi fp olsun en iyisi

neden şekil olsun diyemi
  • +7 chitin set
  • dd varsa fp giy
    yoksa chitin
  • +8 fp
  • Unıq ıtemlerıne baglı mesela arkımda +7 dd kafalık var half plade fp paper +8 gelen 800 vuruyo max bu gıdene 1300 cakıyo
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.