Şimdi Ara

8 gb ram 3 gb olarak görünüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ama bilgisayarda kullanılabilir 3.00 GB yazıyor.

@Asisvénia
  • Fortmat at geçer
  • arkadaşlar bi 64 bit kurun sorun devam ederse o zaman söyleyin bu kadar kişi size niye 64 bit kur desin durduk yere bir bildikleri var herhalde
  • la yeter gelen geçen 64 bit kur demiş adam anlamıştir heral de :)
  • inşallah anlamıştır aynı sorun bendede vardı bu şekilde çözüldü bu kadar kişi aynı şeyi yazıyor hala başka bir çözüm bekliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Fakirliğin alemi yok 64bit sistem kurun 8 gb ram görür

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konuyla alakalı değil ama iki adet 4GB Kingston KVR1333D3N9/4G Ram'im var. Bunları MSI Gm760-p21 anakartıma takıp 64bitlik windowsumu 8GB ram ile çalıştırdığım zaman WEI (Windows deneyim index) puanı 7,3 olarak belirliyor. Tek başına 4GB lık bir ram taktığım zaman yine 7,3 puan alıyor. Ram'in 4GB'tan 8GB ta çıkması puanı arttırması gerekmez mi? Aynı Ram'leri Asus m5a78m-lx anakartımda denedim. tek ram ile 7,2 alırken çift ram olunca 7,6 alıyor. Bu işin içinden çıkamadım. MSI anakartın biosu da güncel ama neden 8gb ram için 7,3 veriyor puanı sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

Konuyla alakalı değil ama iki adet 4GB Kingston KVR1333D3N9/4G Ram'im var. Bunları MSI Gm760-p21 anakartıma takıp 64bitlik windowsumu 8GB ram ile çalıştırdığım zaman WEI (Windows deneyim index) puanı 7,3 olarak belirliyor. Tek başına 4GB lık bir ram taktığım zaman yine 7,3 puan alıyor. Ram'in 4GB'tan 8GB ta çıkması puanı arttırması gerekmez mi? Aynı Ram'leri Asus m5a78m-lx anakartımda denedim. tek ram ile 7,2 alırken çift ram olunca 7,6 alıyor. Bu işin içinden çıkamadım. MSI anakartın biosu da güncel ama neden 8gb ram için 7,3 veriyor puanı sizce?

bence o puanlamaya bakma sen benim şimdiki hdd 1 tb aldığı puan eski 80 gb lık hdd den daha düşük

• İnsanlık ölmüş, kimse yazmamış. 3.25GB üzeri ram için 64bit işletim sistemi kurman gerekir kardeşim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayfun1907, haklısın dostum bu puanlama güvenilir değil. Lakin ben sorumun cevabını buldum, işlemci fx olunca yani msi anakarta fx işlemci takınca puan 7,3 ten 7,6 ya çıkıyor. Aynı anakartta x4 640 varken 7,3 veriyor ramlere. Tuhaf bir durum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spectecular

Tayfun1907, haklısın dostum bu puanlama güvenilir değil. Lakin ben sorumun cevabını buldum, işlemci fx olunca yani msi anakarta fx işlemci takınca puan 7,3 ten 7,6 ya çıkıyor. Aynı anakartta x4 640 varken 7,3 veriyor ramlere. Tuhaf bir durum.

windows a akıl sır ermez boşver
  • 8gb kullanabilmen için 64 bit işletim sistemi kurman gerekiyor
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.