Şimdi Ara

8 GB Sandisk kartlar ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çakma olan Hakk'ın rahmetine kavuştu artık mecbur kalmadıkça çakmaya bulaşmam. Haftalığı buna vereceğim ne kadar 8 gb sandiskler ?

Buldum ve öldüm

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=135171553&CS_Category=_HAFIZA_KARTI868&CS_Catalog=_FOTOGRAF___VIDEO_KAMERA

100 lira mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iWoz -- 10 Ekim 2009; 23:10:41 >

• O birde düz serisi.

Ben bunun gaming serisini kullanıyorum.Okuma hızı çok yüksektir en ufak bir yavaşlama veya takılma olmaz.

Forumdan bir abimizden 90 lira gibi bir fiyata almıştım 1 yıl önce.
  • Buyur güzel kardeşim aynı kart başka yerlerde yaklaşık yarı fiyatına (55,84 TL' ye) satılıyor.

http://www.hepsiburada.com/sandisk-8-gb-memory-stick-pro-duo-card-sdmspd-8192-e12/productDetails.aspx?categoryid=1100011&productid=bd72121

Hepsiburada fiyatını görünce başta ben de şaşırdım ama sonra baktım ki teknosa'daki kart ile model adı bile aynı.
    Teknosa'ya

Sayfada yapılan yorumları okumanı öneririm hatta en olumsuz yorumu yapan arkadaş bile ne yazmış:

"Pek çok büyük dosya yazdırmam sonucunda bu kartın 2.66-MB/sn gibi oldukça düşük bir hızda yazdığını şaşırarak tesbit ettim (USB portundan Sandisk ImageMate 12-1e takılarak kullanıldı). Okuma hızı yaklaşık 7-MB/sn. Gerçi zaten kendi WEB sitesinde okuma-yazma verisi bilgisi vermeyen bir karttan hiç bir beklentim yoktu (bilgi yoksa bilirsin ki kaplumbağa hızındadır; bilgi varsa yine belirtilenden yavaştır), dolayısıyla sadece fiyat baz alınarak alınan bu ürün beklentiyi karşıladı. Ama yüksek beklentisi olan almasın derim. Yavaş bir kart. Umarım bundan çok daha hızlı sahte kartalardan daha güvenilir çıkar."

Psp nin hafıza kartından okuma hızı max. 10 Mb/sn diye biliyorum.
    Buna göre 7 Mb oldukça iyi bir hız sayılır.
    Sandisk in okuma hızı daha fazla olan başka bir modeli var (Ultra II serisi olarak bilinir) o biraz daha hızlı ve pahalıdır ama merak etme psp de bu da işini görür.
    Şayet ille de 10 mb olsun diyorsan sana Sandisk Ultra II'yi tavsiye ediyorum onun okuma hızı 15 Mb/sn.
    UltraII nette, Teknosanın standart modeli sattığı fiyata yani 100 TL ye satılıyor biraz araştırırsan bulabilirsin.

Edit:
    Sandisk kartlar orijinal Sony kartlara göre daha hızlı diye biliyorum.Bir de Sandisk kartlarda imitasyon pek yaygın değil, o yüzden sandisk almak bence daha güvenli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 11 Ekim 2009; 2:40:58 >

• vay be baya ucuzlamış kartlar.ben bayadır elime ible almıyordum pspyi.hatta satmaya karar vermiştim ama vazgeçtim.2 ay sonra askere gidicem gitmeden alabilirsem 8 gblık kart alabilirim.şuan 2 gblık kullanıyom tat vermiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.