Bildirim
8 GB yeter mi
DeFacto Regular Fit Bisiklet Yaka Kazak : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGHVQHQK
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hangi oyunlar? Resim videoları hafıza kartına atarsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
real racing 3 asphalt 8 modern combat falan bu oyunların datalarına hafıza kartına taşıyabbiliyor muyuz -
Yeter.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeter.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: enis_furkan
real racing 3 asphalt 8 modern combat falan bu oyunların datalarına hafıza kartına taşıyabbiliyor muyuz
Apk olayından bahsediyosan es dosya yönetiminde zaten SD kart diye gozukur,google playde var
Benim bahsettigim mesela real racing 3 u indirince oyunu indirince kendi 1.5 gblik mi ne dosya indiriyo o indirdigi dosyayi hafiza kartina tasiyabilir miyiz ?
quote:
Benim bahsettigim mesela real racing 3 u indirince oyunu indirince kendi 1.5 gblik mi ne dosya indiriyo o indirdigi dosyayi hafiza kartina tasiyabilir miyiz ?
Hic bilmiyorum.Ayni paraya G2 al geniş geniş takıl?
sd karta ıvır zıvır muzık resım vıdeo gıbı seylerı atınca yeter ben 32lık G2 kullanıyorum sd kartım yok halıylen cok rahat takılıyorum yınede 13 gb yer bos aslında -
Peki real racing 3 un kendi yukledigi dosyalari sd karta atabilme imkanimiz var mi yok mu bu konuda bir bilgin var mi
quote:
Peki real racing 3 un kendi yukledigi dosyalari sd karta atabilme imkanimiz var mi yok mu bu konuda bir bilgin var mi
cihazınızın rootlu olması lazım sd karta taşımanız için -
Data dosyalari icinde mi root gerekiyo
evet -
Hocam büyük boyutlu oyunlar oynamayi dusunuyorsaniz günümüz sartlarinda 8gb yeterli bir hafiza alani değil. Degerlendirmenizi buna gore yapmak da fayda var
Yeter hocam.Bitirince silersiniz yeni oyunlar yuklersiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
8 gb ın 4.5 gb kullanıcıya kalacaktır oyun uygulama yükleyince dolabilir telefonların bazıları rootsuz sd karta taşımaya izin veriyor xperia zr de nasıl bilmiyorum.Xperia z hafızası 16gb onada bakabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 29 Ağustos 2014; 22:40:29 > -
2 adet büyük oyun yükleyebilirsin. -
Kardeş dediğino yunları telefonda oynarsın fakat birkaç büyük boyultu oyunu aynı anda oynayamassın o telefonda birini silip birini yüklemen gerekiyo buda sıkar insanı en iyisi s5 al bitane 16 gb süper olur
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X