Şimdi Ara

8 GB yeter mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler ben bugünlerde xperia zr almayı düşünüyorum ama aklımı karıştıran soru acaba 8 gb yeter mi hafıza kartı desteği var ama büyük boyutlu oyunlar yüklemek isterim telefona zaten öğrendiğim kadarıyla 5 gb yer kalıyomuş sizce yeterli mi bir telefon için?

• Hangi oyunlar? Resim videoları hafıza kartına atarsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • real racing 3 asphalt 8 modern combat falan bu oyunların datalarına hafıza kartına taşıyabbiliyor muyuz
  • Yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeter.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enis_furkan

real racing 3 asphalt 8 modern combat falan bu oyunların datalarına hafıza kartına taşıyabbiliyor muyuz

Apk olayından bahsediyosan es dosya yönetiminde zaten SD kart diye gozukur,google playde var

• Benim bahsettigim mesela real racing 3 u indirince oyunu indirince kendi 1.5 gblik mi ne dosya indiriyo o indirdigi dosyayi hafiza kartina tasiyabilir miyiz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 11 ultra 8/256
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim bahsettigim mesela real racing 3 u indirince oyunu indirince kendi 1.5 gblik mi ne dosya indiriyo o indirdigi dosyayi hafiza kartina tasiyabilir miyiz ?

Hic bilmiyorum.Ayni paraya G2 al geniş geniş takıl?

• sd karta ıvır zıvır muzık resım vıdeo gıbı seylerı atınca yeter ben 32lık G2 kullanıyorum sd kartım yok halıylen cok rahat takılıyorum yınede 13 gb yer bos aslında
  • Peki real racing 3 un kendi yukledigi dosyalari sd karta atabilme imkanimiz var mi yok mu bu konuda bir bilgin var mi

• quote:

Peki real racing 3 un kendi yukledigi dosyalari sd karta atabilme imkanimiz var mi yok mu bu konuda bir bilgin var mi

cihazınızın rootlu olması lazım sd karta taşımanız için
  • Data dosyalari icinde mi root gerekiyo

• evet
  • Hocam büyük boyutlu oyunlar oynamayi dusunuyorsaniz günümüz sartlarinda 8gb yeterli bir hafiza alani değil. Degerlendirmenizi buna gore yapmak da fayda var

• Yeter hocam.Bitirince silersiniz yeni oyunlar yuklersiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 gb ın 4.5 gb kullanıcıya kalacaktır oyun uygulama yükleyince dolabilir telefonların bazıları rootsuz sd karta taşımaya izin veriyor xperia zr de nasıl bilmiyorum.Xperia z hafızası 16gb onada bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woodypecker -- 29 Ağustos 2014; 22:40:29 >
  • 2 adet büyük oyun yükleyebilirsin.
  • Kardeş dediğino yunları telefonda oynarsın fakat birkaç büyük boyultu oyunu aynı anda oynayamassın o telefonda birini silip birini yüklemen gerekiyo buda sıkar insanı en iyisi s5 al bitane 16 gb süper olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.