Şimdi Ara

+8 glave

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim ardream warriorum var elinde +8 glave var
    forumda gozlemledğim kadarıyla herkes 1h silahlardan memnun kalmıs
    bende +8 glave imi 1h silahlarla takaslamak istiyoum
    +8 glave ile ne alınabilir?ne kadar eder ?
    sizin tavsiyeniz nedir?

• Üstüne az bir miktar para koyarak raptor +7 alabilirsin
  • +8 glave [ 177 ap 80 posion - Long Spear ] Raptor'dan[175 ap 70 poison - Long spear ] daha iyi bir silah. her yönden !! 1h silah almak istiyorsan Totomic Spear +7[108 ap ] ve impact +7[100 ap ] labilirsin fakat. takılarını STR takma. HP ye önem ver çünkü. tek el silahlarla Vs yaparken. seri olduğu için aynı serilikde mana kaybeder. 300 + 300 +300 seri seri mana yediği için. vs lerde Mana kaçırabilirsin. unique yada görev takılarını tak :) kolay gelsin..
  • ardreamcı isen 2 h den şaşma derim damage önemli glaveyle de sakın raptor takas etme ap si daha fazla glavenin şeklin fazla bi önemi yok bence
  • +8 galeve bence ardream için iyidir. Hem range 2.0 hemde baya yüksek ap var. Sen memnunsan onun bunun dediğine takılma derim.

ayrıca glave şekilden dolayı hakettiği değeri bulamayan bi item, takas ettiğin itemlerle bence +8 glave kadar iyi pk yapamazsın.
  • ben ardreamde +8 glave denedim . pek iyi bir silah değil ardream için. lugias +7 ve impact +7 akar her zaman. yada spear of munky waters +7 ve impact +7.. gerisi yalan .
  • quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

ben ardreamde +8 glave denedim . pek iyi bir silah değil ardream için. lugias +7 ve impact +7 akar her zaman. yada spear of munky waters +7 ve impact +7.. gerisi yalan .

"ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyosun
    burjuva ardremciler akar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pwner -- 8 Nisan 2008; 15:58:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lugi 7 hanguk 7 mi raptor 8 mi
    15 yıl önce açıldı
    +7 hanguk sword
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • olurmu be impact +7 50-60m bişşi. o kadar bile yok ... spear of munky kasabilir belki ama ne kadar kasar bütçeyi?oda max 350m falan ... ekmek bulamıyolarsa hiç yemesinler hacı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pwner

quote:

Orjinalden alıntı: Buddhas

ben ardreamde +8 glave denedim . pek iyi bir silah değil ardream için. lugias +7 ve impact +7 akar her zaman. yada spear of munky waters +7 ve impact +7.. gerisi yalan .

"ekmek bulamıyorlarsa pasta yesinler" diyosun
    burjuva ardremciler akar

:D:D:DD:D
  • arkadaşlar glave i 100 m + warrior dd 15 ve warrior dspear 15 ile takas ettim.
    dd 15 i 30 dan,defans spearı 15 ten sattım
    145 m para oldu
    140 m e raptor çektim
    5 m bana kaldı
    raptoru satıp 1h silah alacam(glave satılmıyordu.)
  • +3 Rebirth Tota(zorlayıp alırsan) yanınada +7 deep scar takarsan birçok 2h silahdan daha iyi verim alırsın bence en ideali tota hanguk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

+3 Rebirth Tota(zorlayıp alırsan) yanınada +7 deep scar takarsan birçok 2h silahdan daha iyi verim alırsın bence en ideali tota hanguk.

+7 deep scar demişsin en ideali hanguk demişsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

quote:

Orjinalden alıntı: L.J

+3 Rebirth Tota(zorlayıp alırsan) yanınada +7 deep scar takarsan birçok 2h silahdan daha iyi verim alırsın bence en ideali tota hanguk.

+7 deep scar demişsin en ideali hanguk demişsin

Hanguk'a parası yetmeyeceğini düşündüğüm için dedim. +8Glave satıp alamaz +1+2+3 rb tota+7hanguk bu durumda alternatif olarak deep scar almasını önerdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheFe

Üstüne az bir miktar para koyarak raptor +7 alabilirsin

Raptor +7 = 1h ???
    Adam 1h Demiş Dikkat Pls
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.