Şimdi Ara

8 gunluk atriximi servise gondercem. Yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar hepsiburada'dan 8gun once abimin kartiyla atrix aldim. Refurbished olmasina ragmen temiz oldugu icin kullanmaya devam ettim.
    Fakat su anda hoparlorden ses gelmiyor. Ilk baslarda konusmalardaki hafif ses kesiklerini ve mikrofondaki cok az olan ses kaybini androidi iyi bilmedigimden ayar yanlisligina bagladim. 2 gundur muzik dinliyorum ve ses iyi ama cizirtili geliyordu. Dun 1film izlerken ses birden kisildi. Artik sadece ekranda belli bolgelere hafif bastirinca ses geliyor. Telefon kesinlikle ne biyerden dustu nede suyla falan temas etti.

Telefonu garantiye gondermek istiyorum.birkac sorum olcak size.

-brighstar garantili olan bu telefonu turkiyede servisi varmi ve kac gunde onarilip gonderilir.
    -hepsi buradaya gondersem servisine onlar gonderirmi.
    -telefon abimin kartiyla alindi ve farkli sehirlerdeyiz.ben burdan garanti belgesiyle gondèrip istedigim adrese kargolanmasini isteyebilirmiyim.
    -telefonun yenisinin gonderilme olasiligi nedir.telefonun kutusu veya donanimlarin oldugu poseti attim. Ekran banti vs seyleride attim.
    Not:kesinlikle para iadesi dusunmuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://www.teleservice.com.tr/tr/our-locations.html

Hangisi yakınsa açıp durumu anlattıktan sonra adres bilgisi isteyebilirsin. Hepsiburada'ya da gönderebilirsin uğraşmak istemezsen. Kart ile bir ilgisi yok. Sen telefonu gönderirken yanında bir de adres bilgisi göndereceksin iade edilebilmesi için. Yenisinin gönderilme olasılığı nedir kimse bilemez. Servis söyler ne olduğunu. Kutusu, donanımları falan lazım değil. Para iadesini de senin düşünüp düşünmemenin bir önemi yok. Belli şartlar sağlanıyorsa, para iadesi veya değişimle ilgili seçenekler sana sunulur.
  • keşke geri verseydin hocam refurbished oldugunu anlayınca
    neyse umarım geç değildir geçmiş olsun
  • Bence iade isteyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

http://www.teleservice.com.tr/tr/our-locations.html

Hangisi yakınsa açıp durumu anlattıktan sonra adres bilgisi isteyebilirsin. Hepsiburada'ya da gönderebilirsin uğraşmak istemezsen. Kart ile bir ilgisi yok. Sen telefonu gönderirken yanında bir de adres bilgisi göndereceksin iade edilebilmesi için. Yenisinin gönderilme olasılığı nedir kimse bilemez. Servis söyler ne olduğunu. Kutusu, donanımları falan lazım değil. Para iadesini de senin düşünüp düşünmemenin bir önemi yok. Belli şartlar sağlanıyorsa, para iadesi veya değişimle ilgili seçenekler sana sunulur.

cevabınız için teşekkürler.

quote:

Orijinalden alıntı: psiko53

keşke geri verseydin hocam refurbished oldugunu anlayınca
    neyse umarım geç değildir geçmiş olsun

Hocam telefondan memnunum. temizdi ilk geldiğinde. siyah vidalarda çok hafif boya gitmesi ve kırmızı kutuda olması hariç refurbishede delil yok gibiydi ama refurbished olduğu kesindi. Şu andada pişmanlğım yok telefondan. inş tamir olup gelirse pişman olmam yine.

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Bence iade isteyin.

Toprağım telefondan çok memnunum. film izlerken sesi çıktığında çok iyi. internete girmede çok iyi. operada 4-5 sekme açıp video indirip müzik dinliyom banamısın demiyor. ne oyunlar yükledim harika şekilde oynatıyor. O yüzden değişim yada tamir edilmesini istiyorum. başka telefon düşünmediğim için para iadeside istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukopat -- 23 Mart 2013; 19:22:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

http://www.teleservice.com.tr/tr/our-locations.html

Hocam. Hepsiburadadan sikayet formu doldurmak istemedigimden(abimin uyeligiyle alindi ve sorunlu telf aldigim icin laf yapabilir.) Teleservice gondermek istiyorum. Onlarda yeni urun gonderiyorlarmi

• Açıp konuşman en doğrusu. Benim işin düşmedi Teleservice'e.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.