Bildirim
Xxxxxxxxxxxx IMEI nolu cihaz KAYIT DISI dir, 30 gun icinde kapatilacaktir YARDIM !!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Ya arkadaslar zor bir sorunu sordim ben anlamiyirum bu kadar mi bitik forumun durumu,bir kimse yardim etmiyor -
Eğer mağazadan aldıysan hemen götür aynısı arkadaşımın basına geldi Apple sıfır ürün verdi hemen -
Cihazı servise verip değişim yapıldıysa da gelir o mesaj merak etmeyin 1 ay olmadan kayıt edilir. -
Bu imei klonlanma meaajimi yoksa kayitsiz mesajimi -
Önce bir cihazınızın durumunu anlatın. Yurtdışı mı? Siz mi kayıt ettirdiniz? Yurtiçi mi? Servise verdiniz de sıfırlandı mı? Ona göre yardımcı olan çıkar. -
Cihaz yurt dusi pasaport kaydi yapilmadi.ben kayitsiz oldigi icin geldiginu dusundm ama cevremdekiler imei klonlanmis olabilir diyorlar -
Pasaport kaydı yapılmadığı için geliyor. Korkmanıza yok, kayıt ettirmemişsiniz , devlete gereken haracı verip kullanamaya devam etmekisiniz. -
Mağara serin mi kardeş? Hem pasaport kayıt yapmamışsın hemde gelen mesajdan korkuyorsun. Şimdi devlet babaya sökül bakalım 800 küsür tl yi. -
IMEI klonlanması söz konusu değil. Pasaport kaydı yapılmak zorunda. Bu kaydı yaptırmazsan cihazın kapatılacak. Yanlış bilmiyorsam ücreti 618 TL. -
Anlama sorunlu musun, .bende biliyorum kayit gerekli ama kayitsiz cihazin imei klonlanmaz mi. Cevremdekiler oyle diyince sormak istedim.senin gibi insanlar ancak karsiya hakaret eder.burasi bilgi paylasim yeri bilgin yoksa yorumun olmayacak -
Hocam büyük bir ihtimalle şöyle oldu. Senin telefonu aldığın adam sen satın alınca senin telefonda ki imei'yi başka telefona geçirdi. Sende imei'siz kaldın. Yapacak bir şey yok ya sende suç işleyip başka bir telefonun imei'sini kendi telefonuna geçireceksin ya telefonu kaydettireceksin yada telefonun kapanacak. -
Tmm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X