Merhaba, 8 Haziran için aldığımız 2 adet Coldplay konser biletimiz var. Konser Atina stadyumunda, tamamen kişisel sebeplerden dolayı gidemeyeceğiz. İlgilenen varsa yazabilir. |
8 Haziran Coldplay Atina Konser Bileti
-
-
Merhaba. Bileti sattınız mı acaba? Satmadıysanız iletişime geçebilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba biletleri sattınız mı acaba acil soruyorum
Merhaba bileti satmadıysanız iletişime geçmek istiyorum, 2 kişilik mi
Merhaba acaba ayakta mı yoksa koltuk bileti mi? eğer hala satılmadıysa iletişime geçmek isterim
Merhaba, bileti satmadık. Size daha önce yazdım mı bilemiyorum arayüz biraz tuhaf. İlgileniyorsnız yazabilirsiniz.
-
Merhaba, bileti satmadık evet iki kişilik. Dönmemşim size kusura bakmayın.
-
Merhaba 1 kişilik bilete ihtiyacım var, nasıl alabilirim acaba sizden?
-
Merhaba, 8 Haziran Coldplay konseri için 8. sıradan görüşü oldukça iyi 2 adet biletim var, hala ilgileniyorsanız mesaj atabilirsiniz.
-
Merhabalar, 8 Haziran'da Atina'daki Coldplay konserine 2 tane biletim var. Maalesef program değişikliğim sebebiyle gidemeyeceğim için satıyorum. İlgilenen olursa yazabilir.
-
Merhaba, 8 Haziran için 2 adet Atina biletim var satılık. Halen bilet arıyor iseniz iletişime geçebiliriz.
-
Merhaba, biletler duruyor mu acaba ?
Merhaba, biletler duruyor mu acaba 4 bilete ihtiyacımız var.
Merhaba
eğer hala bilet arıyorsanız benimle iletişime geçebilirsiniz.
9 Haziran’daki Coldplay konseri için yanyana koltuklardan 3 biletim var.
coldplay budapeşte konserine 16 haziran için 4 adet yanyana bilet mevcut, gidemediğimiz için aldığım fiyata vercem. düşünenler mesaj atabilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X