güzel bir bakışş acısıı . ama ben güce bakarım kardes
güclü olan hangisi onu alacam.üstelik full dex okcu olacam. takılar saglam
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
Takılar saglam +7 ib alıyosun oda güzel
quote:
Orijinalden alıntı: Romst3r
quote:
Orjinalden alıntı: seser60
Takılar saglam +7 ib alıyosun oda güzel
Alıntıları Göster
+7 ib
quote:
Orijinalden alıntı: A Tout Le Monde
+7 ib
Alıntıları Göster
az ticaret yap reb+3 ib falan al
quote:
Orijinalden alıntı: kachar
az ticaret yap reb+3 ib falan al
Alıntıları Göster
ibx i 140 tan alıp 175m e sattım simdi ne alayım eheheh
quote:
Orijinalden alıntı: seser60
ibx i 140 tan alıp 175m e sattım simdi ne alayım eheheh
Alıntıları Göster
ib al neden dersen partylerde we pk da daha etkili olur elindeki rebirth de sanabilirler o yüzden ib derim
quote:
Orijinalden alıntı: VampBuff
ib al neden dersen partylerde we pk da daha etkili olur elindeki rebirth de sanabilirler o yüzden ib derim
Alıntıları Göster
onlarla Ugrasma Archer Adamın eline EN yakısan item Heleninx yada 70 oku eer takılarım saglam diorsan enionb. de olabilir ap we elemental dmg onemli archer icin Ice ve Lighting olan bowlar cok uygun olur senin icin.
quote:
Orijinalden alıntı: Tenzen
onlarla Ugrasma Archer Adamın eline EN yakısan item Heleninx yada 70 oku eer takılarım saglam diorsan enionb. de olabilir ap we elemental dmg onemli archer icin Ice ve Lighting olan bowlar cok uygun olur senin icin.
Alıntıları Göster
al bi cb +7
quote:
Orijinalden alıntı: Zhylar
al bi cb +7
Alıntıları Göster
eagle eye çok güzel bir item bence..AP side güzel hp de veriyor şekilde war +8 bulursan fena olur
quote:
Orijinalden alıntı: Bugraloji
eagle eye çok güzel bir item bence..AP side güzel hp de veriyor şekilde war +8 bulursan fena olur
Alıntıları Göster
tabıkı +7 ib cunku mıllet senı sallamaz eger ıron x alırsan ama ıb nın bı serefı var ustelım cok delı ks atılır ıb ıle
quote:
Orijinalden alıntı: serqan01
tabıkı +7 ib cunku mıllet senı sallamaz eger ıron x alırsan ama ıb nın bı serefı var ustelım cok delı ks atılır ıb ıle
Alıntıları Göster
İron Bow alırsan 5'li ok da daha dar bir alana atacağın için daha çok arrow tutturursun. Ama İronX alırsan daha az arrow tutturursun. Kısacası poison o kadar önemli değil bence. İron Bow diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: MissedCall
İron Bow alırsan 5'li ok da daha dar bir alana atacağın için daha çok arrow tutturursun. Ama İronX alırsan daha az arrow tutturursun. Kısacası poison o kadar önemli değil bence. İron Bow diyorum.
Alıntıları Göster
İbX Ne ya İc diyin suna adam gibi . Ko ya basladıgımdan beri İron crosbow kadar ezik bi r silah gormedim . İc +7 takacagıma +3 ib takarım .
quote:
Orijinalden alıntı: Tunyabgu
İbX Ne ya İc diyin suna adam gibi . Ko ya basladıgımdan beri İron crosbow kadar ezik bi r silah gormedim . İc +7 takacagıma +3 ib takarım .
Alıntıları Göster
+7 ib tabiqi
quote:
Orijinalden alıntı: l ®aP l
+7 ib tabiqi
Alıntıları Göster
10 poisona 30m vermek mantıklı değil Görüntüsüde kötü