Beyler sizce hangisini almalıyım? Vurduğu damage ve combo bakımında kıyaslarsak hangisi daha iyi olur?
ardream ise +8toto +7 hanguk ardreAM DIŞINDA BİR FİKRİM YOK
Ardream değil. Ayrıca hanguk yerine +7 graham yada +7 impact olabilir mi?
graham impach alma paran varsa hangug 7 olsun çünki 11 str veriyor
Raptor +8
Combo konusunda Lugias-Hanguk yada Murky-Hanguk. Fazla Combo bilgisi gerektirmeyen ama Combo yapacagin zamanda yolda birakmasin istiyorsan II +8.
Öncelikle şunu bilmelisin... Çift ellerde birbirini destekleyen silahlar almalısın. Yani şunu demek istiyorum. Toto +8 posion basılı, hanguk +7 de öyle. Bu 2 silah müthiş ikilidir yani. Çift elde buna dikkat et. Birde +8 ii yerine lugias ve grahamı tercih ederim. İkiside flame silah bu da ayrı bir ikili. Farkı görürsün.
malesef ardream charı ile bir örnek verebiliyorum, ancak 70 lv char ile de denemiştim ama iyi hatırlayamıyorum.
+8 İRON İMPACT ile REBİRTH +8 TOTO SPEAR (123 AP) & HANGUK+8 elime aldığımda aynı AP oluyordu fakat arena da denemelerimde rebirth +8 TOTO (123 AP) & HANGUK+8 ikilisi ile daha çok damage vurduğumu gördüm.
Senin yapman gereken her iki silahı aldığında AP kaç oluyor ona bakacaksın, +8 İİ de AP farkı çok oluyor ise +7 lugias & +7 hanguk çiftinden daha çok damage vuracaktır diye düşünüyorum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme