evet çok az kişiye çıkmış elazığ, herkese hayırlı teskereler arkadaşlar..
8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K. K.lığı ELAZIĞ Bende Muharebeyim arkadaşlar :) Muharebeler ne iş yapar acaba..
quote:
Orijinalden alıntı: atbitekarchitek
8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K. K.lığı ELAZIĞ Bende Muharebeyim arkadaşlar :) Muharebeler ne iş yapar acaba..
telsizci :) aynı sınıftayız tertip
:) biz ne anlarız telsizden... Tertip nerden cıkıcaksın yola ? Ben ist dan.. Uçakla gitmeyi dusunuyorum ama cok pahalı geldi gozume..
Hocam o yol gözüme çok uzun geldi ve dün gece uçak biletini aldım . Sabah 8 de ordayım allahın izniyle.
Bende Pegasustan alıcam ama öglen uçağı sanırım.. Sabah 8 de hangi firma gidiyor ki oraya?
THY gidiyor. Sabah 07:10 uçağı var
Banada aynı yer çıktı arkadaşlar :D
Bakım sınıfındayım. İstanbul'dan geliyorum.
Bu bakım sınıfına alınanların bilgisayarla bir ilgisi var mı? Bilgisayarcıları tamirci mi yapıyorlar :d
Elazığ'a ucuza uçak bulamadım, Onur air ile Malatya'ya gidiyorum. Oradan sadece 98 KM mesafe.
Tertiplerim gitmeden bir tanışalım. Pm ile facebook adresimi veririm.
quote:
Orijinalden alıntı: ercimen
Banada aynı yer çıktı arkadaşlar :D
Bakım sınıfındayım. İstanbul'dan geliyorum.
Bu bakım sınıfına alınanların bilgisayarla bir ilgisi var mı? Bilgisayarcıları tamirci mi yapıyorlar :d
Elazığ'a ucuza uçak bulamadım, Onur air ile Malatya'ya gidiyorum. Oradan sadece 98 KM mesafe.
Tertiplerim gitmeden bir tanışalım. Pm ile facebook adresimi veririm.
Bakım sınıfı araç bakım ve onarım işlerinden sorumlu olan sınıftır. Bilgisayar tamiri ile ilgisi yok :)
Peki Elazığ ve 8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K. K.lığı ile ilgili ne gibi duyumlar var arkdaşlar :) acemi birliğinden sonra dağıtım sureci nasıl gelişiyor ?
Kısa dönem askerlik yapanların dağıtımları büyük ihtimalle olmuyor diye söyleniyor. Gideceğimiz yer kolordu olduğu için muhtemelen aynı yerde başka birliklere dağıtım olur diye düşünüyorum. Yer olarakta bir hayli büyük ve büyük olmasından ötürü kalabalık asker ve rütbeli sayısına sahip olacağı kesin :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercimen -- 11 Haziran 2011; 0:30:57 >
Elazığ hakkında duyduğun şeyler var mı?
daha önce elazığa gitmemiş birisi için çok zor olur mu iklim şartları nasıl halkı nasıl askerle arası iyi mi?
ben de uçakla gideceğim ama saat 15.15 de elazığ da olacakmış uçaklar dakik olur mu geç kalabilir mi
Elazığda askerlik yapmış arkadaşlar varsa eğer yanımızda götürmemiz gereken eşyaları söyleyebilirlerse lüzumsuz yere doldurmayalım çantamızı. Heryerde farklı listeler paylaşılmış fakat gidilecek yere göre bunlar değişkenlik gösteriyor. Eğer bilen birileri varsa çok faydalı olacak bizim için.
Beyler ucakla gidecekler, servisle sehir icine, oradan da kime sorsalar minubusle askeriyeye gidebilirler, harput minibuslerine biniceksiniz.
otobusle gidenler icin de aynisi gecerli, taksiye binmeyin, doguda taksimetre dakikada 5 TL atar, ve herkesede guvenmeyin, ben dogu insanin soylenen gibi saf temiz olduguna inanmiyorum, burasi Turkiye unutmayin.
yalnizca minubuslere ulasmaya calisin o kadar, kucuk yer elazig, en uzak yeri 20dk bile degil.
hayirli tezkereler.
ama merak etmeyin, elazigda naparim diye de dusunmeyin, verdigi linke baktiginizda herseyin oldugunu anlarsiniz, kucuk sehir degil elazig, yani imkanlari acisindan. sony magazasi bile acmislar
İklim durumu nedir orada? Çok sıcak yada çok soğuk oluyormu acaba?
tşk ederim umarım 6 ay çabuk geçer bir de hangi gün eve gitmemize izin verirler 15 ocakta mı 30 ocakta mı?