Şimdi Ara

8'İNCİ KOR. KH. VE DES. GR. LOJ. DES. K. K.LIĞI ELAZIĞ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
32.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sarkoylu ayni ucakta gidecegiz desene;)

ScanServ onerilerin icin tesekkurler;) Kar maskesi gelmemisti aklima ii oldu hatrlattigin;) 8. Kolordu hakkinda verebileceigin tiyo var mi? Acemilikten sonra carsi iznine cikariolar mi? Elazig a gelince sunu sunu yapin die onereceklerin var mi?
  • Arkadaşlar elazığa geldikten sonra çarşıda çok fazla oyalanmayın. Öğlen saatlerinde kışladan giriş yapın. Malum gelecek asker sayısı fazla olacak ve işlemler için beklemeyin. Önereceğim çok fazla birşey yok aklıma geldikçe cevap vermeye çalışıyorum. Bu arada yanınızda usb flash bellek sim kart mp3 player falan getirmeyin. Çok fazla eşya da almayın 2 adet sivil kıyafet yeterli olur. kişisel temizlik malzemelerinizi unutmayın . Terlik getirin yanınızda.
  • dostum askeri lugata göre yerdeğiştirme bana göre hırsızlık olayları varmı orada
  • hırsızlık olayları yok arkadaşlar böyle şeyleri takmayın kafanıza en çok traş köpüğünüz yer değiştirir..
  • eyw dostum yardımların için birkaç bişy daha sorim
    Sınıfı BAKIM
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı Bkm. Er.
    tam olarak ne iş yaparım ben :D
  • Burada iki tane bakım bölüğü var. birisi lojistik bakım diğeri 54. bakım bölüğü. Bakımcılar adından da anlaşılacağı gibi araç bakımı yapıyorlar. Kolordu olduğu için fazlaca araç bulunuyor. Onların bakımları falan yapılıyor ..
  • Verdiğin bilgiler için teşekkürler Scanserv.

Ben de Ankara' dan geleceğim Elazığ'a umarım kar yağışı pazar günü bir sıkıntı yaratmaz uçak seferlerinde..

Herkese hayırlı tezkereler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutayy -- 10 Aralık 2010; 20:49:56 >
  • Ben gecen sene bu zaman gittim 331.kd olarak. 54.bkm merkezde yaptım..Ama kolorduya cok sık giderdim.bilirim orayı.Adı üstünde kolordu,çok büyük yer.Ne isterseniz var.Tek sıkıntınız elazığ olacak.İnsanları işe yaramaz. en önemlisi. gazi caddesi var tek.çarşı izninde oraya gidersiniz. Bide harputa bakar bol bol söversiniz. Neyse arkadaşlar sizlere bol teskereler... ELAZIĞDAN NEFRET EDİYORUMMMMMMMMMM ÖMRÜMÜ YEDİ AQ
  • saolun arkadaşlar bilgilendirmeler için anlaşılan Allahın izniyle rahat yapıcaz gibi gözüküyor. Araç bakımınıda orda öğreniriz artık :D
  • bende 331 jandarma olarak yaptım
    pek rahattı jandarma
    kolordunun da öyle olduğunu duydum keza

isteyene şehirle ilgili her türlü bilgi verilir
    jandarma olduğumuzdan şehrin her köşesini ezberledik artık
  • yaz dostum direk ne yapılır nasıldır kolordu uzak mı şehire çarşılarda nasıl vakit geçirdiniz.
  • uzak değil
    merkezde
    zaten tek bir merkezi var şehrin gazi caddesi
    gazi caddesinden harput yoluna doğru çıkarken hemen sağda kolordu
    yanında hemen komando taburu var jandarma olarak acemiliği orda yapmıştım, ara sıra arkadan kaçıp kolordunun kantinine geliyorduk güzel oluyordu köfte vs
    çarşı izinlerinde kolordunun önüne taksi gelir hemen askerleri almak için oradan inebilirsin merkeze 5-6 lira anca yazıyor zaten, yürüyerek de 10-15dkda merkezde olursun
    dediğim gazi caddesinden dışarı çıkacağını sanmıyorum, herşey orda zaten internet cafe, süpermarketler, lokantalar vs
    malatya yolunda misland diye bir yer alışveriş merkezi var yanında havuzu aquası olan. belki oraya gidebilirsiniz ama biraz uzak, tam bizim cezaevinin karşısındaydı arada bi giderdik oraya ama kolorduya göre ters kaçıyor az buçuk
    yemin törenine aileniz gelirse bir hafta önceden otel ayarlamayı unutmayın, zaten üç tane kalınacak otel var onlarda doluyor zaten. maraton, akgün ve akar hoteldi galiba. maraton ve akgün merkezde diğeri biraz dışarda
    ayrıca mayıs ayının ilk haftası tezkerenize 1 hafta kala sabah harput ballak gazi'de kahvaltı yapmayı unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 11 Aralık 2010; 16:04:38 >

• eyw dostum çok makbule geçti bilgiler herşeyi anlatmışsın inş gidip gelicez hayırlısı ile devrelerim orada görüşmek üzere..
  • Merhaba arkadaşlar 345.dönem ustalık sonucum 8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K.lığı K.lığı
    ELAZIĞ
    olarak çıktı.

Bilgi verip yardımcı olabilirseniz sevinirim..
  • arkadaslar bana usta birligi burasi cikti. hic bir bilgiye ulasamiyorum burasi ile ilgili bilgi verebilecek biri olursa asker duasi alir. K.K. Loj. K.lığı Müht. K. 2'nci Müht. Blg. 23'üncü Müht. Bl. K.lığı
    ELAZIĞ 
    Evliyim ve esim ziyaretime gelebilirmi?
    diyarbakir yolu uzerinde dediler carsi olmaz dediler umarim efsaneden ibarettir.
  • Benim de Esas Birliğim; 8 İNCİ KOR.KH.DES.GR. KIŞLA HİZ.TK. / ELAZIĞ MERKEZ / ELAZIĞ

Sınıf: İSTİHKAM

Güncel bilgi verebilecek var mı acaba?
  • zelkalite Z kullanıcısına yanıt
    Merhaba Benimde;
    Acemi: 15.inci p.eğt.tug.p.çvş.eğt.tb.kh.ve kh.tk/ Samsun Merkez
    Usta: 8.inci kor.kh.des.gr.loj.des.k.lığı shr.Hiz.Bl. / Elazığ Merkez
    SINIF: İKMAL
  • 8'İNCİ KOR. KH. VE DES. GR. LOJ. DES. K. Sahra Hizmet Bl. ELAZIĞ 'ya gidiyorum usta birliği için.

Acemiliği manisada yaptım. Dolapların üstüne çanta koyup çanta ve dolabı kilitleyebiliyorduk. Acaba Elazıg 8. kolordu içinde bu geçerli mi ? Ona göre eşya götüreceğim. (Cuma sabah gidiyorum acil cevap lazım)
  • Revirden sevk alma durumu Nasıl arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben varım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.