Şimdi Ara

8'İNCİ KOR. KH. VE DES. GR. LOJ. DES. K. K.LIĞI ELAZIĞ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
32.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yanımıza bir bavul havlu traş için köpük ve permatik yeterli olur mu?
  • şu linki okumanı öneririm , herkes kendine göre cevaplar vermiş , bende verilen listelere göre bazılarını eleyip alacağım

http://forum.donanimhaber.com/m_24532789/tm.htm
  • Iklim sorun edilecek boyutta degil. rakim diger illere gore oldukca dusuk ve 4 bi yani gollerle kapli elazigin, zaten iklim degisikligi var bildiginiz uzere, kasim ayinda dusunun bunlari.
  • benim ismim de taner...artık 2 gün sonra birlikteyiz...herkesle görüşmek üzere...iyi yolculuklar...allah kolaylık sabır versin...
  • herkes yola çıktı galiba
  • Ben yarın sabah 07:10'da atatürk hava limanından yola çıkıyorum. Elazığ gider gitmez de birliğe teslim olacağım oyalanmadan. Tavsiyem sizlerde oyalanmayın çünkü içerideki işlemler de zaman alıyormuş. Hepsinin bitmesi akşamı bulur diyorlar. Alışveriş yapacak arkadaşlar da fazla abartmadan zaruri olanları (traş bıçağı,köpük,sabun,şampuan,havlu,pijama,sigara içiyorsanız sigara vb.) alsınlar. Çünkü kolordu büyük biryer ve içeride çoğu şeyi bulabileceğiz.
  • saat 4 te bende otobüsle geliyorum izmirden... uçak 300 lira aq :(( ss 18 saat yola çıkıcaz. yarın görüşmek üzere...
  • 250 tl'ye aldım istanbuldan bileti. Şu saatten sonra dahada pahalı olmuştur. THY ramazan ayı boyunda heryer 99TL diye bağırıp duruyor ama anlamadım nasıl kampanya.
  • malatya ya gitseydiniz bari, oradan elaziga direk otobus var
  • bende kısmetse yarın geleceğim umarım sağsağlim görüşürüz
  • Merhaba devrelerim, konuyu hortlatıcam ama 337. dönem olarak ben de askerlik görevimi 8'İNCİ KOR. KH. VE DES. GR. LOJ. DES. K. K.LIĞI ELAZIĞ'da Muhabere kısa dönem er olarak yapacağım. Daha önceki dedelerimizden Elazığ, muhabere birliği görevleri ve 8. kolordu şartları hakkında bilgi alabilirmiyim. Acemilik sonucunda dağıtımlar nereye olmaktadır?

Ayrıca ben Pazar günü İstanbul Sabiha Gökçenden 15:20 seferiyle Elazığa gidiyorum, aynı uçakta yolculuk yapacak devrelerim ile uçuş öncesi tanışıp, birliğe birlikte teslim olabiliriz.

Şimdiden hepimize hayırlı teskereler.
  • Vay be ağustos ayında yazdığım mesajlara bakıyorum da zaman ne çabuk geçmiş şimdi şafak 37 ...

torunlarımızı bekliyoruz dört gözle :)
  • Banada 8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K. K.lığı ELAZIĞ ikmal bolugu cikti. Ikmaldekiler ne yaparlar? Onceki arkadasin dedigi gibi Elazig dan dagitimlar nereye olur? Bilgi verirseniz cok sevinirim;) Bende IST Ataturk 07:10 ucagi ile gidiorum;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorge

Banada 8'inci Kor. Kh. ve Des. Gr. Loj. Des. K. K.lığı ELAZIĞ ikmal bolugu cikti. Ikmaldekiler ne yaparlar? Onceki arkadasin dedigi gibi Elazig dan dagitimlar nereye olur? Bilgi verirseniz cok sevinirim;) Bende IST Ataturk 07:10 ucagi ile gidiorum;)

arkadaşlar hepinize öncelikle hayırlı olsun. Elazığdan dağıtım olmaz 5 ayınızın tamamını burada geçireceksiniz.
    Bölüğünüz her ne olursa olsun çavuş statüsünde asker olacaksınız. Ne işlerle uğraşacağınızı tam olarak bilemem ama bölük çavuşu olursunuz en kötü ihtimalle..
  • devrem nerelisin
  • scorge bende elezığa düştüm sen nerelisin devrem :)
  • Yanınız da çok fazla eşya getirmeyin arkadaşlar kışla kantininde herşey mevcut. İç çamaşırınızı çorabınızı kış olduğu için içlik eldiven kar maskesi vs getirin kesinlikle. Çünkü soğuk hava kendini göstermeye başladı.
  • IST Avcilar;) Ist dedigime bakma senin asil memleketine ulasim daha hizli IST icinden:) Sen?
  • tekirdağ bende sabah 7 uçağınla gidicem
  • devrelerim msn adresim: darkzus@hotmail.com

bir birimizi ekleyelim, gitmeden haberleşelim. uçakta belkide denk geliriz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.