Şimdi Ara

8 lt gazla 55 km şehir içi mesafe normal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.6 otomatik aracımla20 liralık gazla(gaz 2.50) antepte şehir içi 50 55 km yol yapıyorum normalmi ustalar?

• Hiç iyi değil bi ayar çektir istersen ben 1.8T passatla 50 km yi 11 Tl ile yapıyorum bilgin olsun.
  • Depon tamamen boşalınca gaz al gene aynısı olursa birde farklı firmadan dene yine aynı ise lpg taktırdığın yerde bir baktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyfendi_torunu

1.6 otomatik aracımla20 liralık gazla(gaz 2.50) antepte şehir içi 50 55 km yol yapıyorum normalmi ustalar?

Evet çok yakıyorsun :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 20 Eylül 2012; 20:01:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

1.6 otomatik aracımla20 liralık gazla(gaz 2.50) antepte şehir içi 50 55 km yol yapıyorum normalmi ustalar?

faruk usta aurise mutlaka lpg takmışındır. yakıt tüketimi nedir paylaşırmısın?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faruksevgili

quote:

faruk usta aurise mutlaka lpg takmışındır. yakıt tüketimi nedir paylaşırmısın?

Kızımın arabası auris otomatik hergün 140 km yol yapıyor yakıt tüketimi 8.5 lt lpg X240= 20.40 krş yapar.
    Şehir içinde ise 9.5-10 lt leri buluyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.