Bildirim
8 M kopma.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Klasik bir TTNET problemi.
Çağrı merkezini aradığınızda yapılacak şey 8 m. hızınızın 6 m'ye indirilmesi olacaktır. -
gecenin köründe sadece 1 kere kopma yaşıyorsun ve buna sorun mu diyorsun. Anlamadım. -
hızını biraz indirtip sabitlemek, sorununu çözecektir -
sakın ttnet i arayayım deme 8den 6 ya indirir 6 dan 8 yapmalarını istersen 4'e düşürürler öle öle 64 kb 'A kadar indirirler valla uzak dur aman aman sorunu kendin çözmelisin :) -
quote:
Orijinalden alıntı: drejfatih
gecenin köründe sadece 1 kere kopma yaşıyorsun ve buna sorun mu diyorsun. Anlamadım.
Haklı bir serzeniş olmasına rağmen ironik. -
Hat değerlerin düşük olabilir. SNR düşüyordur. Apartman içi kablo tesisatını yenilersen iyileşme olabilir. Cat5e kablo çektir elektrikçiye evin içine kadar. -
Günde birkere yaşanan bir kopma için hızını 2megabit düşürtmek mantıklı değil günü geliyor kopmalar zaten ttnetin kronik problemi fazla dert etme. -
abicim bizimki normalde yok geceleri var 1000 kere kopuyor ayda 49 tl veriyoz ancak hiçbir hizmet yok 1 aydır bi statik ıp bile veremediler bana sen bi tek kopmayı sorun etmeye utanmıyonmu ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X