Şimdi Ara

8 Mb Cache Memory Hdd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

8 MB Cache bellege sahip bir hdd almak istiyorum. Kapasite olarak 80 Gb yeterli olcaktir.

Tavsiyeleriniz ne olur acaba?

Saygilar...

• tabii ki maxtor, olmaz ise hitachi yani eski ibm filan
  • Tabii ki Western Digital JB serisi[ban]
  • abı segate sonrakı tercıhın maxtor olmalı benım kanaatim
  • Wd Jb Caviar ı incelemeden bence 8mb hdd alma [afro]
  • Bence de WB
  • WD jb kullanıyorum son derece sessiz ve iyi performanslı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    128 GB FLASH BELLEK Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    DDr3 667 mhz 4 gb ram sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen WD kulanıyorum[ban]
  • seagate 7200.7 2mb buffer serisi 8mb cacheli jblerle aynı performansta forumdan babudilde var 80 gb seagate 7200,7 2mb buffer
    bana sorarsan anakartında sata var ise seagate sata al 120-160 gb
    eğer yok ise istediğin 8mb buffer pata hdd alabilirsin aralarında pek fark yok zaten
  • Selam,şu anki güncel çipsetlerde SATA RAİD performans artışı getirmiyor ama 120 GB alırsan ilerde raid yapabilirsin.İntel865 türevlerine application accelerator sürücüleri kurulamıyor bu yüzden 8 MB cache iyi olur.120 GB PATA WD JB serisi seni pişman etmeyecektir.
  • bende wd 8 mb cache'li hdd kullanıyorum ses haricinde herşeyiyle performanslı.sesi cidden fazla,kasadan en çok onun sesi geliyor.
  • w.Digital al 80 Gb iyi bir rakam . Valla ben dolduramıyorum
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Darkpower</i>
    <br />bende wd 8 mb cache'li hdd kullanıyorum ses haricinde herşeyiyle performanslı.sesi cidden fazla,kasadan en çok onun sesi geliyor.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

kasanda hiç fan yok galiba?? yahu kulağımı hdd ye dayayınca ses duyabiliyorum yoksa ışıktan anlıyorum!!! nasıl bi iştir??

bak birçok kişi de sesiz demiş??

yoksa sende ANTIWESTern'ci misin??
  • wd jb tabiki başkası olmaz
  • WD jb diyorum başka yolu yok. Seagate kadar sessiz değil ama arkadaşın dediği gibi rahatsız edecek boyutta da değil sesi. Biraz dikkat ettiğinizde duyuluyor. Performans olarak da ben son derece memnunum.
  • ben seagate 120gb 8m kullanıyorum (imzamda 80gb wd yazıyor ama aslında bu). WD JB ler performans olarak daha iyi ama 120gb seagate le 80gb lık wd lerin fiyatları nerdeyse aynı, ona göre karar ver.
  • wd 8mb 80 gb saşmaz abicim ayrıca 2mb bufferlılardanda tabiki testine gore fark atıyor
  • wd 80gb 8mb likten kullanıyorum gayet memnunum.
  • Selamlar

Herkeze fikirlerinden dolayi tesekkur ediyorum.

Sormak istedigim birsey daha var;

Samsung Hdd'ler hakkindada olumlu bir kac sey duydum. Zaten su an Samsung CD-Rom kullaniyorum ve oldukca memnunum. Sizce Samsung, Hdd alma konusunda tercihlerim arasinda olmali mi?

Saygilar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.