SELAMLAR BENIM ELIMDE DUAL +8 MD VAR VE YUZUK OLARAK DUAL +1 IMIR RING KULLANIYORUM.
ACABA MD LERI DEGISTIRIP DARK VANE MI ALSAM YOKSA BOLE DEVAM ETSEMMI KARAR VEREMEDIM. (CUNKU YUZUKLERDE LIGHT DAMAGE VAR) AYRICA SU ANDA AKLIMDA DEGIL BANA DARK VANE OZELIKLERINI +7 VE +8 INDEKI AP YI YAZABILIRMISINIZ.
SON SORU ; SERVER OLIMPIA +7 VE +8 DARK VANE FIYATLARI NEDIR ACABA
dark vane dual kullanılmaz defans eli silahıdır dark vane. Mana ve can kaybı yaşatır. Bence mdlerle devam et.
quote:
Orjinalden alıntı: _CRAWLER_
SELAMLAR BENIM ELIMDE DUAL +8 MD VAR VE YUZUK OLARAK DUAL +1 IMIR RING KULLANIYORUM.
ACABA MD LERI DEGISTIRIP DARK VANE MI ALSAM YOKSA BOLE DEVAM ETSEMMI KARAR VEREMEDIM. (CUNKU YUZUKLERDE LIGHT DAMAGE VAR) AYRICA SU ANDA AKLIMDA DEGIL BANA DARK VANE OZELIKLERINI +7 VE +8 INDEKI AP YI YAZABILIRMISINIZ.
SON SORU ; SERVER OLIMPIA +7 VE +8 DARK VANE FIYATLARI NEDIR ACABA
+8 md sağ el +7 dv sole el yada dv i +8 alabilirsen daha iyi olucak elbette,+8 dv de atack 92 yani +7 shardla kaf kafaya ama dex bonusu +7 dv i +8 md dan daha iyi hale getiriyor ama hp azaltma olayı çok kötü,geçenlerde sattım ben dv +8 bana cok uymadi açıkcası cok tavsiye etmiyorum ama karar senin..ha şu kesin oyundaki en iyi atak kombinasyonu +8 shard sağ el +8 dv sol el.
yazmısken yazıyım bari en iyi ap hangi daggerlarla oluyor:)
+8 shard sağ el +8 dv sol el
+8 shard dual
+8 shard sağ el +8 md sol el
sırası bu ha dahada aşağılara gider +8 md sağ el +7 dv sol el gibi..
MD +8
ulan bu da soru m u tabıkı +8md kullann
+8 lycoan staff
+8 md devam et
md +8 dark vane hp -100 dü yannıs hatırlıo olabilirim dex bonusu war ama - leride war...
o kadar paran warsa +9 cleawer al.103 atak
DARK VANE LE UGRAŞMA +9 CLAVER BULABİLİRSEN AL
sherion +8 veya +7 bulmaya çalış ..... yüzükleride shio tears +1 yaparsan daha iyi olur :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme